Přejít na výpis diskuzí
Elite: Dangerous vlétla do ostré verze a rovnou vyhlásila soutěž
16.12.2014 | Aleš Smutný
72 příspěvků
-
Bude tam čeština ?
-
-
není třeba, lamo!
-
-
fanstránka - http://www.elitedangerous.eu
fórum - http://forum.hrobsky.eu -
-
Hruza! Ale dobry spusob jak zabít ceskou komunitu *15*
-
-
Proč tak negativně?
-
-
-
Taky se vám to tak pomalu stahuje? Nebo spíše nestahuje?
-
-
Ja to mel stazeno z casti kvuli tem tutorialum, ktere byli k dispozici uz drive, takze se vetsina spis uz jen synchronizovala, za hodku hotovo..
Kazdopadne jeste moc jsem nevyzkousel, sotva jsem prosel tutorialy :). Ale zatim me prijde, ze to dost odpovida puvodnimu ELITE, coz me hreje na srdci. -
Kolega psal, že to lítá jak na horské dráze, ale teď už to prý stahuje normálně 3 Mb/s
-
-
již stahuji 3,5 hodiny a jsem tak ve dvou třetinách (2,31GB)
-
Pacientum na stejnem pokoji se neříká kolega :)
-
-
Nahlášeno, nemám na tebe náladu.
-
-
Nahlášeno, my na tebe také ne.
-
-
-
-
-
Maxi doufám že dostaneš IP ban... a už nikdy tě tu neuvídím. Chováš se jak nějaký rozmazlený fagan.... P.S podud chceš urážet Cikány pokus se to napsat vlastními slovy a ne ctr+c/ctrl+v Wikipedii OK. I když podle tvých výlevů co tu každý den předvádíš.... na to asi nemáš *5*
P.P.S
Ani trollit ta dnešní mládež neumí *9* -
-
On dneska jeste nekdo nedokaze obejit IP ban?
-
-
No ono když moc IP adres ti zdarma programy nenabídnou, takže máš slušně omezené možnosti.
-
-
Ale on nikoho neurážel, jen předložil fakta. Nevím proč zde a nevím proč tolikrát... *5*
-
-
Kedze wipe nebol, tak by som povedal, ze v sutazi maju vyhodu ludia, co hrali uz gammu ;-)
-
-
Nemaji (krome nejakych zkusenosti ze hry), podminka souteze je ta, ze kazdy musi zacit s cistym stitem po launchi. Ergo tedy ti co hrali gammu musi smazat save.
-
-
Aha, nie ze by som mal v plane to urobit, sidewindera uz nechcem ani vidiet ;-)
-
-
-
Ahoj, mohli by, prosím, fanoušci hry napsat, nakolik hra splnila jejich očekávání a nakolik je zklamala? Děkuji všem.
-
-
Jako fanousek a hrac puvodni hry jsem zcela spokojen. Samozrejme, porad je co zlepsovat jako u kazde jine hry, ale duch puvodniho Elite je vystizen dobre...
-
-
Vypadá to hodně nudně, i na streamech, co běží... může mě někdo vyvést z omylu?
-
-
Když letíš s lodí plnou nákladu za který jsi dal skoro všechnu svoji hotovost a těsně před cílovou stanicí tě někdo vytáhne ze supercruise, tak to velmi rychle přestane být nuda a stane se z toho celkem adrenalinová záležitost :)
-
Není to akční hra... I souboje jsou celkem pomalejší a trvají dýl.
Takže pokud hledáš akční vesmírný sim, s rychlýma soubojema, tak Elite to asi nebude.
-
-
Takze, na notebooku i5 430M (2,3Ghz) s 4GB ram a radeonem 5650 si to urcite bezproblemu zahraju vidte? reknete ze joo :))) no tak *15*
-
-
Pokud všechno povypínáš, tak možná.
-
-
Veskoslávku, po tom tvém trapasu co jsi tady zvěřejnil svuj Steam profil a vyšlo najevo, že kromě Doty jsi v živote nehrál žádnou jinou hru, tak bych se na tvém místě odmlčel ;)
-
-
Co to meleš za píčovinky? Jestli bereš drogy, měl by jsi s tím okamžitě přestat. Ono kdo je hloupý, hlupákem i zůstane. Z profilu šlo vyčíst to, že v Dotě mám cca 1200 hodin za poslední 3,5 roky. Ne že hraji pouze Dotu. Jediná nula, co to strašně řeší je he/he(haha). Tudíž další reinkarnační nula?
-
-
-
-
Ahojte, hru som si predobjednal pred 3mi mesiacmi, ale neprisiel mi dnes ziaden cd key ani navod ako to stiahnut teraz ked to uz vyslo. Nejake rady?
-
-
Měl bys to mít na svém účtu na https://store.elitedangerous.com pod My Downloadable Products.
-
-
A jo fakt, nevedel som kde sa mam prihlasit, vdaka.
-
-
-
a polacek caka na novy patch. 1.0.0.0.1. ked vyjde tak zas na 1.0.0.0.2
-
-
a nevzlétne a nevzlétne *13*
-