Přejít na výpis diskuzí
Evolve představuje prvního lovce - bojovníka Markova
15.1.2014 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
4 hráči, 1 jedno monstrum - hledání lovení. Proč mi to připomíná sérii Monster Hunter od Capcomu ? ;)
-
Osobně jsem čekal trošku jinak vypadající vzhled lovců(prvního odhaleného lovce) té příšery.
Čekal bych pořádnej stylovej armor a do toho luxusně vypadající helmu...a né armor co vypadá jak kdyby na něm bylo 10 chladičů s ventilátorama *1*
asi bude pořádné horko chlapci+samozřejmě v týmu nemůže chybět sexy kozatá ženská(což očekávam), se zapotí *15* -
Unreal strikes back ? ( tedy echm ... no s dinosaury ale aspon podle titulniho fota mi to tak nachvily pripadalo).
-
Hidden.... nahrál jsem hodně hodin.. hodně... ty vzpomínky *13*
-
A navíc jsou vždy plešatí...
-
No určitě jsou experti na všechno co jiného zabije :D V Rusku není nic nemožné.
-
a bude mit dve pistole a na hlave kovbojskej klobouk *5*
-
Mrakov by byl o dost lepší, nebo Namrakov
Ruskej důstojník Namrakov :D -
Protože všichni rusové jsou experti na těžké zbraně...
-
The hidden: Source
Presne táto hra sa mi vybavila, keď som o Evolve čítal prvýkrát. Nikdy sa to neposunulo z betaverzie, ale vraj to ešte má svojich skalných. Chvíľu som to hrával, dosť hardcore záležitosť. -
divim se jestli od tvurcu spatneho l4d muze vyjit neco dobryho *3*
-
nejsem si jist, že se dá říct, že by si mohl stoupnout před příšeru jakoby nic, v těchto hrách nevydrží nic jen tak postávat před big bossem, ale budiž ;)
-
Klid, určitě tam bude namakanej černoch s obří bezbolestnou, ženská s vesmírným kungfu a ultrafuturistickou odstřelovačkou a zašedivělej americkej veterán s doutníkem jim všem bude dělat velitele.
-
Vypadá to skvěle, jen nechápu proč je v každým spešl multinárodním komandu expert na těžký zbraně někdo z Ruska a Markov mě zní dost Rusky.
-
edit: ten neviditelnej mimozemštan byl každé kolo ten, který jej v minulém kole dokázal jak marinák zabít.
-
Už na HL2 kdysy vznikla modifikace, že pár hráčů lovili jednoho neviditelného (mimozemštana). Nikdy jsem to nehrál, ale námět zaujal. Takhle si představuji, že měl někdo pojmout herního Vetřelce.