Přejít na výpis diskuzí
Escape from Tarkov je pohledná online střílečka z fiktivní ruské metropole
14.12.2015 | Honza Konfršt
37 příspěvků
-
Naprostá paráda, ten pocit ze střelby je skoro hmatatelnej. Budu hru sledovat. Zvuky mimochodem taky naprosto libový. Držím palce ať se hra povede.
-
Tak to vypadá že doplňky od Zenitu budou mít svoji herní premiéru *14* Snad to nebude jediný pozitivum tohle počinu, vyjma ještě sundanýho dust coveru na akačku.
-
jinak tvůrci už před nějakou dobou vydali FPS/RPG F2P na Kongregate.com a jmenuje se to
*Contract Wars* (běží na Unity 4 mám ten dojem) -
Zajímají vás novinky z týhle úžasný survival hry, nebo přímo hledáte spoluhráče na betu, či se stále rozhodujete, jeslti koupit? :) Připojte se k největší český a slovenský komunitě na www.facebook.com/EFTCZSK :)
-
Hůř jak divison snad nelze ani dopadnout :DDD to je pro mě celkem dno zábavnosti, škoda že se divison nedalo cestou "realismu".
-
vypadá to fakt moc dobře, čekl jsem pár videí :)
-
jestli tam bude DLC, které mi umožní hrát za vladimíra vladimíroviče a jezdit na medvědovi, tak to beru...
-
pozna niekto tu hudbu odtial ?
-
Prečo fps MMO pre boha? Tak šmakovne tá hra vyzerá a podľa ukažky sa aj šmakovne hraje ale na singleplayer hráčov nejako pozabudli....škoda.
-
-
Singl bude v rámci jiné hry od stejných autorů. Russia 2028, oficiální oznámení bych ale čekal nejdřív tak v roce 2017.
-
-
výborná správa, dík za tip !
-
-
-
Jakoby nestačilo jedno Survvarium nebo jak se ta so called sranda jmenovala *7*
-
-
jenže v Survarium nejdříve tvůrci tvrdily, že bude hra s otevřeným světem a že arény jsou jen jakýmsi alpha předtestem. Bohužel u arén skončily a to jim u mě strašně škodí. Tudíš Escape From Tharkov vřele uvítám. Už asi před měsícem jsem se registroval do closed Alphy, ale bohužel na mě asi nezbylo.
-
-
Taky jsem se registroval nicméně... spíš jen tak ze zvědavosti. Survarium tedy skončilo tak jako Stalker měl "MP" ... tedy špatně souhlas. Občas je lepší nevěři včemu co se naplácá.
-
-
Stalkeracky MP skoncil preto lebo bol nevyvazeny, v MP je obrovska konkurencia aj ked v casoch ked vysiel prvy Stalker tak to nebolo az take huste a stale ma MP v Stalkeroch nieco do seba. A tak isto to zabili tym ze vydali dalsie dva diely pomerne rychlo za sebohu vzhladom na MP. Hraci povodneho Stalkeru a jeho MP sa rozdrobili medzi dalsie diely a bolo ich uz malo. Predsa len Stalker nebol mainstream ako CoD. A tak isto problemy samotneho studia a tiez chybajuce moderske nastroje. A je to skoda lebo MP v Stalkeroch ma vybornu atmosku. A toto vyzera ze by mohli podobnu atmosferu navodit.
-
-
Stalker mp ? to byla spíš nepovedená kopie a hodně nepovedná COD ne? ... pěkný blbost a survarium šlo pěkně ve šlépějích.
-
-
-
-