-
Tak stupidně rozmístěné checkpointy jsem už dlouho neviděl... Ta hra je naprostej odpad! *16*
-
to vypada dobre...
-
Ty si ubozak az to boli
-
Red Orchestra 2 :-)
-
Red orchestra 2?
-
Né, nehrál asi ?a ta hra tak špatná není tvá reakce je přehnaná ale mužeš jí mít. Možná že téhle hře něco odpustím tak sry City interactive nejsou žádní bozi. Měl jsem jejich budgety vždycky rád. A ano chlubíš se pirátěním ... to je trochu ubohé, nezlob se na mne. *3* Můj názor je jiný a vyvrátit ho nemůžeš stejně jako ja ten tvůj. Takže tak a nikde nepíšu že koupit ale ve slevě klído. Za tolik co sem psal. *3*
-
Pár technických much? Hrál jsi to vůbec? Ta hra je prostě nedodělaná a třeba stealth způsob ani nejde použít protože tě okamžitě nelogicky odhalí, i když tě nikdo nemůže vidět a nejbližší nácek je 50 m daleko. Hra kde narážim na technický mouchy po celý hraní v každej misi je prostě špatná a odfláklá a žádný prachy si autoři nazaslouží a už vůbec ne 700,- (za stovku se to fakt neprodává *3*)..A dík za poučku o pirátění ale co mam dělat, když dema už nikdo nedělá a já chci vědět a zkusit si do čeho jdu? Zvlášť u tak pochybný béčkový hry.. Do kvalitních her investuju rád ale abych vyhazoval peníze za každej brak, to fakt ne... *4*
-
Tak proč recenzuješ hry které tě ani nebaví potažmo nehraješ FPS
-
Aby ji vzápětí vojeli
-
S tím názorem máš pravdu (což jsem taky napsal).. Mě osobně se ta hra vůbec nelíbí a ani fps nehraju...
-
nebo za dozorce v koncentráku, který háže do pece mrtvoly malejch děcek, vy fašouni *12*
-
já bych řekl War Thunder
-
Nesouhlas tak krutou kritiku, agresivní si tahle hra nezaslouží. Pár technických much a tak přeci nedělá špatnou hru. Koukni se na WD to je špatná hra ve všech ohledech, tohle za 100-299,. už by šlo. Možná í méně. Chlubit se pirátěním je hloupé a trapné , měl by ses stydět. To se nedělá. *10* Abys nebyl jednou za to bit! *12* *16*
-
O tom by se dalo dlouze diskutovat... Stalin byl v lečcems horší než HItler.
-
snáď posledná slušná hra z WW2 bolo Brother in Arms...
-
Naštěstí nový Wolf a starší hry jako CoD 2, Medal of Honor 1 nebo Vietcong jsou pořád velmi zábavné.
Nedá se očekávat, že se v krátkém časovém období objeví větší počet povedenějších stříleček. Na druhou stranu, dobrých příkladů z poslední doby je taky dost.
Co se týče tématu, ani by mi nevadilo, že bych viděl druhou světovou, kdyby se střídalo prostředí. Afrika, Pacifik nebo operace v Asii jsou dobrým námětem. Je jasné, že se v takové hře objeví alespoň jednou Berlin, Omaha nebo ruská fronta., ale pokud by hra nabízela méně profláklé prostředí, věřím, že by to oslovilo i skeptiky. Vůbec bych se nezlobil za Koreu nebo Vietnam, popř. první světovou . -
Hlavně autoaim už se dá několik let na PC ve většině AAA her naprosto normálně vypínat :)
-
Neni to omezenost, podívej se na Wolfenstein, Call of Juarez: Gunslinger atd., konzole prostě nijak nebrání tomu, udělat dobrou střílečku. Autoaim, koridorovost a cutscény, jak píšeš dole, nejsou apriori špatná věc, jde jenom o to, jak se to zpracuje a právě tam vidim ten problém. Když je střílečka lineární, tak je to prostě vlastnost, ani dobrá, ani špatná. Pak je další věc - jestli je chytře vymyšlená, nebo tupá a s tim nemaj konzole co dočinění.
-
No a mam po nalade
-
A Destiny je co??? Máš sakra slabý argumenty, který se tu pořád točej dokola *7*