Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    http://youtu.be/Q8ziNKCURbQ
  • Tilwaen
    A pak že není v Evolve co dělat.
  • videl jsem LP vypada to zabavne, jen bych videl problematicky pomer cena/zabava. muj dojem je že stereotyp se dostaví pomerne brzy, souboje budou asi jednotvarne a kratke. ale až to bude ve sleve proč ne
  • Jack1947
    No boti nejsou zas tak blbý za monstrum jsem prohrál 4:1, vyhrál jsem jen v nest kde jsem evolvoval a pomocí minionů jsem pobil lovce. Neměli šanci jinak bohužel... mně dostali šmejdi. Zjetra dám za lovce a uvidíme ale jo za monstrum může být zábavné za lovce asi bude nuda no. Ty dropy jsou šílené co sekundu cpu na 100% tohle v mp mít tak se zblázním. No, zatím 6/10 uvidíme co za lovce.
    • Za lovce je to ještě větší sranda. Jen tak běžíš lesem a slyšíš jen jak příšera zrovna levnula na další stupeň. Tvůj tým se ti pomalu vzdaluje protože jsi nestihl projít portálem a tak za nima musíš běžet pěšky. Najednou na tebe vyskočí Goliath a začne do tebe bušit hlava nehlava. Naštěstí tě zachrání tým a společně se do příšery pouštíte vším možným. Za lovce je to jinak řečeno jako za příšeru, ale víc strašidelný a navíc jsi slabší a menší. Musíš spolupracovat s týmem což je docela sranda. Hlavně když jsi medik a příšera se zaměřila na tebe :D
    • Boti JSOU blbý, to jenom ty seš na stejný úrovni *7*
      • Jack1947
        Nepopírám že ne, šak to byla moje první hra... *1* na druhou stranu takhle by mne to stejnak nebavilo.

        No a druhá hra už asi ani nebude páč " "There currently is an issue with your 2k Account, please contact the support". Možná to je tak lepší hehe.
  • Nedávno mi Games.cz udělalo radost, když dalo přehypované sračce Dying Light 6/10. Proč si to musí zase pokazit? Evolve jsem zkusil a je to naprostý fail. Cena, dlc, grafika je 50 odstínů tmy a ovládání tragické. 8/10? Smutné.
    • Zrovna recenze na Dying Light na tiscali patri k tym najslabsim
  • 8 z 10 ach jo. pokud chcete videt realisticke hodnoceni zde joe to vystihl presne https://www.youtube.com/watch?v=Q8ziNKCURbQ
  • Princ.Jablon
    Tak ty mikrotransakce v 50eurový hře jsou fakt pecka...skin jen za 5 euro? why not...o naprosto chaosáckym systému různých edicí ani nemluvit...ta hra mi nepřijde ani tak revoluční jaký je okolo toho hype a smrdí to snahou cucat prachy na sto honů...né děkuji, hra která mi v den spuštění nabídne dokoupit tunu obsahu převyšující snad i obsah za 50 euro...tak to je hra který bych se nedotkl ani klackem
    • Tilwaen
      Pokud se ty mikrotransakce týkají pouze skinů a ne předmětů, které by Tě herně zvýhodnily, tak bych to vývojářům nevyčítala. Kdo chce, tak si skiny pořídí, kdo nechce, o nic nepřijde - vždyť je to vlastně win-win situace pro hráče i vývojáře.
      • Jack1947
        Předně by to nemělo v již placené hře co dělat, tohle není MOBA kde jsou rádi za jedinou podporu (nepočítaje turnaje) kterou od hráčů mají... a jak se řiká co není může být - kyž budou úspěšné tak co by jsme jim nedali i P2W zbraně a výhody. Pak by celý tým táhli ke dnu ti co nejsou ochotni platit.
        • Dle vývojářů žádné důležité DLC (především mapy) zpoplatněny nebudou. Nechápu, proč se tu ještě fabulují hypotézy o opaku.

          A vzhledem k tomu, že každá postava má arzenál pevně daný, neexistuje ani teoretická možnost DLC typu "nová zbraň."
          • Jack1947
            Nepochopil si zákon o nabídce/poptávce nevadí. *3* Snad příště.
            • Jack1947
              Ježíš já ti to nekazím je dobře že tě to baví... na druho stranu pokud je možné toto tak už si mohou v placených hrách dovolit pomalu všechno, já myslím že to není správně.
            • Nemyslím, že jsem ten, kdo tu má problém s chápáním. *7*
  • Angry Joe 5/10....na prvni pohled by se mohlo zdat ze jede na vlne hateru AAA titulu, kteri radi uvidi nizke skore u jakekoliv sebelepsi ci sebehorsi (logicky) iverhyped hry...ale to na co ve svem review poukazuje dava az prilis smysl...nesmyslne mnozstvi DLC, pay to win system, nevyuzity potencial a celkove nesmyslna cena...sem zvedavej co na to TotalBiscuit a jeste par reviewru, ale ocividne se dneska uz da vazne verit jen solistum, kteri se neschovavaj za znacku pod kterou pise XY lidi, kde se da schovat za rozdilnost nazoru ci preferenci, ale jednoduse si musi udrzovat konzistenci nazoru jinak smula...cili kdyz je hra NAH tak je proste NAH
    • eStar
      Tady je video od TBho https://www.youtube.com/watch?v=YYLpomTvDcQ. Tolik mu nevadí DLC, protože se jedná pouze o skiny, jinak ovšem kritizuje hru za to samé co Joe, repetativní running simulator s nedostatkem obsahu a vysokou cenou.
    • No hlavne i AJ mel sve ulety (Inqusition je i u nej hra roku ale co hur, v recenzi nezminil co na hre nefunguje nejvic - boj, alespon na PC, mozna recenzoval konzolovou verzi hry kde nikdo ani taktiku neceka), TotalBiscuit ten ani nehodnoti jen hru ukazuje (proto je jejich kombo asi nejlepsi, jelikoz angry joe vypichuje vlastnosti, zatimco TB cloveku tak nak ukaze ja kse to hraje s nakym tim vice-mene subjektivnim povidanim...dohromady ma ale clovek slusny obrazek o hre). Nicmene, hra se musela Grygarovi asi hodne libit, nebo nebyl cas ju poradne odehrat a hlavne, asi je pro solidni recenzi dulezite koupit ve hre vsechen obsah navic a tim padem skocit rovnou do engame, kde jak sem pochopil tkvi ta prazdnota, ktera pres unlocky o sobe dlouho neda vedet...aka Guild Wars 2 napr)
      • Tu nefunkčnost taktického boje a špatné ovládání AJ zmínil.

        V Evolve není potřeba koupit všechen obsah, aby se dala dobře hrát. Problémem je v tom, že koncept Evolve je špatný. Pokud nevymyslí jiný lepší herní mód, sotva ta hra bude za rok ještě někým pořádně hraná. Jediný štěstí týhle hry je, že je na Steamu a že velmi rychle půjde s cenou dolů, takže si jí jednou koupí kdekdo za 5 EURO a pak jí zase budou lidi chvíli hrát.
    • AJ mi příjde, že není podělaný z vydavatelů a říká, co si myslí. 5/10 je možná málo, ale je blíže než Lukáš Grygar. Je mi líto, ale tohle 8/10 mít nemůže. Ztrácí games rozum? Protože poslední hodnocení jsou strašně mimo.

      Ale nic proti samotnému Lukášovi. Jeho práci mám jinak rád (hlavně Nedd). Já ale Evolve hrál a čekal jsem něco jako mini raid a dostal jsem běhání po mapě a ztrácení času zabíjením mobů. *9*

      Nosgoth - hra zdarma - mi nabídla mnohem lepší herní zážitek. *7*
    • Souhlasím, Angry Joe patří dlouhodobě k mým oblíbeným recenzentům, protože se snaží o ( v rámci možností) objektivitu a dokáže dobře popsat silné i slabé stránky hry. Vyhovuje mi to víc než když recenzent napíše jen o čem hra je (přepis manuálu) a pak k tomu nějak přilepí nějakou známku.
  • Když tak vidím tu diskusi tady, neodpustím si kousavou rétorickou otázku -- ve kterém výprodeji jste nakoupili ty křišťálové věštecké koule? Že bych si příště taky pro nějakou skočil...
    • Když se člověk trochu orientuje, může si dovolit domnívat se, jak se bude třeba nějaká hra za x let hrát. Je to samozřejmě jen domněnka, která nakonec může být velmi vzdálená pravdě. Jenže u řady titulů tyhle odhady docela vyšly. U The Order jsem si myslel hned po prvních ukázkách, že to bude velmi rozporuplná hra - a ona je. Evolve jsem očekával trochu lepší, ale když se podívám, jaké jsou k dispozici coop hry, nemůže se Evolve i díky agresívnímu obchodnímu modelu prosadit za tuto cenu. Správná cena té hry je přinejlepším někde na 25 Euro. O ESO se říkalo v den vydání, že odpadnou poplatky a stalo se. Řada titulů zapadla přesně, jak se čekalo.
  • 6/10 Hra nemá vůbec žádnou budoucnost a koncepčně je naprosto špatná. Cena je nepřiměřená + prodej předmětů (zatím snad jen skiny) v plně placené hře je špatně a je zločinem to přijmout.

    Lovci se vyspawní a místo, aby se hned dostali do pořádné akce, musí se jeb4t s okolím a hledat. Monstrum zatím nudně zabijí vše kolem (chudáci ty malý potvůrky), aby bylo silný. Takže tu máme lovce, co se x minut jeb4jí s okolím a monstrum, co se x minut jebe s okolím. Pak příjde zápas - co jsem zažil, brzo bylo hotovo. Nakonec je to pve, kde je pvp jen ve finále.

    Tvrdím, že hra nemá budoucnost a velmi rychle zapadne. Zbytečná investice. *7*
    • Souhlas. Mam za to ze to je zajimavy napad ale je naprosto spatne zpracovan. Kdyby z toho radeji udelali klasicky MMORPG s volnym svetem a expenim vsechn postav, nejen bossu. Takhle jsou to nudne matche ktere po nalezeni bosse behem par minut konci. Nic do cehoz bych chtel investovat.
    • + kazda postava, specialne assaulti, se tvari jako nejvetsi davaci, ale kdyz se zacne konecne strilet, uplne se nezda, ze by Super Soldier Rocket Launcher neco monstru delal.
      Cena je silena, vzhled assaultu a engine mi pripomnel Unreal Tournament (ach) a pocatecni opich s cajdanim po mape je otrava :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit