Přejít na výpis diskuzí
Euro Truck Simulator 2: Skandinávie - recenze
9.6.2015 | Pavel Válek
85 příspěvků
-
Nebal bych se cele hre, nejen DLC Scandinavia dat klidne 10/10 bodu, jedna se podle me o nejlepsi trucksim co znam (kdyz pominu lehce jinej Spintires), a to pamatuju jeste ruskej King of the Road *1*
ETS2 a DLC Scandinavia je absolutni nutnost pro vsechny trucklovery *3* Samozrejmosti je neoficialni polsky multiplayer ets2mp ale mam najezdeno spousta hodin i na jeste nonsteam verzi.
Kazdopadne se stale tyhle hry nemuzu nabazit ani po cca 300 odehranych hodinach *3*
Jedine co obcas zamrzi jsou achievementy ktere nekdy funguji nekdy ne, zrovna vcera jsem si dal Oslo - Milano s navesem Scania trucku a dostal jsem jen achiev za Scania trucky a za zakazku delsi nez 2000km jsem nedostal nic. Kazdopadne mi az tak o achievementy nejde ale chtelo by to poladit. Jinak cele ETS2 i s DLC davam 10/10. *3* -
-
Já jsem na problém s achievementy zatím nenarazil. U tohodle konkrétního achievementu je třeba dávat pozor na to, že do těch 2000 km se počítá pouze ujetá vzdálenost, nikoliv kilometry strávené na trajektu. Netuším teď jaká je vzdálenost Oslo - Miláno ve hře, ale nemůže to být tím? ;)
-
-
No asi mas pravdu, trajekt tam byl, ikdyz kratkej. Problem je ze 2000+ km trasy az tak casto k dispozici nejsou. Ale co, je to jen achievement :) Kazdopadne dik za info .)
-
-
No ono stačí pri výbere jobu sledovať údaj trip distance, prípadne land distance aby bol väčší ako 2000 km. Nepomôže, ak si cestu sám predĺžiš na 2000 km.
-
-
-
-
Jo, taky jsem hrál 1díl má to něco do sebe i od sebe... ale že bych se zase do tohohle nák hrnul... to asi fakt ne navíc by to chtělo pro lepší pocit i volant s řadičkou... hmm no, skandinávie mně neláká už vůbec.
-
-
Doporucuji volant G27 a nastavit si kvalty ob dva na radicce aby jsi se vlezl do 12 kvaltu a pak je to jiny zradlo .) Jinak jednicka se neda s dvojkou moc srovnat, takze doporucuji zkusit, no a Scandinavia je fakt vymazlenejsi nez zbytek Evropy.
-
K cemu radicku? Vzdyt s tim neumis ani zachazet. Jen by ti to hru ztizilo.
-
-
A budou taky dělat simulátor oprav cest? To by taky byla neverending story.
-
-
JJ, české silnice/dálnice by mohli vyprávět. *3*
-
-
na to že je to simulace kamionu, to ma dost nerealisticky zpracovanou perspektivu pohledu z kabiny. vypada to jak kdyby ste sedeli par centimetru nad zemi a ne metr a pul
-
Ehm ... simulator? No tak to vazne neni. Da se o tom rict lecos, ale simulace je pro eurotruck sprosty slovo. A to zcela ve vsem.
Jinak me by spis zajimalo, jestli poresili jiny veci nez vizual ... fakt zabavny dostavat pokuty za nehodu, kdyz do me najede umeladebilita ... nebo za projeti na cervenou, kdyz uz minutu stojim v krizovatce, protoze se tam nasackovali umeli dmnti.
Mimochodem, od simulatoru bych ocekaval viditelny destrukcni model, ocekaval bych, ze naves se chova jako naves a ne jako jakesicosi natvrdo prisroubovane k autu, cekal bych, ze naklad bude padat/rozletovat se/... ze se budou palit brzdy, varit voda/olej ... samo nutnost vse pri prislusnych kilacich vymenovat (stim ze pokud ne, vzroste pravdepodobnost zavad ...), pochopitelne dynamicky vyvoj na silnicich (uzavirky, zacpy v zavislosti na denni dobe ...) -
-
jednou jsem slysel vypravet, ze borcovi blafl od brzd kamion, ale ze bych to kvuli tomu musel mit ve hre. Takovy kopce tam stejne nejsou- jezdi se po dalnicich, takze te to nemusi stvat. Jako simulovat cisternu- proc ne. Ale pokud je vsechno spravne ukotveny... Mimochodem me se ta hra libi. Staci si predstavovat, ze jakejkoli drc, je stop, policie, totalni pru.er. Spousta lidi to jezdi, ze zadek navesu je moc nebere. Jakoze presne o tom ale jezdeni v kamionu je. Malo si nadjedes- nemas kam- hm tak ti zadek jede po chodniku nebo v horsim pripade v prikope. Proste R-type, kde nesmite 9 hodin denne udelat jednu chybu, jinak jste na novinkach nebo v base nebo oboje :) Jinak rozdil mezi autem a kamionem je stejnej jako auto vs. pesky. Auto vs kolo by bylo malo. Je to dlouha, tezka, zrava ludra. a zevnitr jeste tezsi a delsi nez zvenku :)
-
Tak simulace brzd tam je, to samé poškození (ikdyž to není vizuální, ale má vliv na řízení kamionu - blbne motor - nebrzdí. Pokutu za nehodu, kdy do to do mě někdo napálil jsem zatím nedostal (nějakých odježděných 100 hodin) Jediné co mě štve, je špatné křížení komunikací na dálnicích (špatné připojovací pruhy).
-
-
ve skutecnosti je to s pripojovacima pruhama taky legrace- to kdyz se pocita s osobakem, kterej to rozfajruje na 90 hned, ale ne z 40t monstrem. Popripade, kdyz to je vyprojektovany tak, ze se tam ani nevlezes.
-
-
to az vas nekde na dalnici prekvapi ve 150ti pomalu jedouci kamion a vy musite brzdit- no nevidel vas, protoze jste tam pred tim nebyli, nebo projektant pocital s tim, ze vsichni dodrzuji 130
-
-
-
Next gen 0,0,,5,4,,20,0,0,0,0,0,,0,2,.0..
-
tak na tyhle fičury si počkáš ještě asi tak 20 let *1*
-
-
Člověk by čekal, že tyhle fíčury už budou dnes standart. Bohužel máš ale asi pravdu, ještě těch cca 20 let si budeme muset počkat.
-
-
tak v omsi2 to funguje, ale je pravda, ze tam je simulovana len cast mesta. A ma kopec inych problemov:) ako velmi zle optimalizovany engine:) Ale stale je to najlepsi simulator autobusov. Takze urcite by to slo urobit aj v pripade ets2 len je otazka aky dopad by to malo na vykon.
-
-
-
-
Není nad to řídit skutečnej truck. Tyto hry jsou (jak říkáme my tough trakáři) jen pro pu*sy. Pokud chcete skutečně polechtat dálnici, musíte čagnout volanťák a rozfárovat ty tuny za vaším zadkem sami. Pořádně nakopnout motor a vydat se na stovky mil dlouhou cestu, drtit v zubech prach a hemeráče mezi půlkama. Vytlačit ze silnice pár masťáků a frajírků, ujet bandě vzeklých černých psažérů a plivnout proti větru. Tak žijou trakáči, to vám nějaká hra nenahradí. *16* *16* *16* *16* *16*
-
Skvělá hra od českých vývojářů. Zrovna jsme ji několikrát dnes hrál a mám tam už nějaké DLC s východem. Skandinávii sice moc nemusím, ale bylo by to milé rozšíření. Škoda, že jsem takový šetřílek. 18 euro nedám na Steamu dohromady. No nic, jdu makat na mém současné ETS2.
-
-
ve skutecnosti ji maji ale ridici hodne radi :) Krasny cesty, krajina a kdyz dojedete do cile, vedi co mate za sebou, ze jste jim neco v poradku dovezli a tak s vami i jednaji. To nikde nez tam (ja jezdil Svedsko) nejde zazit. Tedy ja to nezazil. Jsou slusni,
-
-
Stejně bych nechtěl být kamionákem, který musí být značně otupělý, proč? no třeba proto že je vrah ani o tom neví...
Motorkář se mu zavěsil na návěs no tak ho rozmašíroval, pak viděl jen krvavou stopu za vozem... nebo je i vrah dětí rozsekal kočárek atp... ano řeknete si vždyt on moc nevidí ale přeci jenom se to na duševním zdraví podepsat prostě musí... at už úmyslně nebo neumýslně někoho zabít, s tím bych žít prostě nemohl. To nejsou báchorky to je realita nemluvě o tom že kamionáci jsou šmejdi, najdou se vyjímky ale pro ně lidský život nemá moc velkou cenu. Jsou to takový vrazi silnic/dálnic a běda někomu kdo se s nimi dostane do křížku. Oni už ty mrtvoly ani nepočítají... takže to v téhle hře chybí náhlé zabité - nejsou ta lidi tak mohli tam dát aspon mmotorkáře atp, neřikám že si nemůžou za to i sami když se neumí chovat...
Jinak pro debílky není to z mé hlavy ale to že táta mluvil s kamionákem te mu tohle říkal, třeba za to ten člověk nemůže kdoví... normální člověk by z toho že zavinil ničí smrt by se asi zhroutil... možná že jsou těmi cestami atp ošlehaní a nic je nerozhází. Vždyt proč taky jsou celkem v pohodě ve své pojízdné pevnosti. -
-
To můj táta zná kamióňáka co si za každýho přejetýho kreslí na kabinu křížky, jako piloti za sestřelený letadlo. Nikdy ho ještě nechytili, protože si na korbě vozí barel s kyselinou, kde ty přejetý lidi rozpouští a z rozšmelcovanejch motorek má postavenou garáž, kde se s tím kamiónem schovává...
-
-
Tak si srandujte, bohužel tohle je realita a chytat nikdo nikoho nebude když on otom že někoho zabil neví... jen ho můžou trápit výčitky svědomí tedy jestli vůbec nějaké mají... není zločinu bez trestu.
-
-
Ty blaho, ty si opravdu bud pomatenej a nebo detinsky naivni, pokud nekoho zabijes, jedno cim a budes placat ze si o tom nevedel, tak te to nezbavi viny ani trestu, jedine ze zabijes ne vlastni vinou.Tak tu prosim te neplacej takovyhle kraviny.Pokud nekdo neco takovyho tlachal komukoliv, tak si z nej delal dobrou pr... a jestli ten dotycnej mu to slukoval i s navijakem tak teda potes, IQ tykve !
-
-
Ty seš blbej, nebo imbecilní... chápeš že nikdo za to že se mu někdo připlete někam kam nevidí nemůže... prostě se s tím zmiř že kamionáci jsou vrazi a většina o tom z nich ani neví... jak se řiká co oči nevidí...
-
-
To mi připomíná obvyklou větu... Měl jste předvídat že se muže stát a proto jste měl jet přiměřenou rychlostí...
-
......prostě se s tím zmiř že kamionáci jsou vrazi a většina o tom z nich ani neví.........
tak kdyz neco trefis tak je to rana jako prase, ale to neni podstatny. Uplne stejna hloupost jako napsat, ze vetsina automobilistu jsou vrazi, protoze.....Myslim, ze to pokud bychom vzali pocet ridicu kamionu a pocet srazenych na silnici, nebude to korelovat ani nahodou.
-
-
-
-
-
Mňa osobne by zaujimlo prečo si tvoj táta nedal gumu alebo ho na čas nevytiahol ? *1*
-
Ja mam obavu ze jsi moc hral Hatred :(
-
-
Už si ho dohrál? a co kkonec líbil *14* *5*
-
-
-
Jeste takova zajimavost. Kdyz se podivate na Renault MAGNUM, tak si kazdej musi vsimnout, ze ta karoserie je proste jina, zvlastni, i myslim sedite o neco jeste vys. Tak to je prekopana kastle z kombajnu, nebo neceho takovyho. Proto jsou trosku jini nez ostatni
-
Co za kkta může tohle hrát
-
-
Tak velky ako ty to urcite nebude.
-