Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani jednou jsem neřekl, že by sis měl zajít k očaři. Co se týče rozlišení, jak jsem psal, stačí dát menší.

Za mě musím říct, že mi ten design vůbec nevadí. Paradox ho pouze rozvijí, protože ví, že by byla hloupost, aby se neustále měnil - hráč pak najde prakticky vše při starém a pouze objevuje nové věci. A nováček se zase může procvičí v tutoriálech - které jsou mimochodem v EU IV asi nejlepší ze všech.
  • nerekl bych ze jde o vyvoj, spíš spam nizkonakladovych sr4ček *3*
  • nevim proč když nekdo upozorní na problem, tak je hned zavalen hatem a označen za de6ila *7* neni to vubec ojedinely problem stačí googlit, ma s tim problem vic lidi.
    reseni by bylo naprosto jednoduche a mimochodem problem s neprehlednym interface je zmine i v zdejsi recenzi, tak je recenzent asi taky mimo a mel by zajit k očari že jo. navic se zda že problem se tyka hlavne vyšších rozlišení, takže jde spíš o technicky nedostatek než dizajnove rozhodnutí
  • Nic proti, ale jsi vedle. První díly Civilizace také měly spartánský interface. A nejen ona. Novejší díly už jsou hezčí, ale u her od Paradoxu by to asi nefungovalo, protože je daleko rozsáhlejší. A proč měnit to, co funguje? Kromě toho, člověk není přece slepý, a v dnešní době není nic jednoduššího, než se podívat na pár letsplay.
  • Jasně, z nudy už přes deset let vyvíji hry, které "nikdo" nehraje... Europa Universalis, Hearts of Iron nebo Crusader Kings nejsou pro každého. A bacha, na obalu tohle upozornění nepíšou.
  • tak koukam že jsem dostal hodne minusu za to ze jsem rekl ze interface je maly, vemte si centimetr a zmerte si to a pak srovnejte s jinymi hrami, treba s civilizaci
  • jak nestandardni, vem si centimetr a zmerej si to vo.e, a taky tenhle sajrajt nehraje moc lidi, proč asi
  • Pokud se nebojíš myslet a pár dní se v tom hrabat, nemůžeš s tím mít problém.
  • Není úkolem vývojáře vypořádávat se s nestandardními požadavky jednotlivců.
  • Když to pustíš poprvé, tak nevíš naco kliknout dřív, ale mrkni na nejakej lets play na youtube, zahraj tutorialy a poradíš si *3* . Doporučuji Portugalsko jako první zemi za kterou hrát a naučit se to tak.
  • smejki
    všechny prachy nedostáváš ani teď.
  • Inquisitor
    Není to nějak zvlášť složitý.
  • Oni to přežijí - mimochodem, stačí si upravit (snižit) rozlišení a ikonky se o hodně zvětší...
  • Jak to tak sleduju, tak od tebe neuvidí peníze nikdy a nikdo.
  • jak je to moc slozity - treba s X3 jsem se prokousal a bavilo
  • JA MEIN FUHRER,QUESLING HIER zatraceny limit znaku,Ty zlobivce ty si budeš dovolovat na caesara brute ? tu más čerte kropáč,Teda brute dýku.
  • ja z principu nebudu čumet na pidi menu, když jsou vyvojari ignoranti a neudelaji normalni uzivatelsky prijemny interface. bohužel ode mne penize neuvidi, jejich chyba.
  • Tak jdi k očaři pro brýle, trolo
  • možna dobra hra, ale bohužel pro lidi se slabším zrakem nehratelná, protože ty pidi tabulky jsou nečitatelne. Ale jak koukam to video ten týpek je taky brejlovec, takže se z jejich strany jedna spíš o demenci než ignoraci
  • lepší z hlediska metagamingu to není,ale realistejší, a paradox se vždy snažil(v ramci mezí) z toho udělat co nejvíce historickou hru(mechanika,atmosfera,néé že nemužete změnit historii,a za Bohemii dobýt evropu)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit