Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    žánrový mílnik? nie sú to trocha silné slová? alebo je to skutočne tak originálne ako svojho času Sacrifice?
    • Mato1987
      Nie, že by ma to nejako trápilo, ale to si musíš takto okato naklikávať "priazeň", to si až taký tragéd?
      • Ne že by mě to trápilo, ale proč máš potřebu speciálně lézt na českou diskuzi českého webu a prudit někoho ve slovenštině o hov ně?
      • trochu som nepochopil, preco by si mal nieco naklikavat? respektive, ako si nato prisiel?
      • kdyz te to netrapi tak drz hubu a nezasirej to tu offtopicem
        • Mato1987
          Kryplx zasahuje, dík za milé upozornenie.
          • diť má pravdu, dostal jsi co jsi chtěl. pak kdo je tragéd
    • Bože Sacrifice, to bola bomba! Dodnes si pamätám aj tých skvelých bohov a ich hlasy, Stratos, Pyro alebo James *4* Vždy ma mrzelo, že nebola dvojka ale možno je to takto lepšie už by to asi prvý diel neprekonalo.
  • Hrál autor recenze předchozí hru Endless space? Dost věcí popisuje, jako ohromnou úžasnou novinku, nicméně např. sestavení frakce z řady vlastnosti, bonusů a postihů atd.

Respektive je to o tolik lepší? Endless space dostalo "pouhých" 6/10, přitom mě bavilo hodně (je fakt, že jsem to hrál až v pozdějšíím stadiu vývoje - s DLC a patchi)
    • Nemluvě o tom ,že sestavování frakce z bonusů, už existuje od doby Master of Orion2/Master of Magic. A tam bonusy nebyly tak generické a ještě k tomu šli vybrat rasy u MoM.
    • maros.goc
      Cela recenzia je strasne prehnana...
    • tady tem recenzím se nedá verit, je to tak +-3 body nahoru a dolu u kazdeho hodnocení
  • Autor celou recenzi shodil hned na zacatku tvrzenim, ze zadne jine vyvojare nikdy nenapadlo, ze by ve strategicke hre mohly byt jednotky na snehu pomalejsi. Na mysl se tak vkrada otazka, zda je hra opravdu tak originalni, jak se autor snazi celou recenzi tvrdit, nebo zda proste ma s hrami jen malo zkusenosti. A kdyz k tomu pripíctu, ze plne nechape vyznam pojmu alternativni a pouziva ho nevhodnym zpusobem, dochazim k zaveru, ze je to nejake mlade nezkusene ucho a ridit bych se mel radsi jinymi recenzemi. Redakce by si mela vyhradit nejakeho editora, ktery by temto nezkusenym autorum pomahal.
    • maros.goc
      jj mne prislo hned podozrive ze píše o zanrovom milniku
  • Tahovky mě nikdy moc nebraly narozdíl od RTS, ty miluju od dob Dune. Takže já bohužel stále čekám na Warcraft 4, případně jinou pecku.
    • VaZqeZ_EU
      Vyzkoušej "Meridian: New World" - www.meridian-game.com (je tam na stažení i demo).
      Není to sice žádná pecka, ale určitě tě to zabaví. *3*
      • po tej som pokukoval aj ja :D ale naposledy to bol este predbezny pristup a do toho sa mi moc nechcelo za 15e ale dik za info, uz stahujem demo, vtedy este nebolo :)
  • Hra je to výborná, ale nemůžu si pomoct, jelikož jsem hrál Endeless Space, tak mě hrozně dráždí UI, který mám asi někde v hlavě uložený pod přihrádkou sci-fi. *1*
    • souhlas, na druhou stranu jsem nemel problem se okamzite zorientovat :-)
      • Ahoj mám takový dotaz.
        Jelikož hraji Fallen Enchanters, mohl by někdo kdo hrál obě hry, je trochu porovnat.
        Děkuji
  • a zase tahova!
    • njn, strategie, jakykoliv, konz-ol-umentum nevoni, tak bud rad aspon za tahovou...
      • ked mna tie fantasy tahove moc neberu, radsej by som nieco viac realneho a v realtime.
        Inak mas pravdu, davaju prednost rubackam pred poriadou strategiou a neni sa comu ani divit, ked sa to na konzoli neda ovladat...
        • ted vyšel stronghold crusader 2, to je kvalitní strategie.
          • je to skor ako klasicka RTS, ci nejaky podivny mix? vyzera to celkom dobre, ale neviem uplne presne co od toho ocakavat :)
            • super dik :) takze mozem normalne budovat armadu a posielat na nepriatela, ale zaroven sa musim viac starat o samotnu pevnost a jej chod.
            • klasicka rts s durazem na ekonomiku a budovani tvoji pevnosti
        • ja ted objevil par panzer general like her na tablet, za par susnu, si rikam, to mi na chvili vydrzi, ale ty nenazranci do kazdy takovy hry cpou mikrotransakce a navic obtiznost mezi bitvama stoupa geometrickou radou, aby se tomu clovek nevyhnul, to bych blil...
          • VaZqeZ_EU
            Určitě vyzkoušej hru Open General (dělal jsem komplet interface *2*). Jedná se o remake hry Panzer General II s tunou nových scénářů a kampaní (1 Světová válka, 2 Světová válka, Středověk, Fantasy, Napoleonské války, Americká občanská válka, Korejská válka, Současnost i Blízká budoucnost).

Grafika není nejnovější ale stále na tom pracujeme a podporuje snad všechny rozlišení. Tablet verze se připravuje a hra je kompletně zdarma! *3*

Link: http://luis-guzman.com/opengen.html
            • VaZqeZ_EU
              Každá jednotka má smysl a není zbytečná. Pokud máš třeba dva druhy tanků, tak nemusí sloužit stejnému účelu. Je třeba důkladně prohlédnout jejich statistiky. Taky jde o to, že tvůrci kampaní jsou roky zapálení do historie a mnohdy opravdu do detailů kopírují jednotky jaké byly v té době na bojišti více, než v podobných hrách.
              Pokud se ti zdá, že jednotky které máš na začátku "stojí za hovno", jednoduše to reflektuje situaci, v jaké se dotyčné armády v té době opravdu nacházeli.

Určitě doporučuji před spuštěním jakékoliv kampaně si ji vyhledat na fóru a přečíst si alespoň pár reakcí. Nemohu ti doporučit určitou kampaň, protože je to velmi individuální. Mohu ale potvrdit, že ve hře je dost kampaní které jsou jednoduše úžasné a epické. Některé jsou dlouhé, některé krátké. Některé jsou lehoučké, jiné opravdu tuhé a vyžadují skill.

Pár kampaní ale ne všechny: http://www.panzercentral.com/forum/viewtopic.php?f=132&t=46498, http://www.panzercentral.com/forum/viewtopic.php?f=20&t=46561
              Návod: http://luis-guzman.com/OpenSchool/Tema3_en.pdf
            • zkousel jsem myslim spanelskou obcanskou, ale tak pulka jednotek byla uplne k nicemu, takze jsem pak uz nemel chut na nic jinyho...

bych potreboval vedet, ktery ty campaigne jsou smysluplny, vyvazeny a hratelny
  • Jednotky pomalejsi na snehu - heroes of might and magic 1 z roku asi 1994. Stehujici se mesta - nomadi - rtw : barbarian invasion. Autor bud lze nebo toho moc nehral...
  • Keyz
    Ku*va, to je vymakaný!
  • chybi lokal muptiplayer což pro lidi jako sem já co vyrostli na Homam 1 a 2 a Civce u jednoho kompu s kamaradama a nikdy nedojeli ani jednu kampaň protože je to samotné neba znamená že tahle hra presto že se mi libí skončí v zapomenutí (přes steam hrat multiplayer s nekym koho ani nevidím případně vlastně ani neznám fakt nebudu ) škoda škoda snad sem se to tam objeví :)
    štastný Nový rok Gamesáci ;)
    • Hot-seat je prezitek z doby kdy pocitace nemeli sitove karty v zakladu. Endless legend ma navic jednu uzasnou vychytavku concurencni kola. To je v tahoce zcela unikatni. Prinest notas ke kamosovi a parit oba najednou stejnou mapu na tahy - kde tohle jde?
      • V civilizaci 4...
  • to vypada silene prekombinovane, chtelo by to vyzkouset

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit