Přejít na výpis diskuzí
Escape from Tarkov je pohledná online střílečka z fiktivní ruské metropole
14.12.2015 | Honza Konfršt
37 příspěvků
-
Ruské hry (potažmo Ukrajinské) mají stejně něco do sebe! Když srovnám postapokalyptický svět Metra 2033/ Last Light a např Fallout 4 je to jak nebe a dudy. Prostě do těch her dávají více lásky a úsilí. Potažmo Poláci a jejich Zaklínač či Japonci s MGS V je tam prostě něco co v Am. hrách neni! jsem už z amerických her unavený ;-) (můj názor)
-
-
Nejsme stejní jako američani a ani hry nejsou stejný.. Nemluvě o asijských hrách *8* Jak píše Ondra hry z našeho prostředí jsou nám bližší. Další důvod bych viděl v tom, že v Americe jich chrlej spoustu a všechny jsou +- stejné. Když pak chcete udělat něco v Evropě a nechcete soutěžit s velkejma značkama tak to prostě uděláte jiný. Nepřistoupíte na pravidla ale vytvoříte si vlastní. A poslední bude i znechucení jako takové, které uvádíš ty a díra na trhu. Kingdom Come je toho přesnej důkaz. Heslo No Dragons zabralo.
-
Tak ametické hry jsou v amrerickém prostředí ruské v evropě a jsou ti tím pádem blíže, ale souhlasím, nenechám na Metro dopustit! hrál jsem tedy pouze redux verze obou her a pro mne zážitek opravdu na úrovni :)
-
-
Konečně hra, ve které ruský voják nemluví angličtinou s ruským přízvukem. Jinak hra vypadá hodně pěkně.
-
-
Cyka Blyat!
-
-
Suka , pidaras, pizdec!
-
-
A nu chiki-briki i v damki!
-
-
Lol? *1*
-
-
Ok, tak jo no.
-
To je ze Stalkera, řvali to tam banditi, v Rusku se z toho stalo meme. Enjoy: https://www.youtube.com/watch?v=3cqDXlfASMM Svým způsobem fascinující země.
-
-
-
-
-
-
Vypadá to fantasticky.A jak říkáte, měli by udělat novýha stalkera nebo metro. Co jsem slyšel, prej tvůrci metra dělají na novém projektu.
-
-
normálne som dostal chut si zopáknut stalkera trilogiu..:D
-
-
Co já bych dal za Stalkera v novym kabátku a se stejnou atmosférou. I když díky modům je Stalker pořád skvělá hra. Toho už se asi bohužel nedočkáme.
-
Zase MMO
A najednou mi doteklo proč asi. To takhle vyprodukuju hru (neMMO) hráči ji kupujou hrajou prodávaj a líbí se jim a mě utíkaj zisky, navíc když vydám novou, tak po ní málokdo sáhne páč mají tu starou....
Tak to udělaáme MMO. Mám kontrolu kdo si konkrétní hru s konkrétním CDkeyem koupil a když ji přeprodá, páč ho nebaví tak dalšímu uživateli můžu znepříjemnit/znemožnit start. Navíc když vyprodukuju novou hru můžu servery se starou shodit (nebo použít horší lajnu - lagy,kapacita) a ono je to donutí sáhnout po té nové. Aže si hráči zvykli na ukončení provozu bez protestu je bohužel fakt a nebylo toho v minulosti málo. Proč poslední patch nebyl úprava na singl play ? Proč nehodili na web serverové prostředí pro tu hru co hodili přes palubu ?
Hum. -
Do paže. Online. Mutiplayer. MMO. Tagy, ktoré začínam nenávidieť. Vyzerá to super, rovnako ako Division alebo Survarium. Len taká maličkosť: nikdy si z toho nič nezahrám. http://arstechnica.com/gaming/2015/09/rainbow-six-siege-and-the-sad-death-of-the-single-player-fps/
-
To nevypada vubec zle, atmosfera ala STALKER+DAYZ, kdyz bude dobrej gameplay a nebude to P2W tak do toho du.
-
Hmm, pěkná práce. Má to napětí, náboj. Jen si poslední dobou čím dál víc uvědomuju, že to co ty hry ukazují se někde reálně děje. Bohužel ve skutečném boji nefunguje reload mise. Jen doufám, že uvědomělých hráčů, kteří rádi střílí polygony a nechtěli by si to zkusit doopravdy bude víc než těch druhých. Na monitoru to všechno vypadá tak jednoduše, ale po pravdě, kdo si tu myslí, že má na reálný boj? No to jen taková vážnější vsuvka.
-
-
amonek:
Skús si ísť ak máš možnosť len taký obyčajný airsoft, kde hrajú 2 družstvá proti sebe. Je to síce daleko od reálu, ale treba aj tak dávať pozor. tie guličky dokážu pekne dokatovať kožu *1* -
V reálu nemusíš střílet živý bytosti, ale máš terče, gongy... Ten fun factor je úplně někde jinde *1* Taky v reálu spousta lidí zjistí, že maj problém s pistolí na 10m trefit terč i když jsou v klidu. A není moc her který se k realitě snaží přiblížit. Ostatně ani filmů. Takže se nemusíš bát opravdu je takové věci někde reálně nedějí. Pokud nebereš násilí jako takové, ale to tady bylo je a dokud nevymřeme tak nespíš i bude.
-
Amen.
-
-
No to čumím, konečně něco co nevypadá jako sra*ky pro reta*dy s IQ 40 *5*