Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Znám tuhle sérii , zajímavá hra kde jinde si zahrajete za požárníky, policii a hasiče. Jo jasně není to pro každého ale zabaví.
  • Tak nějak jsem to prolétnul a spíš by mě zajímalo nějaké komplexnější porovnání s díly minulými. Než jen poslední odstaveček (nebýt toho, tak si myslím, že čtu jen zkopírovanou recenzi na nějaký předchozí díl, asi 3 nebo 4 o tom jak je vše nové a neotřelé...), kdy mi navíc připadá, že autor nehrál jiné díly krom E2012. Multiplayer totiž není žádná novinka, ale spíš vrací co sebrali. Navíc bych moc nesouhlasil s tím, že stále stejné naskriptované scénáře jsou více zábavné jak náhodné události ve městě, které řešíte s kamarádem v multiplayeru. Btw jak je to s podporou moddů? Kterou také sebrali v 201x a údajně slibovali návrat?
  • XXHUGOXX
    Ale na internete je to riadne kritizované. Na abcgames.sk to má hodnotenia 0% a 30%, na metacritic to má priemer hodnotení 52% a na steame je priemer užívateľských hodnotení 45%. Tak teraz neviem, čomu mám veriť.
  • vonTossis
    Kdysi dávno jsem hrál třetí díl a bavilo moc. Takže určitě tomu dám šanci a zase si alespoň zahraju za ty lidi, kterými bych nikdy neměl odvahu se v životě stát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit