Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když strategie, tak Europa Universalis, Crusader Kings nebo HoI, kde se můžu vyblbnout na hodiny a hodiny. Nejsem fanoušek strategií Duna typu, z toho jsem vyrostl po Tiberian Sun...
  • Veskoslav
    No jestli klikáš v Sc jako blázen, tak je to tvůj problém;)
  • Já myslím, že do hry ješte vstoupí Dr. Emil Narud z mise The Moebius Factor - jde o velmi záhadnou postavu, jejíž příjmení pozpátku vede k jednomu z největších záporáků původního SC, resp. Brood War ;)
  • Veskoslav
    Tak Hyperion má už vylepšené štíty a je to kombinace toho nejlepšího od Terranů. A Norad II si za to mohl sám, nechal se sestřelit tak debilně:-D Ale je pravda, že taková armádka Muta sundá z oblohy battlecruiser raz dva.

Tak vem si, jak to UED natřelo Zergům na celé čáře. Ale je pravda, že to není konfederace a že měli docela jinou taktiku.
  • Naprostý souhlas! Vzít videa, udělat film a fakt si na tom smlsnu. Uklikat se k smrti ve SC nebo Diablu ale nechci...
  • Kaslat na SC i na Diablo (jako na hry),ale kdyby v tehle kvalite delali celovecerni filmy,tak na to klidne jdu :-).
  • Nic proti, ale ve střetu s Zergy bitevní křížnící i nejtěžších tříd padaly jako jablka ze stromu... viz Norad II. Vlajková loď Konfederace apod... zergové dokáži sestřelit i masivní a vyspělé mateřské lodě protossu. Tozn nějaká primitivní technologie od lidí? *1* asi víš kam mířím *3*

Upřímně já se vůbec divím že lidi dokáži zergum vůbec vzdorovat
  • Veskoslav
    Uvidíme za chvíli. Více mě bude štvát, jestli sestřelí Hyperion *1* Protože jestli dokáží sundat něco jako je Hyberion, tak myslím, že to koloniílní a konfederační jednotky můžou zabalit rovnou. UED (United Earth Directorate) jsou zatím jediní, co dokázali dobýt Char, přece jenom jejich zákopy jsou využívané i v Sc II.
  • fantazirujete moc, ja bych chtel videt opetovny gzestup protosu, kteri jsou po SC (datadisku) v troskach. Jinak ale asi nikdo jiny, nez blizzard me nikdy tak nezaujal ve vypraveni pribehu, i kdyz stale vede Warcraft 3 pred Starcraftem... kvalitou jsou jako knizky
  • Mam pocit, ze pred nejakou dobou byl rozhovor s daberem Tychuse a v nem se zminil, ze Tychus je mrtvy. Mozna si to ale jen vytvorila moje chora mysl, takze kdyby mel nekdo cas, muze se po tom podivat :)
  • Overwatch
    A co když ne? :)

Už úplně vidím ten filmeček jak se k jeho tělu plazí nějaká chapadla, někam ho odtáhnou a po vzoru Kerrigan z něj udělají nějakého zergského šmejda. Třeba už moc fantazíruju, ale představit bych si to dokázal a popravdě bych se tomu ani moc nedivil.
  • Veskoslav
    A co když Rainor Tychuse na konci WoL zastřelil? *1*
  • Overwatch
    Moje osobní teorie je pokořený Arcuturs na konci HotS a nějaký konflikt s Xel'Naga na konci LotV. A roli budoucího záporáka by nemusel převzít Valerian, který bude pendlovat tak někde mezi a s Raynorem teď spolupracuje, ale Tychus...
  • Příchod Xel'Naga bych viděl už ke konci Hear of the Swarm a s nimi nějaký masivní průѕer.
    To je totiž mnohem větší lákadlo, než aby na konci byl mrtvý Mengsk a někde v budoucnu totálně neznámá dějová linie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit