Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vudce
    Jo, tak RPG a tahovky obecně beru, ale jinak bych měl asi velký problémy....
  • Ocelot
    Nené to tak špatné...lepší hry na mobilu stejně nejsou než legendární PS hry. Aplikace podporuje i připojení gamepadu, když se dostaneš do úzkých :D
    A jinak - Final Fantasy série je dle mého na to ideální tam stejně nepotřebuješ super přesné ovládání.
    Hraju to stejně hlavně kvůli nostalgii a např. v Sheep dogs n Wolf jsem už v předposlednim kole :D A to je hra těžká na ovládání i na gamepadu
  • spoock
    není jednodušší si pořídit konzoli? emulátor stále jen emulátor :D
  • vudce
    Na mobilu se to musí ovládat strašně.

Matlat prsty po obrazovce - to mi nepřijde jako pohodlné ovládání...
  • vudce
    Pamatuju se, jak jsem si svého času kupoval GameCube jen proto abych měl remare prvního Resident Evila a pak Resident Evil Zero (tehdy byl neskutečnej problém ho sehnat, ale nakonec se podařilo) a pak samozřejmě Resident Evil 4, kterej sice později vyšel i na PS2, ale to už je jiné povídání. Nic jinýho sem si na GameCube nikdy nekoupil :D
  • RE2 byl super, ale v te dobe jsem nemel taovy pristup ke hram, takze jsem furt dokola paril jen casove omezene demo a porad jsem snil o tom, ze najdu nejakou chybu v souborech a zrusim casovy limit, coz mi umozni hrat az do konce :-D Mohli by udelat HD remake 1:1. Nic navic, jen hezci grafiku. Hned bych letel se slinou u huby do obchodu.
  • Ocelot
    Nejlepší je přes emulátor pařit na mobilu hry jako Crash team racing, Final Fantasy a tak :D
  • vudce
    Bohužel jednička není na PSN (hraju to na PS Vita), ale určitě ji nějakým způsobem vyzkouším.

Jinak na kritiku a recenze obecně já osobně kašlu, protože jsou jejich autoři kolikrát schopni potopit originální titul (např Alpha Protocol), nebo vychválit vyložené blbosti - radši si to sám zahraju, než abych četl ukvapené závěry nějakého zhrzeného pisálka...
  • To já emuluju staré konzole - ps1, ps2, teď jsem rozjel MGS:PO na PPSSPP a nebýt těch emulátorů, já sakra nemám co hrát.
  • maros.goc
    múdro hovoríš :) osobne som 2ku nehral, ale jednotka je geniálna :) ...čo viem, 2ka nebola medzi kritikmi až tak úspešná, potom skús jednotku, som zvedavý čo na ňu povieš :) Squaresoft počas jeho najlepšieho obdobia :)
  • C-BEAM
    prvý kontakt s akcelerovanou 3D grafikov v 90tych rokoch som mal práve s Glide API (voodoo) a je super, že práve glide dnes otvára cestu k mnohým starším hrám, ktoré priamo cez DX už nefungujú. Teraz som hral Powerslide, výbornú závodnú hru trochu podobnú Rollcage. Takže 3dfx je síce mrtvé ale pozitívne účinkuje dodnes vďaka nGlide, ktorý môžem fakt len odporúčať.
  • Zrovna hraju Parasite Eve 2 (svého času mě to zcela minulo, což si nedovedu nijak vysvětlit Resident Evil a jemu podobné hry byly moje krevní skupina) a začínám mít velký strach, že až to dahraju a vrátím se do těch dnešních tunelů, tak to pro mě bude v současnosti zase trochu horší se bavit.

Tehdy to asi byl jen další survival horror, ale když bych to měl porovnat se současnou produkcí, tak až na pár drobností (třeba fixní kamera, ale to mě osobně vůbec nevadí, ale to míření je v některých prostorech trošku kostrbaté) by ta hra v podstatě neměla vůbec žádnou konkurenci.

Představte si Resident Evil 2 a do toho napasovaný jednoduchý RPG systém a oblasti ve kterých se pohybujete ne dnešním stylem "jdi rovně a my ti tu cestu ozdobíme nějakými skripty a bossy o velikosti patrových domů", ale oblastí se zamčenými místnostmi, které postupem odemykáte + při tom ještě řešíte fajn puzzly (například kód k sejfu v hotelu a způsob jak na něj přijdete, to by si dnes už těžko do nějaké hry troufnul dát - navíc jde nepovinnou kratochvíli). Dnes se většina problémů v tomto žánru řeší střelbou nebo silou...
    A když přijde na řadu boss, tak v konetxtu hry má své místo a krásně zapadá mezi ostatní zrůdy.

Herní průmysl je sice relativně ještě mladý, ale řekl bych že zkur*it ho někteří lidé stihli mnohem rychleji než ty starší formy zábavy...
  • ...desítky hosdit strávených u prvního Dooma." ...WTF? JENOM desítky? *5*
  • Super! Spoustu her pro DOSBox, které byly už uvolněny free, si můžete stáhnout v téhle kolekci starých her:
    http://mujsoubor.cz/stare-hry *14*
  • maros.goc
    čakal som že budú spomenuté emu na NES, SNES, či PlayStation 2 :)
  • Keyz
    Jeden z důvodů proč mám raději počítač na hry. Lze tam hrát i staré věci velice jednoduše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit