Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 4 hráči, 1 jedno monstrum - hledání lovení. Proč mi to připomíná sérii Monster Hunter od Capcomu ? ;)
  • Osobně jsem čekal trošku jinak vypadající vzhled lovců(prvního odhaleného lovce) té příšery.
    Čekal bych pořádnej stylovej armor a do toho luxusně vypadající helmu...a né armor co vypadá jak kdyby na něm bylo 10 chladičů s ventilátorama *1*
    asi bude pořádné horko chlapci+samozřejmě v týmu nemůže chybět sexy kozatá ženská(což očekávam), se zapotí *15*
  • Jack1947
    Unreal strikes back ? ( tedy echm ... no s dinosaury ale aspon podle titulniho fota mi to tak nachvily pripadalo).
  • Hidden.... nahrál jsem hodně hodin.. hodně... ty vzpomínky *13*
  • Mahcake
    A navíc jsou vždy plešatí...
  • Ronox
    No určitě jsou experti na všechno co jiného zabije :D V Rusku není nic nemožné.
  • a bude mit dve pistole a na hlave kovbojskej klobouk *5*
  • Mrakov by byl o dost lepší, nebo Namrakov
    Ruskej důstojník Namrakov :D
  • MidnighT91
    Protože všichni rusové jsou experti na těžké zbraně...
  • The hidden: Source

Presne táto hra sa mi vybavila, keď som o Evolve čítal prvýkrát. Nikdy sa to neposunulo z betaverzie, ale vraj to ešte má svojich skalných. Chvíľu som to hrával, dosť hardcore záležitosť.
  • divim se jestli od tvurcu spatneho l4d muze vyjit neco dobryho *3*
  • nejsem si jist, že se dá říct, že by si mohl stoupnout před příšeru jakoby nic, v těchto hrách nevydrží nic jen tak postávat před big bossem, ale budiž ;)
  • Klid, určitě tam bude namakanej černoch s obří bezbolestnou, ženská s vesmírným kungfu a ultrafuturistickou odstřelovačkou a zašedivělej americkej veterán s doutníkem jim všem bude dělat velitele.
  • TheGGG
    Vypadá to skvěle, jen nechápu proč je v každým spešl multinárodním komandu expert na těžký zbraně někdo z Ruska a Markov mě zní dost Rusky.
  • edit: ten neviditelnej mimozemštan byl každé kolo ten, který jej v minulém kole dokázal jak marinák zabít.
  • Už na HL2 kdysy vznikla modifikace, že pár hráčů lovili jednoho neviditelného (mimozemštana). Nikdy jsem to nehrál, ale námět zaujal. Takhle si představuji, že měl někdo pojmout herního Vetřelce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit