Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám rád články z eve,většinou se ve hře utvoří dost zajímavá situace,sám hru nehraji ( jen se mzkoušel )protože se mi nelíbí systém ovládání lodí,ale jinak velice hezká a zajímavá hry
  • Ach jo afery podvody a kradeze...

Hraci reklamuji ze tato hra je jedina kde se to muze a bezne deje. Cos je blbost. Takovy WOW je zname infiltracema kradezema gild bank. A take je zname tim ze takzvani zlodeji si uz moc neskrtnou.

Cos plati i o EVE ale nadsenci to nechteji priznat. Vetsina zlodeju infiltratoru a egoistu je drive nebo pozdeji odsunuta na vedlejsi kolej. Vsechny velke alience je nevezmou a tak strasi a vybijeji si ego na novaccich a acasto konci ztim ze na eve nemaj cas nebo se z ty hry stala nuda.

Takze neverte tomu ze se tam neco takovyho muze nebo bezne deje naopak v teto hre se svama reputace tahne velice dlouho a veskere chovani ma tezky dopad.

Popravde je zajimave videt tak zvane super zlodeje uzamcene od END game contentu a jakekoliv politicke hry nebo cile. Je to mnohem lepsi nez nez ty lidi banovat okradeni se pouci jak dobre zabespecovat a na tyto byvale lvi v kleci je vtipny pohled.
  • velmi dobre napisane , autor si s tym dal dost roboty.
    Inak podobne "stories" ale v mensom ma aj CZ/SK komunita
    napriklad: kauza TCO (marekcze) :) ,
    viac sa da najst na quafe.cz (co je cz sk eve forum)
  • Historky supr a v praxi to je na nic.

Velké boje se zpomalují a pak je z toho je slideshow a je to strašné. Tohle bych tam nedával, když to servery nezvládají. Rychlost rozhodování má také být faktor.
  • SixThe9th
    Pokud umis anglicky, tak to mas docela dobre rozvedeno zde:
    https://support.eveonline.com/hc/en-us/articles/213020969-Alpha-and-Omega-Clone

Jinak ja hraju zadara od lonska a vubec neni problem si rychle vydelat pomerne obstojnou sumicku, uz i v prvnim mesici .+/-1mld isku neni zas tak velky problem. Za cca 1.5mld pak muzes koupit PLEX za ktery zaplatis mesicni poplatek, v pripade, ze si nemuzes dovolit zdimat penezenku, ale samozrejme te nikdo nenuti. Omezeni se tykaji predevsim lodi, ktere muzes letat a i tech je na bezplatnem uctu docela dost, samozrejme moduly, ktere muzes instalovat a par dalsich pomerne logickych omezeni, jez ale zasadne neomezuji herni zazitek. Mas tak dost casu si vyzkouset, jestli se ti ve hre libi nebo ne. Muzes si dokonce jako alfa zalozit vlastni korporaci s omezenym mnozstvim clenu anebo se nechat naverbovat do jedne z velkych alianci, ktere se specificky zameruji na nove hrace platici i neplatici. Cz/Sk komunita je pomerne solidni, takze neni problem ani s horsi znalosti anglictiny. Ve hre zkus kanal "Cz&Sk Pub" !
  • SixThe9th
    Nejak jsem nepobral, jak mazat prispevky. Prispevek je v reakci na Pinga nize ;)
  • stejně jako plýtvat časem na trolla po mrtvici *1*
  • EVE už nějakej pátek nehraju a co přesně ti dovolí a nedovolí F2P účet nevím. Ale mělo to být v podstatě to na co tam dříve byl 14 trial (pokud si to třeba zkoušel dřív). Každopádně budou omezený skilly který jde trénovat a lodě které lze létat... Cestování po mapě a přidávání se do korporací by omezený být nemělo, takže nějaké "veselé příhody" se zúčastnit určitě půjde *1*

Takže asi něco jako WoW nebo LotR do lvl 20 zdarma
  • Neplacené hraní je takové časově neomezené demo. Něco jako kdybys v Diablu mohl hrát jen do 10 levelu a měl 1/2 přísun zkušeností. Ale mohl bys na tom 10 levelu hrát neomezeně dloho. :-)

Nebo můžeš hrát opravdu „naplno“ a za svůj ingame výdělek si koupit plný přístup. Ale počítal bych, zejména ze začátku, že to zabere tak 3 večery v týdnu.
  • tak venovat čas mrtve hre taky není to uplne pravé orechové
  • Wow, super článek. Moc příjemné čtení, vůbec jsem nečekal, že se v redakci najde někdo, kdo věnuje čas něčemu delšímu než infu o chlupech basketbalistů a sociálním hubu ve střílečce. :-)
  • Vakek
    Tyto a jiné historky z hraní jsou opravdu super, jen kdyby nebylo tak těžké se do hry dostat. Asi tomu dám ještě někdy v budoucnu šanci :-)
  • Někde jsem tu četl, že se to dá hrát zdarma. Může mi někdo vysvětlit, jaký je momentálně rozdíl mezi placeným a neplaceným účtem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit