Přejít na výpis diskuzí
EVE Online: Aféra Yokai a veřejný nepřítel číslo 1
18.9.2017 | Mars Vertigo
33 příspěvků
-
Super clanek, z EVE jsou tyhle pribehy skvele i pro nas kteri nemaji odvahu (ze strachu o zbytky volneho casu i obtiznosti) tu hru hrat a jsem rad ze na games je v tomhle univerzu "nastrceny" zunalista (a dle clanku soudim ze to byla opravdu zurnalisticka prace namisto neciho opisu) a doufam ze takoveto pribehy budou nyni castejsi. :)
-
-
Jinak by do hry asi nikoho nedostali, když 90% náplně tě na potkání kdokoliv rozstřelí jako kus hadru a ty ho ani nestihneš detekovat nebo trollí v bezpečné zoně a během pár vteřin sundá vše co je v okolí. Pro někoho kdo začíná je to často total loss. Kdežto ti co to dělají, už jsou dost daleko, mají pasivní příjem, takže zničenou loď mají hned zpět a nudí se.
-
-
Super článek, díky! EVE rozhodně nikdy hrát nebudu, ale podobná shrnutí si velmi rád přečtu. Je super, že existuje hra, ve které odhodlaná komunita svým vlastním jednáním opravdu tvoří příběhy.
-
Úžasný příběh. Jděte se zahrabat, scénáristé z Hollywoodu! :)
-
Wow, super článek. Moc příjemné čtení, vůbec jsem nečekal, že se v redakci najde někdo, kdo věnuje čas něčemu delšímu než infu o chlupech basketbalistů a sociálním hubu ve střílečce. :-)
-
-
tak venovat čas mrtve hre taky není to uplne pravé orechové
-
-
stejně jako plýtvat časem na trolla po mrtvici *1*
-
-
-
je paradox ze som najviac precital o hre ktoru vobec nehram
-
Ach jo. Nesmím tohle číst. Je to jako pro alkoholika na abstinenci vůně alkoholu. Hrál jsem to snad 5 a více let a teď zdárně nemám čas už asi dva roky. Po tomhle článku bych nejradši znova skočil do kapsle a vyletěl s PALADINEM do vesmíru................. *13* *13* Sigh .... to je nádhera https://i.ytimg.com/vi/LBVEm5_osFE/maxresdefault.jpg
-
-
Krasavec :)
-
-
Tyto a jiné historky z hraní jsou opravdu super, jen kdyby nebylo tak těžké se do hry dostat. Asi tomu dám ještě někdy v budoucnu šanci :-)
-
Super článek, díky za něj. Příběhy z EVE mě baví. Prý se snad připravovala knížka zachycující historii světa EVE. To by také mohlo být zajímavé čtení *5*
-
-
Ta knizka existuje, jmenuje se Empires of Eve ;)
-
-
Supr, díky za info *4*
-
-
-
velmi dobre napisane , autor si s tym dal dost roboty.
Inak podobne "stories" ale v mensom ma aj CZ/SK komunita
napriklad: kauza TCO (marekcze) :) ,
viac sa da najst na quafe.cz (co je cz sk eve forum) -
jako námět na román *3*