Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kinet1c
    sloboda je o tom, ze ked chces mozes vsetko, zakon sem zakon tam, niektorym, je zlocin ked niekto zabije niekoho je zlocin, ked ukradnes nieco, je zlocin, ked piratis do urcitej miery, tak sa pytam, preco neblokuju vsetky pohostinstva, nepustaju do bank ludi iba po poriadnom presetreni cloveka ci nema zbran, preco neblokuju cesty aby zlocinec nemohol ujst, toto myslim vsetko preco nerobia aby zabranili, zlocincom zlocin spachat, pretoze to by bolo zasahovanie ludom do slobody tym vznika totalita, ktora vedie iba k nespokojnosti ludu, toto na zaklade co som si o tom precital vedie prave k tomu na internetu, ale kym predosle veci co som popisal sa mozu vyznacovat v urcitych statoch, NET je vsade, na celom svete, keby sa to presadilo globalne, net by sluzil len na nejake bezduche informacie, pretoze aj legit stranka by teoreticky mohla byt blocknuta, tu vidim potom same sudne spory, a hadky a cisty chaos, toto je riesenie ked tak pre blbcov ako jejdasek, ktory my pripada, ze neuvazuje celkom normalne a nevie co sloboda je, pretoze keby vedel tak vie ze slobodny clovek, ktory neurobil nikomu nic zle, a chce sa kus pobavit s kamaratmi na fb ci pozriet nejake zaujimave video na yt, tak ked sa tieto stranky blocknu, co podla tohto je asi len otazkou casu, tak priamo moze na to zabudnut, a tento uzivatel, co nikdy nic neukradol ani nestiahol bude pikat za stupiditu idiotov co vladnu v podstate v kazdom state, tzn politikom. Politik sa sice moze tvarit aky je skveli a ake ma super plany pre buducnost nasich deti, ale na co naozaj mysli su jeho blizsky a ich buducnost a bezpecnost seba sameho a ci bude mat na konci volebneho obdobia dost penazi, aby sa nahodou nestalo, ze nebude z coho zit, oni si neuvedomuju skutocny dopad toho ci onoho zakona, nie najprv nie, neskor ak sa v praxi ukaze ze to pacha len problemy az potom bude hladat vinnika, ktory toto navrhol a samozrejme tym bude ten najnizsie postaveny uradnicek, ktory zchyta vsetko na seba a oni si len potrasu rukami aku skvelo sa vyhli zodpovednosti a ide zivot dalej, dovtedy ale stihnu napachat svinstvo o ktorom sa im ani nesnivalo, jednoducho povedane, kto tento zakon povazuje za nieco super proti nelegalnemu obsahu ten sa zmylil uz vtedy ako ho ta moznost len napadla, ale ako cas bezal dalej stale si vravel ten dotycny, bude to super, bude to skvele, to bude hit, NEBUDE
  • matty-the-gamer
    Stejně, víte co je zvláštní? Dřív se o pirátství ani tolik nemluvilo, ale teď? To je hrůza, téměř každý týden je tu nový horký článek o pirátství a boji proti němu. Jen by mě zajímalo, co to způsobilo, že se o to začli lidi tak zajímat... *4*
  • boj začal, budu sledovat bedlivě :)

http://www.zive.cz/bleskovky/americke-firmy-se-bouri-hrozi-globalnim-vypadkem-internetu/sc-4-a-161690/default.aspx
  • matty-the-gamer
    *15* *15* *15* 1+
  • No je zcela evidentní že 99% z Vás ví úplné ehm nic! Doporučuji si třeba přečíst listinu práv otců zakladatelů!!! Žádná SOPA, PIPA, ESA a ACTA nic takové narušit nedokáže! To co zde čtu (v komentářích) je jen ubohý výkřik těch co kradou hry, filmy, hudbu a díla podléhající autorským právům!!! Ve své podstatě jsou některé odstavce skutečně velmi kontroverzní a dokáží narušit svobodu uživatelů! Ale jiné řešení na odstranění šedého internetu neexistuje! Ovšem když lidé opravdu měli bojovat proti narušení svobody ať už ze strany EU, OSN, MMF či schválením Patriot Act a jiných doktrín, praktik firem jako MONSANTO, LEHMAN BROTHERS, FED, WALLMART, atd. atd. téměř všichni mlčeli a mlčí!!! Ale jak jde o stahování z internetu a provozování služeb (které Vám můžou být ukradeny, co je mi do YOUTUBE atp.) tak jste všichni strašně chytří, jaký to bude průser!!! V pořádných sračkách jsme už hodně dlouho, takže vítejte v realitě! A bude hůř!!!
  • Snad ne: http://www.zive.cz/bleskovky/filtrovani-internetu-je-v-evrope-nepripustne-rozhodl-soudni-dvur/sc-4-a-159719/default.aspx
  • je to psaný srozumitelně, v rámci možností. Každopádně tady jde o to lobby a že do toho nanaili takový prachy aby to prosadili, víš jak
  • Přesně ale to nerdovi kterej ve 3O-ti bydlí u maminky nikdy nevysvětlíš :D :D
  • většina byla jasná, mrzí mě Deep Silver jen
  • na tohle už se radši ani nedívejte:) http://www.youtube.com/watch?v=y7DkrsCCQ_A
  • filias
    No tak si ten Missing Link nekoupím *3* Stačí se jen podívat na seznam: http://www.theesa.com/about/members.asp
  • matty-the-gamer
    Prosímtě, se slovem krást běž k našim politikům. Sdílení dat je krádež a porušení licence jen podle zákonů, jinak na tom není nic špatného. Jestli si někdo koupí hru a líbila se mu tak to hodí na rapid share kamarádům, aby si to nemuseli zbytečně kupovat, co je na tom zlého? V domě mám 2 PC, proč si mám sakra kupovat kvůli tomu dvě kopie hry? Lidi co maj nízký platy si aspoň díky tomu můžou taky zahrát, řekni kterej obyčejnej člověk má na to aby si mohl pravidelně kupovat ty kraťoučké hry za tisíce a tisíce korun? A to ani nemluvím o dětech, které nevydělávají vůbec nic! Ty v podstatě jinou možnost nemají, pokud chtějí hrát více než jednu hru za rok. Když jsem byl malinký, neznal jsem nic jiného než pirátské kopie her... A prej krádež... Jasně
  • klidně mu na to pak ještě klikni jednou, o co jde :)..
  • matty-the-gamer
    Pirátství není bezpráví... nikomu to vůbec neubližuje. Ani normálním lidem a většinou ani vývojářům a vydavatelům. Tak nevím o co ti jde.
  • Nelibi se mi dnesni internet, na kterem vladne bezpravi. Obsah o kterem mluvis na youtube bude moci byt v pohode i nadale. V cine vladne bezpravi rovnez, vcetne te cenzury, asi moc nevis, co se kolem tebe deje, kdyz mi davad takove hloupe rady. A nevis ani co je to svoboda, kterou se tak velkohube ohanis. Svoboda a piratstvi jsou v protikladu, ty blbecku.
  • vlastik.plaminek
    Já myslel, jestli je psaný nějak srozumitelně a nebo je to kupa právnických obratů a frází, které si laik může vysvětlit na tisíc způsobů.
  • Ne par, ale naprosta vetsina, problem dorostl do rozmeru, kdy se resit musi a resit bude. Dnes je internrt jako divoky zapad, vladne v nem bezpravi. Nakonec dojde k jeho zcivilizovani, je to nevyhnutelny dejinny proces.
  • Nikoli, sluzby jako yt nebudou chtit skoncit a az jim potece do bot, velmi rychle prijdou s funkcnim resenim, jak se nezadouciho obsahu zbavit. Dnes z nej profituji a to je spatne, moc spatne. Osobne bych to neresil cenzurou, ale pravni odpovednosti, to by bylo jeste lepsi.
  • na seriózní ano, ale k tomu potřebuješ partnera,víš jak:). A teď syp, večerníček skončil :)
  • Presne jak jsem predpokladal, na seriozni diskusi nemas :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit