-
7 bodu? Ta hra nema konkurenci, zaslouží si 9 spíš 10.
Nejsem žadnej kamionak, a nikdy jsem predtim podobnou hru nehral. Couvani s navesem je cast, kterou si prave naopak nekteri lidi vychutnaji, takze bych to neoznacoval za otravnou cast hry.
A velke plus, ze se perfektne ovlada na klavesnici, doporucuji rizeni myší a urcite nahrat mody, ktere hru vyrazne posunou vice k realite( nedokazu si predstavit hrat bez modu).
Hra za 4 kila, co nema konkurenci (grafika, intuitivni menu, ovladani,mapy, vytvareni spolecnosti atd) a dostat pouze 7b je dost malo. -
-
Za 400,- kde?v south parku?
-
-
napr. http://www.key4you.cz/?euro-truck-simulator-2
-
-
Je to provereny web? Nejka neznam a nekdy en tak uplne duveruji :-)
Diky -
-
ja mam 6 nakupu a vzdy bez problemu :)
-
ETC2 jsem tam kupoval před cca 2 týdny, i kamarád to tam koupil a žádný problém. :)
-
Koupil jsem ta už 3 věci a naprosto bez problémů.
-
-
N+jaký zlodějský kurvy,ne?
-
-
-
"Hra ocejchovaná sedmičkou bude zajímat především fanoušky daného žánru, kteří ji pro jiné kvality odpustí drobné a možná i nějakou tu větší chybku, která by pro širší spektrum hráčů byla hůře akceptovatelná. Pořád se však jedná o kvalitní titul, u něhož pozitivní aspekty viditelně převažují nad negativy."
Hru jsem nehrál, ale zdejší recenze mi na svým obsahem na zdejší definici známky "7" celkem sedí. Nicméně každý po svém a navíc slyším že hra má kvalitní mody které záplatují ofiko nedodělky/chybky. Takže pokud hraješ s takovými mody, tak se pravděpodobně dá přidat i ten bod navíc.
Pro redakci Games - děkuji moc za příjemnou recenzi, možná jste mne navnadili ^_^. -
Plus parkovat člověk nemusí když nechce. Já to hraju s analogem na gamepadu a v pohodě.
-
-
parkovani je zabavne, ani jednou bych ho nepreskocil, take je za nej zkusenost navic
-
-
-
SIMULÁTOR KAMIONŮ NA PS3???
Bude někdy v budoucnu tato hra nebo podobná na PS3?Na pc byla dobrá ale jen chvilku pak neustále vypadávala i po nahrání upgrade.Když mi to vyhodilo 3x tak jsem hru smazal a zahodil bylo to akorát k zlosti.Na PS3 by to bylo super a koupil bych i kdyby stála 2 000Kč!Jezdit s kamionem suprový a na PS3 si to dovedu živě představit!Kolik možností a rozhodně lepší hratelnosti...!
A hlavně bez výpadků.DEJTE NĚKAM ZPRÁVU AŤ TO VYJDE NA PS3
NAJ -
-
Presne tak najlepsie by to bolo na ps3 !!! strasne sa mi paci ta hra a chcem ju tak si kvoli nej teraz musim kupit PC :-DD
-
-
Mám papíry na návěs-E a umím řídit kamion a musím říct, že couvání se jim fakt povedlo. Ještě sledování polohy hlavy kamerou a bude to super
-
-
Však i toto funguje. Mám Freetrack a normálně se rozhlížím.
-
-
jůů, pisni jak Ti chodi? zkoušel jsem ho , ale IR diody měly malý úhel svitu a i v noci byly přezářené okolím.zkoušeno na noname webce s vnitřkem diskety před čočkou...původní HW dle návodu už se nedá sehnat
-
-
-
Hra je opravdu super. Hraju trial a koupím si asi plnou verzi.
Dotaz pro majitele: Koupil jsem si větší garáž, extra kamion a pronajmul si řidiče, kterého jsem přiřadil do té garáže, kde je volný kamion. Přesto se u něj zatím objevuje jen Odpočívá. Je mu třeba nějak přiřadit ještě práci nebo něco podobného aby začal jezdit? -
-
Měl by si práci najít sám. Ty můžeš jen ovlivnit, jakým směrem se má zdokonalovat (podobně jako u sebe - zda má investovat zkušenosti do křehkých nákladů, ADR licencí, dlouhých zakázek a podobně). Pokud se ti ale bude pořád flákat, tak ho vyhoď a najmi jiného řidiče ;-)
-
-
Díky :-)
-
-
-
Ha, recenze na ETS2 - dockal jsem se ;)
Hraju na klavesnici a radim si v pohode manualne - je to vetsi zabava kdyz si clovek do zatacky nebo pred kopcem muze sam podradit. K couvani s nakladem v ETS2 bych rekl asi tolik - pokud nekdo hral predchozi hru Scania Truck Driving Simulator, zvladne to v ETS2 i poslepu. Ve STDS bylo couvani mnohem tezsi, protoze se parkovalo na tezko pristupnych mistech, na ktery se truck s navesem vesel jen tak tak. V ETS2 se vetsinou parkuje na velkym dvore, takze je to bez problemu.
Super recenze, diky za ni ;) Jen bych doplnil, ze ve hre je system vylepsovani ridice - za kazdy odvezeny naklad dostavate zkusenostni body a pri prestupu na novou uroven si muzete vybrat z nekolika ridicovych dovednosti ( ridic tak muze jezdit s nizsi spotrebou nafty, odvazet lepe placene naklady, jezdit delsi zakazky atd ... ) Zrovna vylepsovani trucku a sbirani zkusenosti pro ridice jsou prvky, ktery me u hry drzi nejvic. -
nedokazu si predstavit, ze po tejdnu stravenym v kamionu si dam o vikendu tohle :) PS: jak je to u tyhle hry vubec s dodrzovanim AETRu? Je nutny dodrzovat max. dobu rizeni apod?
-
-
Mě začne zívat, pak vyskakovat upozornění, že bych si měl odpočinout. Pak se začne stmívat obrazovka a startujou pokuty po 150 éčkách. Těch mám asi tak 5.. A když ani pak nezastavím a štráduju si to dál, tak nastupujou mikrospánky :-) Zčerná obrazovka, napíše to, že jsem usl a ovládání nereaguje. To trvá asi tak 5s. Úplně stačí na zdemolování kamiónu i s nákladem :-D
-
Je tam pouze dobrovolná simulace únavy, která ti po tuším osmi hodinách řízení maličko ztamví obrazovku. Pokutu ale nedostaneš.
-
-
neni snad v budoucim modu, ale je tam unava, ktera se projevuje zivanim a pote ospalost, kdy se ti zatmiva obrazovka
-
-
-
Vytiahnem asi zo skrine volant a dám sa do toho :D
-
Stáhnul jsem si demo ETS 2,koupil jsem si licenční klíč na X.zone za 210 kč,kterej aktivoval hru,pak sem si instaloval patch a jejda zase to po mně chtelo aktivaci,napsalo,, klíč je neplatnej,.,takže když to chci hrát dál,musím si koupit další za nekolik set.To se mi tá hra pěkne prodražila.Já se chci zeptat,jestli mněl nekdo podobní problém a dokdy takové české firmy se budou přiživovat na tak jinak skvělé hře.? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Mě tahle hra docela láká, ale fakt mě štve, že nemá multiplayer. A chtěl bych se zeptat - jak moc "hardcore" je fyzika a chování kamionu? Je to opravdu simulace jako mají top závodní simulátory, nebo je to spíš jen tak "aby se neřeklo"? Přechozí díl na mě v tomhle ohledu moc velký dojem neudělal.
-
-
Kamiony se chovaji docela hezky, veris jim jejich velikost a vahu. Kabina se taky houpe jak ma. Pokud jedes jak prase, tak kamion spis nedotaci, návěs te předbíhat nezačne, a to ani na mokru. Těžko říct, jak se takovej kamion chová v reálu, ale subjektivne je to lepsi nez v ETS, tam byly nektery situace k smichu. Nejvetsi rozdil ale je, ze kamiony hodne zpomalily. 480 koni ve Scanii a sotva to s tim hybe. Zvuk pneumatik ale stale chybi. Zatacky na dalnici jsou nerealne prudky a pamatuju si, ze kdyz jsem do jedny vlitnul 90, tak sem zacal litat zleva doprava, ale zvuk zadnej.
-
-
Keď brzdíš na mokru s klasickou brzdou, záves nevyletí, lebo ten začína brzdiť trošku skôr ako ťahač. V novej verzii hry je už aj retardér (prevodová brzda) - ten brzdí iba ťahač, vtedy náves vôbec nebrzdí a na mokrej ceste z kopca môže vyliezať doboku, aj v hre - mám odskúšané. Aj zrýchlenie je konečne reálne. Napr. takej reálnej naloženej Scanii R730 trvá cca 36s kým sa vyškriabe na 85km/h
-
Mě se ho podařilo převrátit. Pak zbývá jen odtah..........................
-
kamion na suchu neustreli spis se prevrati.Na mokru je nedotacivy a pri prudkem brzdeni te naves zacne predbihat,tot k realite
-
A co jako cekas,ze ti zacnou gumy hvizdat?
-
-
-
je to perfektni hra za ty penize, konecne dobry nastupce po serii 18 wheels . Navic velka moderska komunita , mody od omezovacu rychlosti po zmenu fyziky,realne loga, kamiony... ;]
V posledni dobe je to hral, kterou sem hral suverene nejdyl.