Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bobsh
    Nechápu korelaci mezi konzolema a paskvilama. Paskvily vychází, protože je tvůrci dělaj, kdyby se tvůrci rozhodli udělat "pořádnou" střílečku, konzole jim nijak nebrání.
  • Ne, nácku
  • Kupovat to nebudu, mě tahle hra nikdy nezajímala. A věř nebo ne, ale hry si kupuji, a to bez rozdílu.
  • Skoda nejakou dobrou akci z 2. svetove bych si zahral, ovsem daleko radci za Nemce proti bolsevicke spine. Myslite ze se toho nekdy dockame?
  • Ano mám.. Nejsem tupá ovce co skoupí každou sračku aniž bych věděl co to je :) A tahle hra si nezaslouží ani korunu ale klidně za to prachy vyhoď, aby ses pak třeba nedostal do pekla *3* A ještě mi můžeš říct, že ty si všechno poctivě kupuješ abych se taky zasmál *15*
  • Pre milovníkov druhej vojny hra poteší.
    Hráčov prekvapí v hre kopec nedorobkov a hlavne chyby v hrateľnosti. Nasekaný dej, miznutie zbraní, level aj game design.
    Jednoducha abencia človeka vo vývoji, ktorý to dá všetko dohromady.
  • Kozy
    Brothers in Arms mi přišlo lepší.
  • kennyB
    To byl tuším druhej díl, ale byl taky dobrej *3*
  • kennyB
    FPSky jsou na konzolích už od dob PS1 a to s tím, že poslední dobou vycházejí sra.ky nemá nic společného. Nechápu proto tvůj komentář, asi chceš spustit nekonečné vlákno, že???
  • Hmm... Velmi zajímavé. Náklaďáky explodují po zásahu stromem, Pzkpfw exploduje instantně po zásahu pancéřovkou nebo případně molotovem, co se týče sneaky systému tak Sam Fisher hadr, AI na úrovni českých poslanců,... Po této zkušenosti se asi vrátím k házení tenisáku o zeď. Je to zábavnější.
  • no a?zadarmo a sračka,stim má být spokojen *7*
  • Nesouhlasím. Nejlepší hra z WW2 je Hidden & Dangerous 2
  • Zaujimave ze vobec nespominal tragicku AI, ktora sa tam niekolkokrat predviedla. Sice silne pochybujem ze ho City Interactive podplatila :D, ale toto je jasny priklad toho, ze netreba hned bezat nieco kupit lebo TB povedal ze to je OK. Treba si spravit vlastny nazor :)
  • jojo, FPS se zacaly cpat na konzole a diky tomu dostavame podobne paskvily jako tohle, COD, BF, Titanfall. Kdo z tvurcu zase vrati FPS kam patrej ? Neco opravdu kvalitniho by nebylo ? Bez retardovanych ukazatelu na mape, autohealu a indikatoru dmg ? Alespon zakladni AI ? Nic ? Opravdu je cesta se prizpusobovat trendu co nejvetsi debility a prodavat hru jen na screenshotech a trailerech ?
  • První dva díly CoD + MoHAA jsou do dnešní doby stále to nejlepší, co na poli FPS z druhé světové války vůbec vyšlo.
  • Ale ty to máš přeci zadarmo, tak nevím, na co si tady stěžuješ. *6*
  • Vážně?! 5/10?? Tohle je totální nedodělanej paskvil kde nefunguje absolutně nic! AI prakticky neexistuje, příběh je stupidní, animace a cut scény jsou k smíchu, hrát stealth je nemožný a hlavně i naprosto zbytečný stejně jako vedlejší úkoly. Dále festival debilit a nelogičností (ničení tanků molotovem apod.), nedodělanosti a bugy (mrtvoly mizí samy takže jejich schovávání nemá význam, nastražená bomba levituje 2 metry za cílem atd.) A celej polskej odboj jste vlastně vy: nebohej americkej "zpravodaj" od kterýho by se mohly učit i jednotky SWAT.. Prostě totální shitt! To bych dával tak maximálně jako dárek do krabice cereálií.. Zaslouží si to tak 2/10 za level design, jak je zmíněno v recenzi.
  • Inquisitor
    Celkem se dalo čekat, že to bude hra do Tesca k rohlíkům. Osobně bych už si druhou světovou zase jednou dal, ale radši si počkám na něco trochu povedenějšího.
    Jenom se musim smát, jak před pár lety všichni nadávali na tu blbou druhou světovou. Jo kdyby to trošku střídali, nebyly by lidi přežraný jednim nebo druhym. Ale ne, vidíme že to lidi chtějí, tak to budem dojit, dokuď se nepřežerou.
  • Jack1947
    Tak bylo by trochu naivní čekat od Budget hry (B-hry) něco více mež co prezentovali v Traileru a obrázcích na druhou stranu, pokud tady má WD 7/10 tak toto si těch 5/10 zaslouží možná i 6 už jen kvůli té krásné scenerii néé sranda ale nebylo to nejhorší. Hrát se to dalo ale kdo čeká na návrat COD1, UO a starých medálů ten at čeká dál nebot se s největší pravděpodobností asi nedočká. Kdo si chce zastřílet a i přesto že bude střílet na hloupé Nácky , tak už si asi zastřílel. Já si zastřílel rád.

*3*
  • Téma druhý světový války nebo snad první! mi v záplavě modern warfare taky chybí, ale tahle hra toho vážně krom pár hezkých krajinek moc nenabízí...Víc wtf momentů ve hře a příběhu abys pohledal :D Klidně bych tomu dal nižší hodnocení...a bohužel....těšil sem se

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit