Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraju uz mam 2 kamiony, level 14 - zatim me to moc bavi. Jasne spousta veci by chtela vylepsit, ale zase spousta veci se da resit pres mody - komunita je velka. Pokud bude patch(dlc) s rozsirenim mapy (hlavne jizni italie, zapad fransie a severske zeme mi chybi) tak si ho klidne dokoupim.
  • Odulin
    Super napsaná recenze! Navnadila mě tak, že už tahám trial.;)
  • Koupil jsem tuhle hru hned v den vydani a je to super zabava, klidne bych ji dal i 8/10. Borci z SCS se opravdu snazi a to i ted po vydani a prave vysel dalsi patch, ktery nejen opravuje, ale i pridava nove veci - oficialne znacku DAF, autobus do provozu kolem, moznost nastaveni intenzity brzdeni, pravdepodobnosti deste, atd. Rozhodne doporucuju, dokonce to hraju vic nez Xcom :)
  • Po dlhsej dobe krabica G25-ky znovu oprasena nainstalovane ETS 2 a volantu sa do skatule vubec nechce. Dobra prace hosi 10/10 hodnotime s brachom mastime jeste nastavit g_police "0" a je klid na cestach.
  • Dobrý den všem,chci se zeptat jak se řidiči které jsem si najmul posílají na cesty.
  • Hraju na logitechu g25 a je to uzasne realne az na to ze nemusim pri razeni pouzivat spojku ale to uz je detajl. Povedlo se to !!!! Zkousel sem to hrat na klavesnici a neni to ono ... bez volantu mi prijde ze to je jen takova arkada .... s volantem je to fakt zazitek a nejvic me potesilo radio .... :)
  • CHtěl bych se zeptat na hru ETC2,hraju ji ale musel sem vypnout/uspávač/chci si ho nechat ale když zaparkuji tak ho nevím kde vypnout.Poradte?Nováček *7*
  • FeebeEWN
    Když vyšla Scania Truck Driving Simulator, byl sem natěšený, protože konečně vyšly tahače s krásnou grafikou. Bohužel šlo o otřesný koridor a volný pohyb po světě neexistoval. Šlo pouze o plnění challenge. To napravil ETS 2! Každého, koho bavila alespoň trošku jednička, tak bude s touhle hrou spokojený. Hlavní věci, které v jedničce chyběly jsou zde. (jako například vlastní firma s vlastními řidiči, každé město vypadá jinak, spousta "okresek" a podobně, variabilita prostředí a další)
  • mam docela dobrý PC ale i na nejnižší rozlišení se to po chvilce docela dost seká chvilku to jede v pohodě a pak se to seká nevím čím by to mohlo být mám procesor Intel (R) Core (TM)2 Duo CPU E8400 3GHz 2GHz a paměti 4 GB
    • taky mám dobrej pc ale hra šlapala jen chvilku a pak samé výpadky a přerušování i kdyý jsem milovník kamionu musel jsem to vymazat protože bych to vyhodil i s pc
      ŘIKAM TO STÁLE AŤ TO VYJDE NA PS3 A BUDE TO SUPER!
  • ahoj mám dotaz včera po ukončení hry jsem jí chtěl spustit a ztratil se mi profil ve hře kde jsou profily jsem ho našel ale když hru spustím můj profil nejde jen mého syna můj ne poradíte jak spustit můj profil a solidně rozjetej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit