Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No toto prostě není R6. Je to hodně velké vylepšení modu pro CS (obsahově). Akce jak v CoD. Ano, bude to zábavné, ale otázka je, jestli bylo třeba posouvat značku tímto směrem. A na večerní přenos nekoukám, budu pařit radši Destiny (snad) *3*
    • nekromant33
      Taky mě to přijde jako CS, spíš než něco o taktice. Když to ukázali poprvý, doufal jsem, že to bude něco jak SWAT, ale jak videem na E3 postupovali a spolu s tímhle trailerem, tak je to jen naleštěnej deathmatch. Vždyť ani ta rukojmí tam nemá žádnej význam a všichni ji používají jako živej štít. Nechápu jaká je motivace "teroristů" nerozstřílet celej barák i s rukojmím na sra*ky.
      • S největší pravděpodobností bude účel tohoto traileru jen zaujmout, výsledek možná bude lepší :)
        • RangerCZ
          Jen se bojím se, že ten trailer zaujal Bf a Cod hrače a R6 hráče to spíše odehnalo
  • Tohle ať si strčí někam. Zrušili mi skvěle vypadající Patriots a nahradili tímto paskvilem, který nemá se značkou R6 nic co dělat. Když už chcou hrát na policajty a zloděje, ať udělají nový SWAT a nevydávaj to pod značkou R6 ... s tím zrušením Patriots mě tak na*rali, že jim to těžko ještě někdy odpustím ...
  • tonnymontana
    Zajimave docela nadchlo jen se bojim toho derovani sten. Na traileru je to efektni ale jak znam hrace zustanou za stenou a spusti dirkovani dokud nedostanou nebo nezrani vetsinu osazenstva mistnosti:) uvidime jak to dopadne. puvodne jsem cekal propadak ale tohle me docela zaujalo
    • Mě spíš zajímá jestli hráči vezmou tu zodpovědnost, že mají někoho zachránit. Jako další informace bych uvítal rozsáhlejší mapy nebo představení více herních módů. Na to možná hra potřebuje více času. No, stačí jen doufat. *7*
  • Kurňa, téměř jak naše Urna...
  • Na prenos jsem zvedavy. Zatim to pusobi spise jako casual strilecka, ktera s puvodni serii R6 uz mnoho spolecneho nema. Snad se mylim a Santiago Arnavisca se zbytkem R6 tymu znovu oziji !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit