Evropská komise udělila Valve a pěti dalším vydavatelům pokutu přesahující 200 milionů korun
-
A čím by asi ten trh převzal? Nabídkou her? Službami?:-D Proboha, ono stačí, aby se připojilo 500 000 naráz a celý Epic je půl dne v prdeli.
-
Dobrej blábol. Kdyby Valve odešlo z EU, tak trh převezme Epic, z čehož by Gabe Tlustýn asi neměl zrovna dobré spaní.
-
Polaci maji nizsi sazbu? To jsem netusil...
-
Že by jako Valve přestalo poskytovat steam členským státům a ti vydavatelé by v celé Unii přestali vydávat hry? Tak to asi ne.
-
To mi připomíná, hodlá Valve taky někdy přizpůsobit ceny zdejšímu trhu nebo jsme pořád pro něj příliš malý rybníček. Já musim vypláznout za Nioh 2 mocných šedesát € ale polský kulišák to má jenom za čtyřicet. Pak se diví, že lidé lozí po šedém marketu.
-
Dáte 5x větší sankce a oni odejdou jinam, tady nejednáte s nějakým chudým živnostníkem z druhé strany ulice.
-
Nějak jsem nepochopil o co jde. Už kdysi jsem četl, že rozdílné ceny chtějí sami vydavatelé, v rámci optimalizace na ekonomiku konkrétní země a jak Valve zminuje, jedná se o 3%. Nestačilo by říct "od dnes to musí být jednotně a půl roku na realizaci?"
A vůbec mě pobavila fráze "kdo spolupracoval, slevička". Valve odvolání vyjde vklidu si myslím.
-
Pokuty měly být pětkrát větší, ale jako varovný výstřel, proč ne.