Přejít na výpis diskuzí
Elite: Dangerous nenabídne cross-play mezi PC a konzolemi kvůli updatům
6.3.2015 | Adam Homola
39 příspěvků
-
Konzole detem :)
-
Jo, bugy nějaké jsou, za prvních 10 hodin jsem jednou musel Save/Load protože něco nefungovalo a podruhé jsem musel jen Load, protože přestalo fungovat skoro vše včetně savů - nějak se špatně spustila animace příběhové mise a zřejmě si hra pořád myslela, že animace trvá. Než jsem to ale zjistil, tak uběhla skoro hodina... Ale jinak dobré - grafika parádní a to nalepování na capital ships je skvělé, hlavně při tom sledovat, jak tvoje nákladní loď opravdu jeden tam, kam má a pak z ní malé lodě vezou náklad do stanice a zpátky se vracejí prázdné. :-) Realističtější celistvější vesmír je taky fajn, jen se zatím vůbec neorientuju a létám, kam mě hra vede.
-
protoze homofobie neni v mode
-
Udela se to jako vzdycky, ovladani se pro konzolaky jdednodusi, aneb proc by museli vytahovat podvozek, kdyz se muze vytahnout automaticky? *4*
-
jde o zvyk, když je někdo celej život na klavesnici a mysi tak to vidi jako ty. Ja hral plno her na obojim, a s klidnym srdcem muzu tvrdit ze gamepadem se da ovládat pohodlne cokoliv a u spousty her to je daleko lepsi. A co se tyce Elite, tak ta pujde ovládat gamepadem uplne v pohode a se vsemi funkcemi co hra nabízí, koneckonců u PC verze to jde uz ted.
-
tak samo ze to porad není dokonale. Ale zlepšila se optimalizace, a vychytali bugu az to není hezky. Ta hra uz proste stoji za zahrani, ale pocitat s tim ze tam nebude ani jeden bug je nesmysl. O rozbitem principu a jadru hry a neopravitelnosti jsme cetl, podle me to je blbost, spis jde o to co cloveku sedne a co ne. Jsou lidi co mají nahrano 1000+ hodin a jsou lidi co mají hodinu a nadavaj kudy chodej..proste..kdyz to cloveku sedne tak ma o zabavu postarano. Navíc ta hra vazne vypada az epicky krasne co se vesmiru tyce.
-
To muzes udelat pres drzeni nejakeho trigeru a button nebo neco podobnyho. Neni to takovej probem to vymyslet a zrovna podvozek staci vytahnout pomoci menu na prave obrazovce.
-
Žijící svět bude jen jeden. Tak jako se promítá Open do Solo hry, tak bude galaxie stejná i napříč platformami.
Jenom se PC a XB1 hráči nebudou "vidět" - každá platforma bude mít vlastní instance. -
Vážně? Mě odradilo kromě technického stavu (klasický Egosoft, kde člověk musí pár let počkat) to, že některé jazyky tvrdili, že ta hra je úplně špatná celá a zádný čas jí nedokáže pomoct. Teď po čase bych to možná prubnul, ale jsem k tomu poněkud skeptický.
-
tebe hodně zajímají cizí penisy co? *6* *6* *6*
-
Pokud vím tak u PC her je možné namapovat tlačítka podle sebe, takže pochybuju, že je to nějak extra nepohodlné. Zato na ovladači držet stisknutý joystick a do toho ještě mačkat další tlačítka....to je na zlámání ruky.
-
je to snazsi nez si myslis, a rychlejsi nez na klavesnici. makra na klavesnici jsou na zlamani prstu, nebo musí pustit mys a pouzit obe ruce, na gamepadu tohle jde jak po masle a po case to clovek ani nevnima. Ono mit na klavesnici třeba 30 aktivnich klaves pro hru je taky peknej oser.
-
Nevím jak ty ale já u klávesnice sedím na kolečkovém křesle. Praktikuji to asi 18 let a cítím se pohodlně a nic mě nebolí.
-
Nepohodlne je sedet u klavesnice na pracovnim stolu, nemluve o sezeni u klavesnice na pohovce.
-
Ty neumís mluvit, ze musis psat?
-
Proč se tu furt toleruje ggg? Myslel jsem, že ty diskuze mají být o hrách. Co tady čtu tak je to furt samí gggho mindrák z malého penisu.
-
To máš pravdu ale nevěřím, že je to pohodlné *15*
-
pak je ta hra přeplácaný nesmysl, ale to cos vypsal by se na gamepad vyšlo bohatě
-
Spíš by udělali sebe defenestraci. Protože na světě kde konzole něco znamenají už nemá cenu žít *13* *9* *7*
-
Myslels spíš Master ehc ehc race... (ale pššt) *3*