Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martin.hromadko.14
    Ahoj vespolek. Protože jsem vlk samotář, zajímá mě single player. Můžete mi prosím objasnit jak to v Elite funguje? Nejsem totiž fanatický hráč a hrát nevydržím moc dlouho. Nepochopil jsem, protože budu pořád online a v případě spuštění hry v režimu "single", s kým budu hrát - s počítačovými řízenými personami či živými lidmi? Jde mi o to, abych někomu nezkazil hru, když hru prostě uložím a půjdu od toho. Předem díky za objasnění.
    • Mne by nevadilo kupit ani X55 ale by ma zaujimalo ako to bude fungovat s OR.
    • walltar
      Pokud hraješ v režimu single, nebo solo, nebo jak se to tam jmenuje, tak nikdy nepotkáš jiného hráče.
  • Vcera som to hral asi 2 hodiny ale bol som z toho sklamany. Obehal som zopar systemov, znicil zopar piratov ale ta hra sa mi zda dost prazdna.

Je tam nejaka forma multiplayeru alebo nieco podobne?
    • walltar
      Tak pokud si to nespustil solo, tak si hrál multiplayer.
    • To si si kúpil hru o ktorej si nič nevedel ? Je to otvorený svet, kde si môžeš zastrieľať, obchodovať s komoditami medzi systémami, ťažiť suroviny, prípadne čo-to objavovať. Hra ale nesľubovala príbehovú linku ktorá Ťa bude viesť v štýle Wing Commander. Súčasťou je ak mass-multiplayer. Plus, tvorcovia majú zámer hru rozširovať o ďalšie prvky.
  • Ahoj, mohli by, prosím, fanoušci hry napsat, nakolik hra splnila jejich očekávání a nakolik je zklamala? Děkuji všem.
    • Jako fanousek a hrac puvodni hry jsem zcela spokojen. Samozrejme, porad je co zlepsovat jako u kazde jine hry, ale duch puvodniho Elite je vystizen dobre...
  • Kedze wipe nebol, tak by som povedal, ze v sutazi maju vyhodu ludia, co hrali uz gammu ;-)
    • Nemaji (krome nejakych zkusenosti ze hry), podminka souteze je ta, ze kazdy musi zacit s cistym stitem po launchi. Ergo tedy ti co hrali gammu musi smazat save.
      • Aha, nie ze by som mal v plane to urobit, sidewindera uz nechcem ani vidiet ;-)
  • Bude tam čeština ?
    • není třeba, lamo!
  • uf, nebylo už těch vesmírných "simulátorů" dost? Stejně je to jen trajdání mezi planetkama sem tam.
    • del0
      Po 10+ letech kvalitní space sim a prej dost a jen trajdání mezi planetkama. Z úst casual peasanta, co žere roky ty nakriptovaný tunely, to fakt pobavilo. Akorát nevím, jestli to byl epic troll nebo si skutečně takový idi*t.
      • Mezi trolem a idi*tem je nějaký rozdíl?
    • supr
  • fanstránka - http://www.elitedangerous.eu
    fórum - http://forum.hrobsky.eu
    • Hruza! Ale dobry spusob jak zabít ceskou komunitu *15*
      • Proč tak negativně?
  • Taky se vám to tak pomalu stahuje? Nebo spíše nestahuje?
    • Ja to mel stazeno z casti kvuli tem tutorialum, ktere byli k dispozici uz drive, takze se vetsina spis uz jen synchronizovala, za hodku hotovo..

Kazdopadne jeste moc jsem nevyzkousel, sotva jsem prosel tutorialy :). Ale zatim me prijde, ze to dost odpovida puvodnimu ELITE, coz me hreje na srdci.
    • Veskoslav
      Kolega psal, že to lítá jak na horské dráze, ale teď už to prý stahuje normálně 3 Mb/s
      • již stahuji 3,5 hodiny a jsem tak ve dvou třetinách (2,31GB)
      • Pacientum na stejnem pokoji se neříká kolega :)
        • Veskoslav
          Nahlášeno, nemám na tebe náladu.
          • Nahlášeno, my na tebe také ne.
  • alien5
    Ja jsem spokojen je to zabavne poutave super;) na x-55 super ted ocenuji tolik tlacitek kolecek atd... ;)
    • X55 nekupovat, tak problemovy hotas se jen tak nevidi. Doporucuji radeji priplatit za Ch products.
      • walltar
        Jenom kdyby to neměli všechno tak hnusný... *13*
        • Zagro
          1:1 kopie letecké páky ti přijde hnusná?
          • walltar
            http://www.simhq.com/_technology2/images/technology_094a_006.jpg nevím, jestli tohle je 1:1 kopie letecké páky. Ale jo nelíbí se mě.

Třeba Warthog je mnohem pěknější... toho si plánuju časem pořídit, ale zatím mám jeden pc na Práci a na hraní, takže se mě sem moc pedály nevejdou.
            • Zagro
              Srr, viz výše. Já měl za to, že se bavíte o Warthogu, když jste zmiňovali tu cenu. Warthog je totiž ukázka toho, že ikdyž stojí takovej majland, tak se jednoznačně vyplatí.
        • a drahe.... + ich podpora je na bode mrazu. preto radsej X52 pro. Vyhovuje uplne super, zatial co sa mi starsie CH vala v prachu v skrini...
          • Zagro
            Tak nevím, co je špatnýho na podpoře. S Warthogem mi vše šlapě jak má a s Targetem si můžu s joystickem dělat co chci. No a za kvalitu se platí, tak to bylo vždycky.
            • Zagro
              Ah, tak to srr. Já jsem si říkal, že mi to CH někal nesedí. Jsem to bral dle té ceny, která je pro Warthog tím nejhorším :)
            • walltar
              Warthoga nedělá CH... Toho dělá Thrustmaster
          • walltar
            Já taky nemám problém s mým X52 pro... Jak vypršela záruka, tak sem oddělal zarážku na plynovce a přeházel magnety na senzorech a je ještě lepší.
            • Ta zarazka me taky pekne stve. Budu se na ni asi muset podivat. Zaruka nezaruka.

Odstraneni zarazky jsem nasel ale nemas nekde link jak prehazet ty magnety?

Uz jsem to nasel.

Dekuju
    • tu 55tku ti zavidim, rikal jsem si, ze zaplatit o 2 litry vic oproti x52 pro jen proto, ze to ma vic tlacidel na throttlu je throttlovina ;) Nicmene nyni jiz vim, ze kazdej button navic v tehle = vyhra!
      • Ja jsem s X52 plne spokojen a mam namapovane snad uplne vse. Kamarad si poridil tu 55ku a fakt tam proti te 52ce nevidim rozdil ktery by za ty penize stal.
      • X52 je víc než dostačující. Jen musíš používat přepínač modů ;)

Já jsem přesedlal na X55 až nedávno, a sice má víc tlačidel, ale například Joystick se mi víc líbil u X52 (Myslím herně, ne vzhledem)
      • walltar
        A používáš pinkie na X52 jako Shift? Mě se to celkem osvědčilo. Taky myšítko jde přemapovat na další 4 tlačítka. Kolečko na 3 tlačítka a posuvník na přepínač.

Neměl jsem zatím s množstvím tlačítek problém.
  • Takze, na notebooku i5 430M (2,3Ghz) s 4GB ram a radeonem 5650 si to urcite bezproblemu zahraju vidte? reknete ze joo :))) no tak *15*
    • Veskoslav
      Pokud všechno povypínáš, tak možná.
      • Veskoslávku, po tom tvém trapasu co jsi tady zvěřejnil svuj Steam profil a vyšlo najevo, že kromě Doty jsi v živote nehrál žádnou jinou hru, tak bych se na tvém místě odmlčel ;)
        • Veskoslav
          Co to meleš za píčovinky? Jestli bereš drogy, měl by jsi s tím okamžitě přestat. Ono kdo je hloupý, hlupákem i zůstane. Z profilu šlo vyčíst to, že v Dotě mám cca 1200 hodin za poslední 3,5 roky. Ne že hraji pouze Dotu. Jediná nula, co to strašně řeší je he/he(haha). Tudíž další reinkarnační nula?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit