Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlavně tam chybí inteligence protivníků, než jsem narazil na protivníkovu frakci, tak 3 už byly zničeni, jednu jsem dobil během pár tahů, neměla totiž ani jednu jednotku!?! a ta druhá měla pouze jedno město s pár jednotkama, ty jsem dobil za chvílu, a to jsem to hrál skoro celý den...
  • Jednotky pomalejsi na snehu - heroes of might and magic 1 z roku asi 1994. Stehujici se mesta - nomadi - rtw : barbarian invasion. Autor bud lze nebo toho moc nehral...
  • V civilizaci 4...
  • Hot-seat je prezitek z doby kdy pocitace nemeli sitove karty v zakladu. Endless legend ma navic jednu uzasnou vychytavku concurencni kola. To je v tahoce zcela unikatni. Prinest notas ke kamosovi a parit oba najednou stejnou mapu na tahy - kde tohle jde?
  • chybi lokal muptiplayer což pro lidi jako sem já co vyrostli na Homam 1 a 2 a Civce u jednoho kompu s kamaradama a nikdy nedojeli ani jednu kampaň protože je to samotné neba znamená že tahle hra presto že se mi libí skončí v zapomenutí (přes steam hrat multiplayer s nekym koho ani nevidím případně vlastně ani neznám fakt nebudu ) škoda škoda snad sem se to tam objeví :)
    štastný Nový rok Gamesáci ;)
  • SKús si pozrieť hru Xenonauts. Teraz hrám Wasteland 2 a je to tiež celkom fajn
  • Zayl
    Velmi přepálená devítka. Autor je buď fanboy vývojářského studia, nebo měl velice pěkný den když to psal a cítíl se velkoryse.

Ty superlativy které plní celý text jsou jednoduše nezasloužené a budí velmi negativní dojem. Čili krátké shrnutí od člověka, který se snaží být objektivní-

Velmi dobrá 4X, která si půjčuje nápady od většiny své konkrence a úspěšně je kombinuje. Originální ale opravdu není. Stejně tak není žádným milníkem. Přijemná hudba, pěkné grafické zpracovaní (tip- vypněte post-processing a mapa bude jasně definovaná) a solidně definované národy vás zabaví. V žádném případě ale nečekejte zázrak.
  • No jelikož Waling Dead stojí za prd...
    No a tady stačil trailer, děkuji ale ne. Asylum prostě nikdy nenatočí nic normálního, i kdyby měli rozpočet Avatara.
  • VaZqeZ_EU
    Incubation byla neuvěřitelná pecka! Nějaké ruské studio před několika lety začalo dělat remake, ale jejich stránka je už nějaký pátek mrtvá *9*
  • del0
    + Incubation *5*
  • diť má pravdu, dostal jsi co jsi chtěl. pak kdo je tragéd
  • Ne že by mě to trápilo, ale proč máš potřebu speciálně lézt na českou diskuzi českého webu a prudit někoho ve slovenštině o hov ně?
  • Nemluvě o tom ,že sestavování frakce z bonusů, už existuje od doby Master of Orion2/Master of Magic. A tam bonusy nebyly tak generické a ještě k tomu šli vybrat rasy u MoM.
  • Autor je úplně mimo, E: legend je možná přijemným překvapením po letech, kdy dobrou strategii můžete napočítat na prstech jedné ruky, ale rozhodně to není na 9/10 tedy SKORO PERFEKTNÍ hra(možná spíš 7/10 nebo 6,5. Celá hra mi připadá jako jenom reskinovaný Endless Space do netradiční fantasy prostředí.

Kdo hrál a pamatuje si na Master of Magic, tak ví jak má vypadat dobrá fantasy 4x hra. A když porovnáme tyto obě hry dneska, tak stále Master of Magic vyhraje nad Endless Legend v každém kategorii kromě snad grafiky.
  • VaZqeZ_EU
    No nesouvisí no.. ale vzhledem k faktu, že je neděle, a na Games dnes nejsou žádné nové příspěvky, tak mi jeden offtopíček odpusťte. *4*
  • a jak to souvisí s touhle hrou? mohl jsi to dat alespon do bleskovek
  • VaZqeZ_EU
    Já vím, ale podívej se alespoň na první díl a udělej si názor sám. Neříkám že je to propracovaná pecka, ale nenudím se, což třeba u "Falling Skies" nebo "Defiance" které mají hodnocení znatelně vyšší ano..
  • super dik :) takze mozem normalne budovat armadu a posielat na nepriatela, ale zaroven sa musim viac starat o samotnu pevnost a jej chod.
  • MickeyMutant
  • VaZqeZ_EU
    Off topic: Pokud někdo máte rádi seriál "The Walking Dead" a nedočkavě čekáte na další řadu, tak doporučuji nový seriál "Z Nation"!
    Dokoukal jsem teď čtvrtý díl a je to neuvěřitelně zábavná věc. Přistihl jsem se, že se vždy těším na další díl. Není to sice tak "hlubokomyslné", jako Walking Dead ale zábavné je to úplně stejně a neustále se tam něco děje.
    A teď poslední věc, která je naprosto šokující: dělá to studio Asylum pro kanál SyFy. Je až neuvěřitelné, že tohle sračkoidní studio vytvořilo něco tak dobrého. Rozhodně jejich nejlepší věc!

Z Nation Trailer: http://youtu.be/iqbHm6RTHHM
    Samotné díly online s titulky: http://twovision.eu/domains/twovision.eu/?p=3860 (nový díl vždy jednou týdně)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit