Přejít na výpis diskuzí
Epické intro Star Wars: The Old Republic
9.6.2011 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Tak na tohle bych šel do kina i s ocelovou koulí na noze!!!
Jinak kotory jsem žral (oba sežral) a tohle (samo nehledě na CGI trailer) bude možná moje první MMO, do kterého se pustím.
Klobouk dolů a to proklatě nízko! -
Hmm, tak myslím že po tomhle videíčku se mi začíná líbit představa jet za Smugglera, dokonalá postava :-D. Krásně ztvárněný vztah mezi Mastrem a apprenticem sithů (Welcome home), trošku už mě teda unavuje motiv že téměř každou velkou lodí se dá proletět naskrz ale jinak krása krása nádhera
-
Lucas by mel dostat natočení dalších dílů rozkazem! Prozatím nám bude muset stačit BioWare.
-
-
Proboha, nestraš!! Jsem sice panu L vděčný za SW, ale ať se sakra od něj drží co nejdál, zprznil už toho dost...
-
-
Du nainstalovat KOTOR 2 :)
Jestli se jim to povede, tak půjdu do toho! -
No tak ten Hope po sucasnom pozreti je riadne dementny, a ten najnovsi trailer som ani nedopozeral nakolko ma uz nebavi znovu a opat raz recyklovania tych istych nametov, jediny plus kazdopadne Jennifer Hale. Beriem ale ze priemerny navstevnik games.tiscali.cz ma tak 15 rokov takze je myslim normalne ze sa to vacsine ludi tu bude pacit.
-
-
Už se těšíš, aby ti bylo též 15, že maličký...
-
Tyhle škatulkování podle věku jsou mj. taky neustálou recyklací stejné blbiny, kterou kdysi někdo vymyslel, aby se mohl nad někoho povyšovat, když už mu došly argumenty.
-
-
to je pravda, spoustě dementních lidí je nad dvacet, prostě z toho nevyrostli
-
-
Mně je 20 a libí se mi to. Myslím, že věkem to nebude.
-
-
Tenhle cinematic se mi zatim libil nejvic. At uz je to klise nebo ne, je to nabity, akcni, strhujici intro. Na tuhle hru se tesim uz par let, doufam, ze se upichnu na serveru, kde bude co nejmin cechu. Treba wowko mi ceska komunita zhnusila docela obstojnym zpusobem. *4*
-
" Těch pár dialogů sice šustí papírem, ale upřímně, o ty tu opravdu nejde" A já se právě těšil, že o ty tu půjde stejnou měrou...
-
-
V CGI traileru?:) Nemyslel jsem hru samotnou, tam doufám v totéž.
-
-
Na tohle se hodně těším. A jediné co bych brál víc než to video, je datum vydání. :)
-
krása aneb když už wow nepřekonáme obsahem, tak ho překonáme animačkama :-) (ne že bych nechtěl aby uspěli. chtěl bych. ale nevěřím tomu)
-
-
Prekonat WoW obsahem neni od Wotlk prave problem.
-
-
hloupé klišé, stejný nesmysl, jako star trek kousek výše
-
-
Samotná koncept SW je na klíšé postavený, takže nesmysl je spíš tvůj příspěvek. *7*
-
-
klišé celého SW? No ty jsi genius, můžeš zmačkat celé lidské dějiny umění, protože to začalo už Homérem.
-
-
Milej zlatej, on to totiž už s tím vymýšlel sám Lucas, jako klišé klasické pohádky s princeznami, rytíři/čaroději atd, víš? Zkus se podívat na historii vzniku SW.... A nepleť sem nějaké kulturní dějiny, tady je přece řeč o SW.
-
-
-