Přejít na výpis diskuzí
Evropská komise se začala zajímat o mikrotransakce v aplikacích
28.2.2014 | Adam Homola
69 příspěvků
-
Zdegenerováná a multikulti demen*ní EU místo opravdu důležitých, existenčních otázek bude řešit totální kosočtvercoviny....klasika...
-
Zdejší diskuze mi připomněla jedno staré moudro - kdokoliv, od mentálně zaostalých přes dělníky, kteří střední viděli jen z venku až po puberťáky, kteří by bez financí rodičů neudělali ani krok, prostě kdokoliv ví lépe co a jak dělat, než lidé na nejvyšších pozicích, ať už ve firmě, státě či EU.
-
-
Instituce Eu jsem měl 2 semestry, a můžu ti klidně říct, že je tam neskutečný bordel.
-
-
Ahh tak to tě upřímně lituju :D
-
-
To ale nevylučuje, že lidé na nejvyšších pozicích mohou být dost mimo. V případě EU to je slušná šaškárna.
-
U nas to tak je coz je smutne, jenze dneska to brat tak ze by clovek se do vlady nebo nekam jinam bez vidiny jen toho aby mel plne kapsy penez. Je samozrejme miziva, treba ne uplne ale takhle nejak by to slo... ty kreteny si totiz nevidi ani do huby tak mlaskaj a prskaj ten sajrajt
vsude kolem.
Nuze kdyz jsme , u te EU nikdy se nemela prosadit... ( to byla nejaka uprdena unie uhli a zelezne rudy v 50 letech nebo co to bylo)
*10* humus a zlo, z toho plynouci, zdechlina a zkorumpovana unie a hlavne jsme tam nikdy nemeli vstoupit. Nemuseli pak tyhle sraccky snaset Normy? ja doufam v jedno kdyz se nebudou vyuzivat dotace, tak je k nam prestanou poustet. I kdyz to uz je defakto fuk... Damage has been already done... *7*
Tim chci samozrejme rict, ze to pravidlo v tomto ma celkem pravdu... vedeli by vic klidne muzou ale nedokazali by se prosadit pac na to proste a jednoduse "nemaji". *3*
-
-
Evropska komise se vsema komousema at shori v pekle! Dekuji zdvorile *4*
-
takove opatreni EU bude prekazkou pro rozvoj businessu, jen zvysi naklady pro vstup do odvetvi a bezpecnost klientu, tedy za podnikatele bych je nechal odpalit, za hrace jim tleskam
-
-
Smyslem dobrého a tedy žádoucího podnikání by mělo být to, aby si zákazník platil za to, co chce a ne aby zákazník platil nevědomky či proti své vůli. Tahání peněz z aplikací většinou skrze děti, které samozřejmě netuší, že něco kupují za reálné peníze, je podle mě už na hranici podvodu, nebo je to minimálně blízko situaci, kdy "obchodníci" prodávají vysavače za 20 tisíc staré babičce. *3*
-
-
Čili zrušit celou EU a veškeré její dotace :-)
-
:-D dobré a žádoucí podnikání pro pracující lid a zaměstnance, ty vole to je zase hlod, tobě bych nesvěřil ani krejcar. Smyslem podnikání je maximalizovat zisk, dokud to nepochopíš budeš chudý jak kostelní myš, budeš mainstreamová figurka s hypotékou, závazky, dětmi, zaměstnaneckým poměrem a důvěrou ve vládu.
-
-
Pán je očividně mainstreamový ekonom, který prošel minimálně dva semestry VŠE. Krom upoceného otáčení peněz v nějaké korporaci nebo v malé freelance činnosti, bude jezdit poznávat sám sebe do Indie, číst Kerouaca se Smithem, posilovat a jíst biopatraviny. Zcela neracionálně samozřejmě.
-
-
Nejsem ekonom vole, ekonom a podnikání nejdou příliš dohromady, za mě mluví má aktiva a velmi pozitivní cash flow. O Indii nejevím zájem, pokud se nejedná o outsourcing, Kerouac i Smith je už dávno přežitý. Na biopotraviny ti z vysoka hážu bobek a nad tvou střelou vedle se vesele usmívám.
-
-
-
-
-
ah jaj, EK... nasi etatisticki banditi...
-
F2P vznikl pro hráče, kteří remcali, že jsou hry moc drahe.Dneska jiná než F2P aplikace na mobilní platformy je neprodejná.Dobře vám tak LIDI!Chtěli jste mít věci zadarmo (což samo o sobě neni možné, vyvojáří to nedělají pro blaho nebe) a teď se divíte, že platíte víc než kdybyste si hru koupili za hotové.
F2P model ničí hry.A to je jen začátek.Mikrotransakce v Granturismu!? jj počkejte si par let a budete ještě vzpominat, jaké to bylo žužo si hru koupit! -
-
Taky vetsina her na mobily/tablety je neskutecna kravina, co zabavi na par minut, takze kdo by za to neco utracel. Obcas se objevi nejaky ambicioznejsi projekt, nebo nejlepe predelavka starsiho titulu, ale to vetsinou pohori na ovladani.
Abych se vyjadril k tematu: Tak si nemyslim ze s tim nekdo neco udela. Maximalne se prida nejake varovani pri instalaci aplikace, ze se neco muze platit, coz stejne asi nikdo necte. Skutecne reseni napr. zadavanim nejakeho hesla/pinu pri kazdem nakupu asi urcite neprojde. -
:) ja si hraju dotu hezky zadarmo a jsem velmi spokojeny. Na mobilu jsem po jeho koupi utratil penize akorat za pametovku(+sms/hovory) a presto tam mam spoustu uzitecnych aplikaci. Jak jen s tim dokazu zit? Du se nekam vybrecet.
-