Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Tak....a vrátíme se k vypalovačkám a annoncím:D
  • RavenHolm
    Hele napadá mě jeden důvod. Když zkouknu to video na videačesky.cz přičte se moje návštěva TBmu na jeho YT kanále? Pokud ne, tak mi to přijde jako prasárna, protože TB se živý svým YT kanálem.
  • a teď na odlehčení :) http://www.youtube.com/watch?v=ZJANVx-BtDQ&feature=related (doufám, že to SOPA nesmaže :D)
  • Chlape ten zákon bys translatorem moc nepřeložil, stačí ti vědět, že se snaží získat právo zamezit jakýkoliv stránce hostovat obsah, kterej porušuje autorský práva blokací DNS serveru, čili shozením celýho serveru offline. Zatím to platí pro US servery a firmy, časem by to mohlo platit celosvětově. Ale neblbni nepřekládej si to celý:)

Je to každopádně pěknej prušvih.
  • vlastik.plaminek
    A je ten zákon psaný nějakým normálním jazykem nebo "právničtinou"? Na jazyk můžu použít translator, když nerozumím, ale hledat o zkouškovém nevytíženého právníka je celkem challenge.
  • smejki
    "Mám mírný problém s tím, že 90% informací, která o zákonu vím pochází ze stránek lidí, kteří jsou jasně proti, takže by mi asi neuškodilo si někde najít nezávislou zprávu."

nezávislá zpráva ohledně zákonu? co takhle zákon samotný?
  • Kolik ti platí? Počkat, nebo si snad vážně tak blbý a myslíš to vážně?
  • Určitě shlédněte. *3*
  • Aha, už to chápu, takže podle tebe, protože pár lidí dělá špatné věci, měli by trpět všichni. Nope.
  • jasně židozednářský ilumináti :) Stejně jsi celej životovládanej institucema a co s tím chceš jako dělat:)?
  • Kr.Pa
    nez zacnes hajit pravo ve virtualni svete, zacni hajit pravo ve skutecnem svete a bez zlikvidovat vsechny poslance
  • Veskoslav
    Dementní trol diskuzí na Tiscali dorazil. Už ti dali v léčebně prášky?
  • Je to jen snůžka idiotů, kteří se snaží nečím přividělat.
  • bych nedal za hru ani korunu, za hry muze platit jen blbec omg wtf lol drahy to je jak cyp a prachy jsou na poradny veci a ne na hry
  • Veskoslav
    Hmm to abych si pořídil novou vypalovačku *1*
  • "Mám mírný problém s tím, že 90% informací, která o zákonu vím pochází ze stránek lidí, kteří jsou jasně proti" Kdo může být pro proboha? Ani zaměstnanci firem podporujících ten zákon dvakrát nemusí.
  • Na tohle téma je hezká přednáška přeložena na http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/sopa-americka-vlada-se-snazi-znicit-internet

Je to video zhruba z doby měsíc či dva před schválením danýho zákona, kde jsou celkem dobře rozebraný jeho problémy od někoho kdo tomu rozumí.

edit: vydeo opraveno na video *1*
  • matty-the-gamer
    Jasně, je vidět co tam pracuje za tupce. Fajn, dejme tomu, že bude cenzura, kvůli které se nedostaneme na stránky s pirátským obsahem, jenže to se lidem přeci líbit nebude a tak když to nepůjde přes internet, vrátíme se hezky do dob pálených kopií DVD za 20 Kč *4* . To byly zlatý časy *15* ...
  • Veskoslav
    V pekle se sejdem nakonec stejně všichni.
  • 2 Konzolista: Tak sleduj co se děje kolem blábole. Pro takové jako ty je všechno hrozná konspirace a pak se nestačíte divit. Věci se lépe mění než se podělají. Ne až když se podělají a lidi jako ty to konečně uvidí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit