Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdysi davno jsme to zkousel, tenkrat sem mel monitor 1680x1050 a ten font ty hry byl tak mrnavej ze se na to nedalo koukat. *7*
    • Velikost fontu se dá měnit v nastavení ...
  • Musim rict ze asi otestuju, ale ponekud (vic) to zavani p2w ... defakto z toho co tu je zmineny je jasny, ze free hraci dostanou spis neco jako dlouhodoby demo.

Jinak nevim jakej je aktualni stav, ale zadarmo slo hrat pokud mi skleroza slouzi odjakziva - kupon se da kupovat ingame ne? Jen to pochopitelne znamenalo stravit pomerne hodne casu vydelavanim prave na to hrani.

Neverim pak tomu, ze by to privedlo zpet starsi hrace, penize jsou jen drobna cast problemu, primarni je, ze je to uz nejspis proste nebavi/nemaji cas/chteji vyzkouset neco jineho/...
    • jj PLEXy slo kupovat ingame. problem je v tom ze az prijde novacek, nepojisti si lod a bouchne, bude cucet jak tele protoze se mu lod zazracne znovu neobjevi nemluve o smrti klonu. Ve vetsine mmo je smrt jen smesny utok na herni penezenku. v eve je to katastrofa.
  • Jako mission runnera v marauderovi mě toto nechává chladným. Kdyby aspoň ten PLEX shodili na 10 éček.
  • Nemyslím si, že to zásadně zvedne počet platících. Prostě fajn demo, aby si to člověk vyzkoušel. Mě by se spíš líbili dvě oddělený hry. Jedna pro PvP a druhá pro PvE.
    • To už by nebylo EVE. Ta hraje je právě o tom, že hrají všichni spolu. Pokud tě to štve, doporučuju jinou hru.

Zdraví, CEO korporace "Projekt Prometheus"
  • Tak žádný free to play ale časově neumezené demo. I tak ale dobrý. I takto to jde dělat. Nakonec já u všech free to play, co jsem hrál a líbily se mi, tak jsem vždycky něco zaplatil a nelitoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit