Přejít na výpis diskuzí
EVE Online zažila největší bitvu za dobu své existence
29.7.2013 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
EVE mě odjakživa strašně fascinovala. Takovej úžasnej svět, kterej si žije vlastním životem... ty příběhy co mi vyprávěly kamarádi co to hrají, prostě neskutečný.
Ale když se podívám na nějakej gameplay, tak nevím jestli bych takovej herní kolos vůbec byl schopnej pobrat... -
-
taky to tak mám a gratuluju k novýmu nádoru :)
-
-
Jen škoda, že není přiložený nějaký video z tý bitvy. Sice to vůbec nehraju ale na tu bitvu bych se mrkl. :)
-
-
Neviem ako si znalý EVE, ale mne to video nikdy veľa nedá. Pre nezúčastneného je to nudné pozerať, ako sa pohybujú štvorčeky, ktoré vystrelujú linky projektilov niekoľko hodín.
-
-
nahodou ta puvodni byla drsna, me neprestane fascinovat jak obri hyper capital ships tam sou, hral sem to chvili a bylo mi jasne ze ziskat vubec nakou rozumnou capital ship je beh na dvojtej maraton, ale to co tam nekeri maj to je moc...a vubec cela ta hre je proste az moc silena, real life spionaze a tak, realne prachy v obehu...to je proste okrajova hra obrich rozmeru
-
-
Pri 5FPS a 10% TIDI toho moc nenatocis :P
-
-
-
-
To musí být hroznej žrout času :). Ale takhle nějak jsem si vždycky představoval, že má onlinovka vypadat.
-
-
rozhodne daloko mensi zrout casu nez themaparkove (rozumnej klasicke WoW...) MMO, kde aby jsi mohl cokoliv delat musis byt online (nekolika hodine raidy...), kdezto v EvE jede skilovani a craft i offline, ale je to nejkomplexnejsi online titul a je to otom ze co ve hre budete delat a jak to budete delat je ciste na vas
osobne se tesim na dalsi pocin od CCP, ktere ma fungovat na stejnych principech jako EvE jen to bude ze sveta World of Darkness
-
-
http://i.imgur.com/fqENlqO.jpg ... jo byla to celkem diskotéka. By mě zajímalo jak jim to asi jelo. *1*
-
-
ten obrazek je paradni
-
10% rychlost hry, takže pomalu. *1*
-
-
No přiznám se, že jsem ani nic nedělal a jenom jsem byl v prostoru asi hodinu po tom, co to vypuklo. Ztráty spojenců ani vypisovat nebudu, protože polovina se dneska chystá na rituální sebevraždu a ta druhá plánuje odkoupení pozemků na měsíci a pěstování mrkve než znova zase jít do EvE:-D Ale fakt krásná bitva:) Jestli to půjde a dostanu se k tomu, tak poprosím lidi o videa, co to natáčeli. I když polovinu to asi bude nudit no:-X
-
-
a mi ti to samozrejme verime *3*
-
-
Neotravuj. Už ti jenom dneska redakce smazala dva naprosto o hovnu příspěvky;)
P.S: Doporučuji si nastudovat rozdíl mezi MI a MY. Nebudeš opět tak legrační. A nezapomeň se zase vymluvit na něco, jak je u Tebe zvykem;) -
-
to je prave na tom to divny, ty tady pises o hovnu porad, navic urazis (nejen mne ale spoustu jinych lidi) a redakce ti to nemaze.
-
-
protože je černej
-
-
-
-
Mohol by si mi prosím objasniť, čo to sú sa guľové sféry a tiež tie elektrické výboje dookola v tej bitke ? Napr. tu: http://i.imgur.com/eHXKE7Nh.jpg
-
-
Ďakujem za objasnenie. Asi to to bude tak, ako píšete. Okrem POS shieldu to ostatné budú Warp Disruption Fields. V takejto mierke som to ale nevidel :)
Kedysi som EVE skúšal, ale je to náročné na čas a toľko som tomu nebol ochotný dať. -
guľové sféry - uvnitř těchto sfér se nedá přejít do warpu - to má zásadní vliv na možnost úniku z bitvy - žádná není. :-) Také to malým rychlým lodím se speciálním modulem výrazně snižuje rychlost, což je jedna (a někdy i jediná) jejich obrana. V této hře se totiž např. počítá rychlost výbuchu (rozpínaní explodujících plynů), porovnává se s rychlostí lodě a patřičně se udělené poškození.
Další nevýhodou je, že když tě sestřelí, vyhodí tě to do speciálního malého modulu. Jenže, v tomto poli nepřejdeš do warpu a velmi brzy tě někdo sestřelí. Ta sféra má od 20 do 50 km a ty máš rychlost cca 300m/s (sám si můžeš spočítat, jak dlouho by jsi musel vydržet, aby jsi se z té sféry dostal). Tím, že ti sestřelí záchrannou kapsli tak přijdeš o implantáty, což může dělat ztrátu měny, za kterou se dá pořídit cca měsíční přístup do hry. Což je prostě znát. :-) -
-
Aha, beru zpět, to budou asi fakt POS. :-) No jo, je to let, co jsem to nehrál.
-
-
Velká koule je POS, malé koule jsou warp disruptory. Na jednom měsíci nemůže být víc, než jedna POS :)
-
-
-
Jak psal kolega:)Jinak ty koule jsou POS (stanice od TEST) Ale smartbomby občas vytvářejí podobný efekt, takže je to docela těžko rozlišitelné. Ale tohle je aspoň podle mě POS.
Edit: Teď ale máme docela rozkol díky Tobě. Dva od nás tvrdí, že jsou to klasické Smarty a zbytek, že se jedná o POS. Tak já nevím:( -
Ty výboje jsou zbraně, hlavně paprskové a kinetické.
Ty koule... Asi smartbomby, ale vypada to jako stit POS (player owned station), takze to ti asi moc nereknu :D
-
-
-
http://i.imgur.com/fqENlqO.jpg
http://i.imgur.com/iVNmM79.jpg
http://imgur.com/a/CuWWD
Kratke zhrnutie pre nezainteresovanych:
The two alliances fighting here actually used to be friends. After a recent update to the game, valuable moons were put into a region of the game called "the fountain", which is owned by the alliance "TEST alliance please ignore" (which I am a member of). The other alliance, Goonswarm federation, lost the moons in the recent update. Rather than go bankrupt, goonswarm took over fountain. The war has lasted two months and has ended today in this battle for the system 6VDT-H. 6VDT is the "capital" of fountain, so losing it meant we had to retreat from the fountain entirely. I was in this battle, there were over 4000 people at the peak. Biggest battle in videogame history. The game ran at 10% of the normal speed, and there was plenty of lag. My computer crashed a total of 4 times. -
-
husty ,tady je jasne videt ze nejlepší zabava v online hrach nejsou qvesty kery lidi hrajou jako singl ale to co si lidi tvorej samy. Todle ti nenahradi zadnej qvest ani event.
-
-
Mít tak volný čas na to pořádně EVE hrát...
-
Vždycky jsem to chtěl začít hrát ale odradila mě pak ta koplexnost hry kterou bych asi nepobral Vyšperkovat si svojí vlastní loď by zakladní princip hry chytit atd... to bych asi chvíli trpěl nevím no :D Nicméně ano je to fascinující ale ne pro všechny.. *1*
-
-
Zacinajicim silne doporucuju udelat vsechny tutorialy, abyste tak nejak ziskali ideu o tom, co byste radi v EVE delali/ s cim letali a pak se pripojit do jedne z korporaci "pro novacky" - uzasna EVE University napr.
Tam to funguje v podstate jako ve skole, jsou naplanovane ruzne lekce (napr. vysvetleni principu pouzivani raket, sond, modulu na lodi, atd.) a take eventy - flotily vyrazi na okruzni jizdu, tezarske operace, navsteva low a null security systemu, exkurze do cervich der... Pripadne pro sebe muzete ziskat mentora, ktery vam pomuze se rozbehnout. Samozrejme vse anglicky, bez toho se do serioznich onlinovek radeji nepoustejte ;) -
Tak po takové době asi máš různé návody apod. Co přesně udělat aby jsi neztrácel čas chybami. Naskočit do MMORPG po čase je pak jiný zážitek, než od začátku. Hodně lidí ví co a jak a tady se o to podělí.
-
OMG ... koukal jsme teď na nějaké vide možná bych to fakt hrál ale mě se nechce u toho zas strávit život...
-
-
BTW: dá se považovat EVE za HARDCORE MMO ?
-
-
Pokud byste měl zájem tak vám mohu nabídnout rozšířený trial + nějakou pomoc do začátku. Hra je však celekm obtížná, mezi současnými mmo určitě nejobtížnější. Speciálně ze začátku je třeba mít velkou trpělivost a tím začátkem myslím první přibližně 3 měsíce.
-
-
Ahoj, asi bych to chtěl zkusit, můžem se nějak domluvit na ten trial a pomoc? :D
Díky -
-
OK, napište mi na mail Star256@seznam.cz. Pošlu vám pozvánku a nějaké to info do začátku.
-
-
Ja žačal cca před měsícem. V podstatě jen težím :-). Nehraju kdoví jak často, ale má to supr atmosféru. Je to nadlouho, ale rozkoukávat se, hledat nový vybavení lodi a zjištovat co kam patří je fajn. Ted zrovna setřím na lepší lod (retriever). Je to príjemná změna oproti wow like mmo.
ps : nejelepší je težit takhle v noci, pak si fakt pripadam jak kdybych byl ve vesmíru :-) -
-
to uz si taka lama ze sa musis pytat koristi kde sa nachadza, inac ju nenajdes?
-
No já spíše myslel, že pošlu nájezdníky na výpalné:-D
-
To neni ani potřeba já si tam vystačim sám :-)
-
Řekni, kde těžíš, pošlu za tebou návštěvu:-D
-
-
-
no já myslím, co už jinýho, když ne tohle :) jinak souhlas, taky mě to odjakživa fascinovalo, ale...
-
-
-
-
Dobre by bolo keby prisla tretia aliancia a obe dve zrusila kedze uz nemali taku silu na konci bojov....
-
Ta bitva mohla být ještě daleko větší, kdyby TEST neodmítl přesunout na bojiště svojí kapitální flotilu. Snad nedovolí další roztahování Goonů.
-
-
Problem bol ze v systeme bolo 4000+ ludi a uz tak sme mali problemy. 10% TIDI a kopa ludi +/- 5FPS.
Za co som ale najviac hrdy je aspon jeden Dreadnaught kill ( https://zkb.pleaseignore.com/detail/32239500/ ) xD
Poetic Stanziel isiel tiez dole co bola nasa priorita :D. Ale i tak... boj trval sice dokopy nieco okolo 5 hodin ale pri 10% TIDI, sme vlastne bojovali len nieco pod polhodinu. Stratili sme Fountain ale este stale mame Delve a v nom Pizza a Northern Coalition., ktory nam len tak pokoj nedaju a nie to este Noir co nam hubi ratterov (vid moj chudak loss ked som mal smolu a po disconnecte vletel priamo do nich xD https://zkb.pleaseignore.com/detail/31769652/ )
Tak ci tak 6VDT-H bol velmi dobry boj aj ked nudny jak slak ale to nevadi, Mittani si zatial moze ****** nad R64kami.
-