Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • meh Front Mission 5 je lepsi x)
  • Rhulad
    přestaň proboha na mě reagovat, pláčáš tu kraviny, jsi mimo obraz, mimo diskuzi i mimo moje téma. Pokud to chceš napsat jak pro debila, tak ti to vysvětlím jako pro debila, jen za poslední rok vyšly AAA tahovky jako Age of Wonders či Rome II, na poli RTS tu žádná AAA hra není. Kapišto??? Doufám, že ano, takže jsem spolu skončili. Sbohem a šáteček...
  • Neohanej se nesmysly proboha. Vzdyt ty placas uplne stejne jako ja. Mas tam v seznamu dost novych RTS a maji vysoka hodnoceni. Nevidis si do pusy nebo co?
    Dneska je skatulkou "tahovka" oznacena kazda hra,ktera se da na chvili stopnout. Bez ohledu na to ze to mnohdy ani neni treba. Pro me je tahovka hra,kde behem tahu musite strategicky myslet.
  • maros.goc
    PA sa vraj až tak nepodarila
  • maros.goc
    zabudli ste na Final Fantasy Tactics, Tactics Ogre a Jagged Alliance 2 :P
  • co treba planetary annihilation
  • o te hre jsem slyšel a chtel jsem ji koupit ale neni na steamu ani v obchodech
  • treba age of wonders 3
  • klasicka rts s durazem na ekonomiku a budovani tvoji pevnosti
  • Rhulad
    prvně si teda rozmysli, co chceš, než mě začneš s něčím otravovat a blekotat nesmysly o ničem, všichni soudní jedinci musí vidět nedostatek kvalitní RTS, a že vychazí 10 tahovek na jednu RTS, AAA RTS tu nebyla dlouho a z pořádnýho světa ala Warhammer : Mark of Chaos tu nebyla léta, čili nechápu, proč vedeme tuhle nesmyslnou diskuzi, když není o čem diskutovat.
  • Promin,ale Civilizaci neberu. Stokrat to same. Inovace na bodu mrazu. To neni nova hra,jen pokazde reskin.
    A mam na mysli tahove/rpg/strategie (moje chyba,spatne jsem se vyjadril) ala X-COM serie(skutecny X-COM,i kdyz ta nova hra se s privrenym okem a mody take da). Treba takovy MMX je take tahovka a RPG,ale v podstate uplne jiny zanr nez co myslim ja.
    Odpovidas mi zbytecnym seznamem. Moje odpoved na tvou otazku je stejna. Klikni si na zalozku RTS a mas tam nove RTS hry.
    Vidis jak je to nicnevypovidajici o kvalitach hry?
  • Ještě mě napadá Bitva o Wesnoth...není to žádná AAA, ale má docela silnou komunitu, pořád se vyvíjí a (pro někoho bonus) má i úplnou českou lokalizaci. Grafika je jednodušší, ale hratelnost to nestrhává :) Osobně se k ní rád pravidelně vracím :).
  • Trisska
    Ale oba jste vedle kluci, každej ví, že nejlepší tahovka jsou červíci - Worms. *4*
  • Rhulad
    za poslední dobu http://www.metacritic.com/browse/games/genre/date/turn-based/pc?view=detailed
    Ta finálni verze Rome není špatná, Civizace je vždy kvalitní, sice žádná vyjímečná, ale jejich dost a RTS? Nic, navíc žádná s pořádným světem, jako má pravě Mark of Chaos...
  • Neni tahovka jako tahovka. Jmenuj kvalitni hry z posledni doby. Ja tahovky miluji ale nemam co hrat.
    Navic tahle hra,jak jsi se urcite docetl v clanku,neni uplne klasicka tahovka.
  • Rhulad
    Docela bych uvítal pokračovaní Warhammer : Mark of Chaos, tahovek je strašně moc v současnosti...
  • je to skor ako klasicka RTS, ci nejaky podivny mix? vyzera to celkom dobre, ale neviem uplne presne co od toho ocakavat :)
  • flash789
    Ne, Front Mission 3 :)
  • maros.goc
    Cela recenzia je strasne prehnana...
  • maros.goc
    jj mne prislo hned podozrive ze píše o zanrovom milniku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit