Přejít na výpis diskuzí
Evoluce Assassin's Creed aneb zabijácká sága, která zahnala vlastní smrt
3.12.2013 | Aleš Smutný
87 příspěvků
-
Přijde mi poněkud brzy dělat rekapitulaci přínosu Black Flag do série, takové věci by se měly myslím dělat přeci jen až trochu s delším časovým odstupem:) Ale jinak zajímavý článek a pěkné zamyšlení. Neztotožňuji se sice se všemi myšlenkami, nicméně v základu musím souhlasit.
A u Black Flag, který mám právě rozehraný, opravdu také kvituji silné omezení asasínsko-templářského příběhu...já vím, že leckomu ten příběh, který se od začátku snažil trošku svézt na popularitě Dana Browna a podobných konspiračních myšlenek, sedí, ale pro mě osobně to byl vždy trn v oku, který odváděl od jinak precizně zpracované historické linky. -
Jinak mi příjde zajímavé to "propojení" univerza Assassins Creed a Watch Dogs...jsem zvědav jestli se to nějak rozvine a bude to víc než jen takový easter egg.
-
Souhlas - hra se inspiruje záhadama z celého světa a je to jedna z věcí na které se v Assassinovi nejvíce těším. V black flag to bylo uděláno docela pěkně, ale mohlo toho být víc jako ve dvojce či brotherhoodu
-
Ja nesúhlasím s tým že misie za Desmonda a mytológia prvej civilizácie boli otrava, práve naopak pre mňa to pridávalo originalitu hre, pamätám si napríklad ako som odhalil v dvojke ako to vlastne bolo s Adamom a Evou (v univerze AC) a naozaj ma to zaujalo.
-
Taky že první díl AC měl z prve být pokračování Prince of Persia.. *3*
-
Jedna z veci na kterou si vzdy pri hrani AC vzpomenu je prince of persia ..
-
Skvělý článek, dobře se četl. Souhlasím s kritikou trojky. Bude podobných článků více?