-
Buď jak buď, na tohle jsem se těšil po celou dobu kampaně i potom. Takže jasná volba, strategie mám radši s reálnými obrysy než jako fantasy, jsem zvědavý, kdo si vezme pod křídla druhý Rome :) - přeju mu desítku! A myslím, že na to má, ale to si povíme 3. září.
-
Základem je dokonalá znalost angličtiny bez nutnosti nad textem přemýšlet. Jinak si rozhovory neužijete. Boje celkem ujdou, ale žádná sláva.
-
-
Hral jsem zatim jen asi 2 hodiny, ale jsem z toho celkem zklamanej. Rozhovory skvely, boje vazne nejsou nic moc a vysoce nezabavne je udelana mapa a pohyb po ni.
-
-
Boje se postupně zlepšují s povyšováním vojáků a využíváním barikád, pastí atd. Mě po počátečním oťukání bavily, ale po rozvinutí do plné krásy to bylo ještě něco jiného.
Pohyb po mapě není ideální, ale věřte mi - je to o hodně lepší, než to bylo. A vzhledem k rozhovorům, příběhu a právě bojům se to dá snadno překousnout.
-
-
-
Jsem zapomněl, že to vyšlo. Tož dík za připomenutí:)
-
poznamka po té první kampani se otevře ještě druhá takže 13+ 12 ale při kompletním projetí tak asi 35 hodin což je na hru za 20 doláru HODNĚ slušné
-
-
Cca 13 hodin mi zabraly obě kampaně, první je celkem jednohubka *3* A u první je hlavně třeba dát pozor na to, aby ji člověk omylem neukončil dříve než chce - časově omezené poslední tři hlavní úkoly totiž zabrání splnění (aspoň v mém případě) dvou nebo tří nepovinných.
-
-
je videt, ze si to jenom prolit, ja uz mam v tymu asi 16 figurek a jeste s sebou tahnu mrtvou tu misenku, co se ke mne pridala hned ze zacatku, ale pak mi nekde mezi radka zdechla
a narazil jsem na bug, kdy mi zmizela budka s amazonkou a tak nemuzu dodelat ukol, kde jsem se snazil hrat to na obe strany... -
-
Kompletní dohrání za prolítnutí teda nepovažuju, většinu vedlejších úkolů jsem splnil ;)
EDIT: Jo a v partě jsem měl lidí na konci 14, jednu indiánku jsem ale schválně nebral. -
-
ok, ja ze v recenzi bylo 10-12
-
-
Ne, neumírali, jen když jsem vzal průměrný počet za dobu hraní, tak to bylo cca 12. Protože v úvodu je deset, že jo, na konci 14 :)
Jinak zachránit se mi ji nepovedlo, podle mě to asi ani nejde. -
a tos o ne pak prisel? mne hebla jen tam misenka, jde vubec zachranit? ja to urcite stihnul poprvy i ted... asi to nejde pres boj u toho oltare
-
Jo takhle, k počtu členů družiny. 12 byl u mě takový průměrný počet, to souhlasí.
-
"...je mapa světa, po níž se pohybuje panáček představující vaši cca dvanáctičlennou výpravu"
-
Kde?
Také se počítá, že její dohrání mi při tu dobrovolné, tu nedobrovolné ignoraci některých vedlejších úkolů, zabralo asi 13 hodin, což je na nezávislou hru více než slušná porce
-
-
-
-
-
-
hra je to pěkná
-
mozna se nekomu muze hodit informace ktera v recenzi neni a to, ze muzete mit vlastni pevnost, kterou muzete postupne vylepsovat
-
-
popravde me akorat brzdila v dohrani, jak se musi na vsechno cekat x dni... *6*
-
-
lovem vydelavat? tim pri campu urcite ne, to hodi max, kolik mas figurek
-
-
Zkus si vzít 5 hutnerů a nepřibírat žádné jiné postavy. Občas zařízneš po cestě nějaké to prase a jedeš na double rations *3*
-
-
jo, prase, jenze pres noc nevydelas nic... tim jenom minimalizujes spotrebu
co me ale zarazilo, ja si to ted dal na tu insane, a je to celkem easy, jen pri ceste do mexica mi zmizelo vic lidi a u indianu jsem nasel jen nektery a dalsi 2 + misenka jsou asi ztraceny uplne, to me trosku prekvapilo *1*
-
-
-
ačkoliv tahovky mam rad tu grafiku bych neprekousl
-
-
náhodou, ta grafika má něco do sebe. *3*
-
-
Konečně pořádná tahová strategie. Kam se hrabe Legends of Eisenwald a podobné kousky. Nemám výhrady, kromě trochu nepraktické mapy. Tahové souboje jsou skvělé, RPG prvky opravdu fungují, plánování pohybu po světě a zajišťování zásob pro jednotku taky, náhodná setkání a nutnost rozhodování v situacích, kde není nic jen černé nebo bílé. Za mě 9/10, uvítal bych ještě o chlup rozšířenější možnosti craftingu a přidání % pravděpodobnosti zásahu i u chladných zbraní.
-
Nevim tedy, co jsem si kupil za verzi, ale pohyb po mape je TOTALNI HELL z duvodu enormni spotreby jidla, kdyz se potacim od almuzny k almuzne a horko tezko mi veskery cash taci akorat tak na jidlo. Delsi turu si neumim moc predstavit