Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1) Dvojka má do odpadu daleko.
    2) Trojka vyšla jen na konzole, takže to tu hrálo jen minimum lidí.
  • antikoncepce
  • někdo zas po dlouhý době udělal konečně hru s druhý světový války a hned se to nikomu nelíbí ale kdyby se tu komentovalo COD tak to hned všichni začnou říkat jak je to supr hra jo byla to supr hral ale jen jednička,dvojka a trojka dneska je to totální odpad
  • Instagramový filtr? Co to sakra je?
  • XXDarthVaderXX
    City Interactive? Ne díky, radši knihu...
  • Mato1987
    ja som to vedel, čo iné sa dalo čakať od budgetového štúdia ako je City Interactive....nikdy neprekročia svoj tieň...ale ako hovorím, v steam zľavách to kúpim a odskúšam, tak ako predošlé sniper ghost warrior hry lebo ako strielačky na odreagovanie fungovali parádne :)
  • Pete.palis
    rychty...

https://www.youtube.com/watch?v=C8G8cdbPmp8
  • Tahle hra je náhodou supr jsem si u týhle hry zaspomínal na starý dobrý rychty
  • Krescz
    tato hra je zbytečnost nejvyššího ražení *7* ...tohle by uspelo mozna tak v dobe MoH a i tak jsou Honory porad zabavnejsi *1*
  • Pete.palis
    jediná hra, kdy mi při snížených detailech hra přišla hezčí, než na plný detaily *1*
  • Naprosto odfláknutá hra, co k tomu dodat. Po Sniper Ghost Warrior 2 zase o stupínek dolů.
  • Jack1947
    5/10 seems legit. Já hodnotím také takto, bohužel nápady které hra měla byli pohřbeny pod kupou technických chyb a nedodělků ale zase na druhou stranu si člověk pěkně zastřílel. *4*
  • Přesně tak, nemá jiskru...má z ní podobně prázdný pocit jako z Homefront.
  • Hral som to a presiel, ale ta hra je taka prazdna, nema iskru. Ako jednohubka fajn ale to je asi tak vsetko. Za plnu cenu urcite nebrat.
  • VaZqeZ_EU
    OK beru *3*
  • lidi je to fakt příšerný,hratelnost se nedá,jen design úrovní se mi líbí to je tak vše,krok 10 let zpátky
  • KIMCID
    čistě za mne tak 3/10
  • Kinet1c
    TB roby prve dojmy z hry a nie recenzie, on ti povie co si o hre mysli na zaklade zahrania si do urcitej miery, nehodnoti hru ako celok, mozno si niektore dohra, ale rozhodne to nie su recenzie, ale mas pravdu z jeho prvotnych reakcii vypliva, ze hra nie je az tak zla ako sa zda, ale u mna vyhral pred ani nehranim uz len ten fakt, ze save su neexistujuce a su tu len checkpointy aj to len na niektorych miestach a dost vo velkych vzdialenostiach od seba umiestnenych, tzn taketo hry nehram, uz len pre to, ze fakt sa my nechce pri nejakej blbej chybe (mojej samozrejme) opakovat jedno a to iste kolo, inak to s toho TB hrania vyzeralo celkom ok, no okrem toho drobneho faktu, ale pre mna dost rozhodneho, keby to bolo ako napr. Watch Dogs, ze skoro vsade nejaky save a skratka na ten save ani len nepomyslis a hru si vypnes kedy chces pretoze mas istotu, ze teraz sa to niekedy save lo, no nic no, to som len ja, inym to prekazat nebude
  • VaZqeZ_EU
    TotalBiscuit teď zrovna dělal taky recenzi a z jeho slov to nevyznělo tak tragicky. To už ale záleží na vás, co si z toho vezmete *6*
    https://www.youtube.com/watch?v=N35SDHu5wTM
  • NavrySS
    Takže vesměs špatná a nedotažená hra.Moc kladných bodů v recenzi nevidím..
    Má cenu vůbec kupovat? Hrál někdo?.. *9* Zrovna na tuhle hru jsem se těšil..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit