-
5/10 seems legit. Já hodnotím také takto, bohužel nápady které hra měla byli pohřbeny pod kupou technických chyb a nedodělků ale zase na druhou stranu si člověk pěkně zastřílel. *4*
-
jediná hra, kdy mi při snížených detailech hra přišla hezčí, než na plný detaily *1*
-
Naprosto odfláknutá hra, co k tomu dodat. Po Sniper Ghost Warrior 2 zase o stupínek dolů.
-
Tahle hra je náhodou supr jsem si u týhle hry zaspomínal na starý dobrý rychty
-
-
rychty...
https://www.youtube.com/watch?v=C8G8cdbPmp8
-
-
Takže vesměs špatná a nedotažená hra.Moc kladných bodů v recenzi nevidím..
Má cenu vůbec kupovat? Hrál někdo?.. *9* Zrovna na tuhle hru jsem se těšil.. -
-
Hral som to a presiel, ale ta hra je taka prazdna, nema iskru. Ako jednohubka fajn ale to je asi tak vsetko. Za plnu cenu urcite nebrat.
-
-
Přesně tak, nemá jiskru...má z ní podobně prázdný pocit jako z Homefront.
-
-
-
Pre milovníkov druhej vojny hra poteší.
Hráčov prekvapí v hre kopec nedorobkov a hlavne chyby v hrateľnosti. Nasekaný dej, miznutie zbraní, level aj game design.
Jednoducha abencia človeka vo vývoji, ktorý to dá všetko dohromady. -
tato hra je zbytečnost nejvyššího ražení *7* ...tohle by uspelo mozna tak v dobe MoH a i tak jsou Honory porad zabavnejsi *1*
-
Instagramový filtr? Co to sakra je?
-
-
antikoncepce
-
-
někdo zas po dlouhý době udělal konečně hru s druhý světový války a hned se to nikomu nelíbí ale kdyby se tu komentovalo COD tak to hned všichni začnou říkat jak je to supr hra jo byla to supr hral ale jen jednička,dvojka a trojka dneska je to totální odpad
-
-
První dva díly CoD + MoHAA jsou do dnešní doby stále to nejlepší, co na poli FPS z druhé světové války vůbec vyšlo.
-
-
Brothers in Arms mi přišlo lepší.
-
Nesouhlasím. Nejlepší hra z WW2 je Hidden & Dangerous 2
-
-
H&D ani BiA nepovažuji za klasickou/typickou FPS. Ale hry to byly kvalitním, o tom žádná, zejména H&D.
-
-
-
Téma druhý světový války nebo snad první! mi v záplavě modern warfare taky chybí, ale tahle hra toho vážně krom pár hezkých krajinek moc nenabízí...Víc wtf momentů ve hře a příběhu abys pohledal :D Klidně bych tomu dal nižší hodnocení...a bohužel....těšil sem se
-
-
Tak bylo by trochu naivní čekat od Budget hry (B-hry) něco více mež co prezentovali v Traileru a obrázcích na druhou stranu, pokud tady má WD 7/10 tak toto si těch 5/10 zaslouží možná i 6 už jen kvůli té krásné scenerii néé sranda ale nebylo to nejhorší. Hrát se to dalo ale kdo čeká na návrat COD1, UO a starých medálů ten at čeká dál nebot se s největší pravděpodobností asi nedočká. Kdo si chce zastřílet a i přesto že bude střílet na hloupé Nácky , tak už si asi zastřílel. Já si zastřílel rád.
*3*
-
-
1) Dvojka má do odpadu daleko.
2) Trojka vyšla jen na konzole, takže to tu hrálo jen minimum lidí.
-
-
jojo, FPS se zacaly cpat na konzole a diky tomu dostavame podobne paskvily jako tohle, COD, BF, Titanfall. Kdo z tvurcu zase vrati FPS kam patrej ? Neco opravdu kvalitniho by nebylo ? Bez retardovanych ukazatelu na mape, autohealu a indikatoru dmg ? Alespon zakladni AI ? Nic ? Opravdu je cesta se prizpusobovat trendu co nejvetsi debility a prodavat hru jen na screenshotech a trailerech ?
-
-
Nechápu korelaci mezi konzolema a paskvilama. Paskvily vychází, protože je tvůrci dělaj, kdyby se tvůrci rozhodli udělat "pořádnou" střílečku, konzole jim nijak nebrání.
-
-
Brani, protoze kdyby to nevydali i na konzole, pripravili by se o zisk, ale ve vysledku trpi celkova kvalita hry jak na pc, tak konzolich, protoze multiplatform vyvoj je jedna velka omezenost.
-
-
Neni to omezenost, podívej se na Wolfenstein, Call of Juarez: Gunslinger atd., konzole prostě nijak nebrání tomu, udělat dobrou střílečku. Autoaim, koridorovost a cutscény, jak píšeš dole, nejsou apriori špatná věc, jde jenom o to, jak se to zpracuje a právě tam vidim ten problém. Když je střílečka lineární, tak je to prostě vlastnost, ani dobrá, ani špatná. Pak je další věc - jestli je chytře vymyšlená, nebo tupá a s tim nemaj konzole co dočinění.
-
-
Hlavně autoaim už se dá několik let na PC ve většině AAA her naprosto normálně vypínat :)
-
-
Kromě toho by většina her vůbec neexistovala, kdyby musela vyjít jen na PC...
-
Ale multiplatformový vývoj tu je odjakživa, akorát ty to zjevně nepamatuješ... Dneska je navíc ta architektura podobnější než kdy dřív, jen se prostě vyvíjí tak, aby to bylo co nejvýdělečnější - tedy primárně pro konzole a podle toho, co chtějí masy. Pokud se ti zdá, že jsou multiplatformové hry horší, není to kvůli konzolím, ale prostě proto, že jsou vývojáři lemplové a nebo proto, že cílí na jinou skupinu hráčů. Jediná kritika ohledně kvality, která může na konzole směřovat, je leda tak v oblasti vizuálního zpracování.
-
-
Ale ja mluvim o FPS a multiplatformovani, ja nekritizuju konzole jako takovy. FPS jako zanr ustupuje potrebam konzoli, aby se nemuselo tolik aimovat, takze vyhrava koridor, jednoduchy prekazky, interface, cutscenovost a mohl bych toho vyjmenovat jeste vic.
-
-
A Destiny je co??? Máš sakra slabý argumenty, který se tu pořád točej dokola *7*
-
-
-
-
-
FPSky jsou na konzolích už od dob PS1 a to s tím, že poslední dobou vycházejí sra.ky nemá nic společného. Nechápu proto tvůj komentář, asi chceš spustit nekonečné vlákno, že???
-
-
FPS jsou na konzolích už od dob, kdy ještě žádné PC ani neexistovalo...
http://en.wikipedia.org/wiki/Maze_War
Původní komentář bude zřejmě od generace 1995+, která by se k podobným záležitostem vůbec neměla vyjadřovat.
-
-