Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprostá paráda, ten pocit ze střelby je skoro hmatatelnej. Budu hru sledovat. Zvuky mimochodem taky naprosto libový. Držím palce ať se hra povede.
  • Tak to vypadá že doplňky od Zenitu budou mít svoji herní premiéru *14* Snad to nebude jediný pozitivum tohle počinu, vyjma ještě sundanýho dust coveru na akačku.
  • jinak tvůrci už před nějakou dobou vydali FPS/RPG F2P na Kongregate.com a jmenuje se to
    *Contract Wars* (běží na Unity 4 mám ten dojem)
  • Zajímají vás novinky z týhle úžasný survival hry, nebo přímo hledáte spoluhráče na betu, či se stále rozhodujete, jeslti koupit? :) Připojte se k největší český a slovenský komunitě na www.facebook.com/EFTCZSK :)
  • Hůř jak divison snad nelze ani dopadnout :DDD to je pro mě celkem dno zábavnosti, škoda že se divison nedalo cestou "realismu".
  • vypadá to fakt moc dobře, čekl jsem pár videí :)
  • TheGGG
    jestli tam bude DLC, které mi umožní hrát za vladimíra vladimíroviče a jezdit na medvědovi, tak to beru...
  • pozna niekto tu hudbu odtial ?
  • Prečo fps MMO pre boha? Tak šmakovne tá hra vyzerá a podľa ukažky sa aj šmakovne hraje ale na singleplayer hráčov nejako pozabudli....škoda.
    • Singl bude v rámci jiné hry od stejných autorů. Russia 2028, oficiální oznámení bych ale čekal nejdřív tak v roce 2017.
      • výborná správa, dík za tip !
  • Jack1947
    Jakoby nestačilo jedno Survvarium nebo jak se ta so called sranda jmenovala *7*
    • jenže v Survarium nejdříve tvůrci tvrdily, že bude hra s otevřeným světem a že arény jsou jen jakýmsi alpha předtestem. Bohužel u arén skončily a to jim u mě strašně škodí. Tudíš Escape From Tharkov vřele uvítám. Už asi před měsícem jsem se registroval do closed Alphy, ale bohužel na mě asi nezbylo.
      • Jack1947
        Taky jsem se registroval nicméně... spíš jen tak ze zvědavosti. Survarium tedy skončilo tak jako Stalker měl "MP" ... tedy špatně souhlas. Občas je lepší nevěři včemu co se naplácá.
        • Stalkeracky MP skoncil preto lebo bol nevyvazeny, v MP je obrovska konkurencia aj ked v casoch ked vysiel prvy Stalker tak to nebolo az take huste a stale ma MP v Stalkeroch nieco do seba. A tak isto to zabili tym ze vydali dalsie dva diely pomerne rychlo za sebohu vzhladom na MP. Hraci povodneho Stalkeru a jeho MP sa rozdrobili medzi dalsie diely a bolo ich uz malo. Predsa len Stalker nebol mainstream ako CoD. A tak isto problemy samotneho studia a tiez chybajuce moderske nastroje. A je to skoda lebo MP v Stalkeroch ma vybornu atmosku. A toto vyzera ze by mohli podobnu atmosferu navodit.
          • Jack1947
            Stalker mp ? to byla spíš nepovedená kopie a hodně nepovedná COD ne? ... pěkný blbost a survarium šlo pěkně ve šlépějích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit