Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Ta Bohemian North a South America je kouzelná. *15* *14*
  • smejki
    Zrovna Litvu a Mamlúky jsem vyčetl jen z toho, jak je hodnotí hra. Portugalsko je v kelu, jakmile se utvoří Španělsko a nemá s ním dobré vztahy. Zbytek mám osobně otestován.
  • slabota, mě už se povedlo ovládnout i celou jižní polokouli vyjma austrália a pár menších regionů
  • smejki
    Obnovit? Nerozumím. Ta tam je od začátku. Celou dobu, až asi na dvacet let panování Bavorska jsem hlavou Svaté říše římské.
  • Videli jste taky v traileru to sami co ja? Namorni bitvy!
  • Cosi
    Osvětli jak je lehké hrát za Litvu?
  • ja to napsal blbe ja myslel jestli si obnovil svatou risi rimskou ,pripadne jestli si vystoupil nebo tak? pamatuju si to dobře ne? na zacatku maj cechy cisare prece?
  • smejki
    řím ve hře není, pouze byzanc a ta je těsně před úpadkem (ovládá Cařihrad a Moreu a celá je obklopená silnými Osmany). Nejjednodušší hra je za Francii, Kastilii, Timuridy, dynastii Ming, Litvu, Portugalsko, Osmany, Mamlúky a Anglii, když se zprvu vzdá soupeření s Francií.
  • husty, nastolil si nekdy rimsky impérium nebo se to nevyplati?
  • Dobyti sveta za Valassko byla pro me jedna z nejvetsich vyzev, kterou jsem kdy zazil... Prekonana snad jedine hranim za Ryu Kyu
  • smejki
    Tož, čelenč akceptet! (legenda - vše světle zelené náleží Českému impériu)

EDIT - ještě Afrika
  • Marllone
    Moje Země Koruny České se teprve překlenuly přes kritický rok 1526, takže do půli 19 století uplyne ještě móře času a uvidím, čím se pokusí čtverka zaujmout
  • Takže dobrá zpráva na konec léta. Vypadá to zatím pouze v kabátu CKII??? Ale snad vylepší i další aspekty hry-třeba obchod a stavby. Nechám se překvapit, z ukázky toho moc vidět není. Každopádně Já jdu do toho... *1*
  • Ja se priznam, ze mam trochu obavy. Bojim se totiz, ze se nedockame nejakeho posunu dal. Samozrejme, samotny koncept EU neni spatny. Ale dat si znovu prakticky to same bych nerad. Jenze z dosavadnich informaci jsem trochu rozpacity, pusobi to na me faceliftem se spetkou novych paradox prvku (napr. z MotE).

Vubec by mi nevadil vyrazny krok nejen vpred – ale mozna i trochu stranou. Tedy v duchu noveho HoI. Ktere napriklad me osobne moc neuchvatilo, ale dovedu ocenit skutecnost, ze prave takovy posun ucinilo. Tedy ze se nejednalo "jen" o HoI s premalovanym ovladanim, ale ze pomerne vyrazne zmenilo koncept hry bliz klasicke wargame.
  • kickasl
    zrovna hraju EU3, takze se tesim, ale asi si pockam az budou nejaky datadisky
  • EU2 s MyMap byla asi moje nejvíc hraná paradox hra, rozhodně se těším

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit