Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslíte že rozjedu ETS 2 na plnou grafiku ?
    Windows 7/64 bit, Intel pentium dual-kore 2.3Ghz, ATI Mobility Radeon HD 4650 Up to 2813MB HyperMemory, Ram DDR3 4 GB, HDD 640GB
    Děkuji za odpověd :)
    • Myslím,že na úplně plný ne. Mám notebook čtyřjádro amd a grafiku 5650 a při úplně plnejch se mi to dost cukalo,takže na vyhlazování zapomeň a na další kravinky,ale na asi tak vysoký detaily to rozjedeš stopro při solidním frameratu *4*
  • Brej den Nevíte jak nejlíp udržet truck na dálnici? Vždy narazim.
    • Tilwaen
      Brzdit.
  • hraji taky euro truck simulator 2 chtel bych vedet jak se ruší omezovač rychlosti *13*
  • zdarec chtěl bych se zeptak proč mi to nejde spustit ?? vždycky když na to klikmu tak sčerná obrazovka kal se zvětší a napíše to řešení problému a pak to musim vypnout :( :( :( dík za odpověď
  • solearis
    Odporúčam hrať s niečím iným ako klávesnicou. Ja som skúsil gamepad s analógmi a hrá sa to naozaj krásne. (Najmä zacúvanie pri odovzdávaní tovaru ide ako po masle.)

Trocha ma zamrzelo, že recenzia nie je predsa až tak do hĺbky. (Trošku sa rozpísať o značkách a podobne.) Osobne mi to vyznelo ako keby recenzent hral kamióny prvý krát. Nespomenul napríklad, že plná hra sa môže stiahnuť oficiálne cez torrenty, nemá žiadnu ochranu a kúpenie na stránkach výrobcu trvá päť minút. Nainštalovanú hru z uloženými pozíciami môžete bez problémov nakopčiť na USB-čko a hrať na hociakom počítači. Od platiaceho zákazníka jednoznačne palec hore. Kiežby všetky hry boli takto bezproblémové. Už sa teším na DLC, ktoré sprístupní ďalšie krajiny a značky (už aby bolo Volvo :)). Tak isto autori perfektne zvládli audio kulisu. Môžete si počas jazdy vybrať z jedných zo šesťdesiatich rádio staníc rôznych krajín, ktoré sa streamujú priamo z internetu. (Nič vám pri tom nebráni pridať stanice ďalšie.)

Súhlasím s iným názorom v diskusii, že čím ďalej som sa dostal v singly XCOM tým menej ma hra uspokojovala a čím ďalej hrám ETS2 tým viacej ma hra do seba vtiaha.
  • Kontrolní orázka - podporuje TrackIR? Taky mi chybí screen mapy, nebo aspoň výčet států(měst). Jsou všechny v základu, nebo jako DLC?

Proč tyhle základní věci nejsou v recenzi? *13*
    • Ano, podporuje, pro ukázku napište do youtube TrackIR Euro truck simulator 2... Bylo to tak těžké?
      DLC možná budou, vývojáři se rozhodují co dál, na jejich oficiálním blogu byla dokonce anketa, jestli by byli hráči za DLC ochotni platit.
      Navíc jak se píše v recenzi, další města budou od komunity.
  • po nejnovější aktualizaci 1,27 hra padá na lištu a seká se grafika,hrůza *16*
  • Zdravím,
    nemůže mi někdo poradit proč mám růžové trucky?
    Stalo se to že jsem jel a najednou mi truck blikl a byl růžový.
    Nevíte co s tím? Jestli to je grafikou nebo to je jen bug? Prosím poraďte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit