Přejít na výpis diskuzí
Exhibice bizarnosti v novém traileru na Killer is Dead
28.8.2013 | Aleš Smutný
18 příspěvků
-
Tos trošku nepochopil. Já nepsal, aby ses každému zavděčil, ale že aspoň někdy můžeš psát na úrovni.
-
Je to bezducha mlaticka kde staci mackat tlacitko nebo spis nejaka takticka zalezitost?
-
na tom mi ale moc nezáleží, nepíšu tak abych udělal všem radost.
-
MIssion " Killer is dead" .
-
To je jen a jen tvůj subjektivní nadhled, ale jelikož si ho napsal tentokrát smysluplně a bez zbytečných urážek, tak ho i příjmám.
-
nevím, ale já vím že většina kvalitních japonských her je buď na obou konzolích nebo jen na ps3
Jinak já nejsem žádný hater xboxu, jen si myslím že jeho existence je trochu zbytečná a že na něj vycházejí nadhodnocené ptákoviny pro americký nerdy -
By mě zajímalo, jestli bys totéž tvrdil, kdyby Killer is Dead byla exkluzivka pro Xbox. *4*
-
Já mám zase z některých natrženou bránici :D
http://www.youtube.com/watch?v=sdmsRcsl_xA&feature=youtu.be -
Originalita a preciznost je to čeho co si na japoncích vážím . Bohužel jakkoli mám rád japonské zvrhlosti a podobné grafické pojetí mne neodpuzuje , nesnáším repetitivnost .... a z videa jí cákají tuny :(
-
Super, japonci ještě nezapoměli co je to originalita. Zas tu bude tuna čecháčku škytat jak je jejich hra divná a pak půjdou hrát WoW, nebo mr*kraft.
-
Nemyslel jsem to na tebe přímo, ale obecně.
Když se objeví článek s trailerem na nějakou stylizovanější japonskou hru, tak diskuze často bývají jen "ohh, to je divný".
Nedivil bych se, kdyby na toto pán Smutný jen jemně narážel. Zas se nemusíš hned čertit, že někdo "za každou cenu kope do svý kultury". -
https://translate.google.cz/?hl=cs&tab=wT#vi/cs/
-
Z některých mám už i noční můry.
-
oh diky ze si za me rek to co sem nikdy nechtel. nevadimi japonci vadi mi lidi co za kazdou cenu kopou do svy kultury
-
Tak balancujou lidi v diskuzích, kteří zase neumí říkat nic jinýho než "uh ti divní Japonci".
-
Uz se nejak nedivim tomu ze na zdejsim webu sou redaktori tak svetovy ze v kazdym clanku ve kterym to jde jen trosicku si musej kopnout do ceskeho,evropskeho, nebo aspon euroamerickeho pohledu na svet.
-
Ta úvodní fotka mě připomíná záběr z videoklipu od Linkin Park - Breaking the Habbits .. *1*
-
Japonských her se začínám bát!