Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Přímo na jejich stránkách se můžete dočíst, co a jak chtějí zákonem upravit:) Není to hezké čtení.
  • Amim
    Mám mírný problém s tím, že 90% informací, která o zákonu vím pochází ze stránek lidí, kteří jsou jasně proti, takže by mi asi neuškodilo si někde najít nezávislou zprávu.

Ale i tak se mi to zdá, jako absolutní chobotina. Jestliže je záměrem celého zákona potírat pirátství, tak se jim to asi nějak "mírně" omezit podaří, nicméně za cenu, která je podle mne absolutně neúnosná.

Jestli jsem to dobře pochopil, tak nějaká organizace bude moct blokovat celé weby na základě jedné (dokonce nepotvrzené a nedoložené) možnosti porušení autorských práv. Kdyť to zní naprosto směsně už v zárodku. Nechápu, jak o tom může někdo vůbec uvažovat.

Zkrátka a dobře, malá ochrana za obrovskou ztrátu práv a informovanosti. Debilita na n-tou.
  • spíš je to prosťáček, se stane :)
  • Internet je úspěšný , proto že není zpoplatněn ani rapidně omezován (pedofilelévové už o omezování vědí své a přesto minimálně pod touto záminkou se nám snaží omezit internet i u nás )
  • Veskoslav
    Těm debilkům, co to tady obhajují, to v životě nedojde....Ti všude vidí piráty atd....
  • Jestly tahle picovina projde, tak se muzete rozloucit s yt, fb, twitter, s 90% stranek kterych znate a radi nastevujete...
  • Veskoslav
    A Jejdasek bude jeden z těch šašků, které tyto blbosti živí, jinak by nepsal takové kyčoviny, co tu píše....
  • Veskoslav
    A Slováci mají Maďary.......(stejná blbost, co jsi napsal)
  • Veskoslav
    No jo. Je to jako u nás OSA. Banda zasraných vyžírků, která hájí zájmy asi tak, jako politici hájí naše zjmy. Vše okolo toho jsou jenom pitomé kecy firem a zástupců firem, které pouze hledají důvodů, nikoliv i příčinu....
  • Masa-san
    Tahle oprese zasáhne mnoho jiných oblastí a podle mého přinese více škody než li užitku.

Nehledě na to, že pirátství to nezastaví ani omylem.
    Stačí když zavzpomínám. Ještě než tu byl vůbec internet v každém paneláku, už si kluci kšeftovali vypálená cédéčka s cracky , jediný rozdíl byl v tom, že dnes se pirátí zadarmo a dřív na práci jiného vydělali ti, co to prostě přesmažili a přinesli mezi kamarády.
  • MidnighT91
    Až čas nám ukáže, jak to všechno skončí...
  • Masa-san
    Mrkni na to video co se tu zmínil Enclaw, třeba z toho bude jasnější, že to nebude jen o "boji o pirátství" a zasažená oblast se tě i všech ostatním muže dotknout více nežli si myslíš.
  • Spades
    Well... Bollocks
  • Spades
    Netahej do toho prosimte piraty... Tenhle s*anec se jich vubec nedotkne, protoze pirati na US vzdycky s*ali a s*at budou - staci zadat do prohlizece IP adresu a vsecko obejdes...
    A myslis si snad ze PirateBay budou prochazet cenzruou? NE! Nechaj se radsi NDS blokovat s tim, ze chytry clovek se tam tak ci tak dostane pres IP

Ale normalni uzivatel? Bude mit brutalni cenzuru medii - a to tady taky resime...
  • No tak přijdeme o hodnotné akce typu házení vajec po lidech, vyskočení do vzduchu na Nový rok nebo sčítání jediů v Čechách.Opravdu těžká ztráta. *1*
  • Spades
    Masivní cenzura není řešení...
  • Spades
    Ty tupce - SOPA nebude nicit piratsky obsah - ona bude cenzurovat internet...
    Vem si YouTube je sice raj piratu, ale taky je tam spousta blogů, reklam pro nezavisle umelce a jine
    YouTube FB a Twitter jsou nejvetsi stranky na organizovani lidi, a to vsecko pujde do sracek jen pro to, ze tam par inteligentu hodi piratsky obsah...
  • Právě že jo. Jednoho dne se smát přestaneš.
  • promiň, ale s hlupáky se nebavím, tudíž jsem s tebou skončil.
  • USA ako take zial totalita je. Kapitalisticka totalita. Boli by ste prekvapeny kolko sprav o nepokojoch bolo zamlcanych (nemyslim hnutie 99 percent). JE toho velmi vela co oficialne spravy zamlcia. Ale ten internet...

USA maju za vzor Cinu. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit