-
Podívej se na nějaké drsnější videa z té oblasti (Mexiko - Jižní Am.) a uvidíš tu krásnou civilizovanost kterou jsme jim přinesli.
A co se týče historie, tak něco se tam přineslo, ale lékařství a věda kterou měli oni (v některých ohledech srovnatelnou) a většina historických záznamů byla zničena těmi mírumilovnými křesťany, kteří tam přinesli tu tvoji víru.
Náboženství mi nevadí pokud v jeho jménu neumírají lidé (asijská), ale podívej se na křesťanství nebo islám.
Srovnej si fakta a nekoukej tolik na filmy. -
ješte dobre ze my evropani jsme to kolonizovali a prinesli tam krestanstvi, vzdelani, zdravotnictvi a civilizaci. To co tam delali ti divosi predtim to snad ani neni mozny. jsem koukal na apocalypto a jen dobre ze je vyhladili
-
Pokud umíš anglicky aspoň trochu radím vyzkoušet, angličtina tu rozhodně není nějak náročná.
-
to je dost smutnej příběh
-
Tak není tak HC a i běžný hráč se jí celkem lehce naučí.
-
Tak takhle nějak bych si představovala hry od Paradoxu, s příběhem. Zatím tuhle hru miluji.
-
Kompletně bez DRM vs. vázáno na Steam. To je přímo Sophiina volba :)
-
Boje se postupně zlepšují s povyšováním vojáků a využíváním barikád, pastí atd. Mě po počátečním oťukání bavily, ale po rozvinutí do plné krásy to bylo ještě něco jiného.
Pohyb po mapě není ideální, ale věřte mi - je to o hodně lepší, než to bylo. A vzhledem k rozhovorům, příběhu a právě bojům se to dá snadno překousnout. -
Cca 13 hodin mi zabraly obě kampaně, první je celkem jednohubka *3* A u první je hlavně třeba dát pozor na to, aby ji člověk omylem neukončil dříve než chce - časově omezené poslední tři hlavní úkoly totiž zabrání splnění (aspoň v mém případě) dvou nebo tří nepovinných.
-
poznamka po té první kampani se otevře ještě druhá takže 13+ 12 ale při kompletním projetí tak asi 35 hodin což je na hru za 20 doláru HODNĚ slušné
-
Hral jsem zatim jen asi 2 hodiny, ale jsem z toho celkem zklamanej. Rozhovory skvely, boje vazne nejsou nic moc a vysoce nezabavne je udelana mapa a pohyb po ni.
-
Základem je dokonalá znalost angličtiny bez nutnosti nad textem přemýšlet. Jinak si rozhovory neužijete. Boje celkem ujdou, ale žádná sláva.
-
Vím, že to u recenzí tahovek píšu takřka pokaždé, ale...
Pokud ti tahovky chybí, doporučím koupit 3DS. Nejenže je dvojice vysoce kvalitních a trvanlivých tahovek přímo pro 3DS (Tom Clancy's Shadow Wars a Fire Emblem: Awakening), ale hlavně dostaneš přístup k tahovkám z původního DS (dvoje Advance Wars, dvě nebo tři Age of Empires, Civilizace, Disagea, Final Fantasy Tactics...). Přičemž ty hry na DS stojí do tří set... A to už je hodně dobré, myslím :) -
Z nudy, nedostatku tahovek a protože jsem to hrál, snad naposled před sedmi lety :).. Přesně, zas mě baví až to pěkný není. Ale na to jakej jsem Fallout universe fan, tak ani nevim jak si vlastně stojej Tacticsn mezi ostatníma fanouškama..
-
Protoze dnes uz nema replayabilita pro developery zadnej vyznam, spis naopak, v jejich ocich je to vic prace a min penez. Ted je trend udelat hru, rozdelit ji na 5 casti, prvni vetsi cast vydat jako plnou hru a dalsi 4 casti vypustit postupne a udelat tak trojnasobek zisku.
-
To chybi vetsine novych her a presto jsou hodnoceny jako superhity
-
super že se jim to nakonec s pomocí KS podařilo :-) jen nevím jestli bude lepší koupit GoG nebo Steam verzi
-
Chybi slusna replayabilita, proto je nedocenenej.
-
Z nudy? Tactics je moc nedoceněnej...
-
Prekladej si cemu nerozumis, bud trpelivej a delej to vsude, kde se naskytne prilezitost a za par mesicu budes rozumet vsemu. Je to nejjednodusi a nejpouzivanejsi jazyk, co se da naucit. Nechapu lidi, co se setkavaj s anglictinou celej zivot a nejsou schopni dat toho tu energii navic a naucit se to. Omezenost. Tebe ale omlouva vek.