Přejít na výpis diskuzí
EVE Online: Aféra Yokai a veřejný nepřítel číslo 1
18.9.2017 | Mars Vertigo
33 příspěvků
-
tuhle hru hrajou z 90% jen lidské ku***... takže těm EvE doporučuju.. ostatně rusáků to hraje asi nejvíc
-
Jo jo, příběhy z EVE. Ty si s chutí vždycky přečtu. Ale ani za nic bych tu hru nešel hrát *15*
-
kokos, ako som rad ze to nehram :) uzil som si podobnych veci v inych hrach a stacilo, idem von so psom :)
-
je paradox ze som najviac precital o hre ktoru vobec nehram
-
Krasavec :)
-
Ach jo. Nesmím tohle číst. Je to jako pro alkoholika na abstinenci vůně alkoholu. Hrál jsem to snad 5 a více let a teď zdárně nemám čas už asi dva roky. Po tomhle článku bych nejradši znova skočil do kapsle a vyletěl s PALADINEM do vesmíru................. *13* *13* Sigh .... to je nádhera https://i.ytimg.com/vi/LBVEm5_osFE/maxresdefault.jpg
-
Jj time dilatation je v Eve velký problém který je při bojích 1k+ lodí mírně řečeno dost otravný.Pak ta příšerná cena plexu.Dnes skoro o bilion víc než před pár lety.Ale i přesto je to imho pořád jedna z nejlepších MMORPG.
-
Supr, díky za info *4*
-
Úžasný příběh. Jděte se zahrabat, scénáristé z Hollywoodu! :)
-
jako námět na román *3*
-
Ok, v případě že lze z neplaceného 'dema' přejít za herní měnu na plnou verzi to asi zkusím. Díky za info!
-
Super článek, díky! EVE rozhodně nikdy hrát nebudu, ale podobná shrnutí si velmi rád přečtu. Je super, že existuje hra, ve které odhodlaná komunita svým vlastním jednáním opravdu tvoří příběhy.
-
Ta knizka existuje, jmenuje se Empires of Eve ;)
-
Jo můžeš jsou různé způsoby, těžba, mise, PvE. Za mně se ukázala být dobrá explorace. Je nejvýdělečnější ale zároveň i nejrizikovější. Člověk může mít koupený game-time do dvou týdnů, pokud nemá smůlu.
-
Přesně. Mittani jeho gooni už po letech nic neznamenají. S ním se taky táhne jeho reputace a stejně k němu chodí další hráči a často i velice zkušení. :D Špatnej pokus o Low quality bait.
-
"Nebo můžeš hrát opravdu „naplno“ a za svůj ingame výdělek si koupit plný přístup.
"
->Chápu to dobře, že za ingame peníze se dá neplacený účet upgradovat na placený? -
Super článek, díky za něj. Příběhy z EVE mě baví. Prý se snad připravovala knížka zachycující historii světa EVE. To by také mohlo být zajímavé čtení *5*
-
Je to ještě osekanější než původní trial, ale neomezené... no neber to.
-
Jinak by do hry asi nikoho nedostali, když 90% náplně tě na potkání kdokoliv rozstřelí jako kus hadru a ty ho ani nestihneš detekovat nebo trollí v bezpečné zoně a během pár vteřin sundá vše co je v okolí. Pro někoho kdo začíná je to často total loss. Kdežto ti co to dělají, už jsou dost daleko, mají pasivní příjem, takže zničenou loď mají hned zpět a nudí se.
-
Super clanek, z EVE jsou tyhle pribehy skvele i pro nas kteri nemaji odvahu (ze strachu o zbytky volneho casu i obtiznosti) tu hru hrat a jsem rad ze na games je v tomhle univerzu "nastrceny" zunalista (a dle clanku soudim ze to byla opravdu zurnalisticka prace namisto neciho opisu) a doufam ze takoveto pribehy budou nyni castejsi. :)