Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    deštrukčný model nevyzerá zle, diery v stenách veľké + ale bude to skutočne taktická hra ? skôr by som vsadil na filmovú codovinu s ilúziou taktiky kde si budete vyberať z pár preddefinovaných rozhodnutí. A o tom, že by som mohol ovládať tým ako v R6:RS môžem len snívať ? alebo ?
  • Přesně jak píše Renz níže, celé je to o tom, jak tu hru hráči uchopí, tvůrci se mohou stavět třeba na hlavu, ale taktickou střílečku si z toho mohou udělat pouze hráči samotní.
    Takže všechny ty zdejší komentáře o tom, jak všichni očekávali SWAT a místo toho mají další CS, nejsou moc namístě.
    • wenceslaus
      Je pravda, že záleží na hráčích... z části. Pokud to ale srovnáš s Rogue Spear tak uvidíš, že potenciál té určité hry hraje neméně významnou roli.
    • C-BEAM
      to je zase len primitívne zovšeobecnenie, resp.polovica pravdy. S tvojou logikou môžem i Wolfensteina 3D nazvať taktickou hrou a tým čo nesúhlasia odkážem, že hru zle uchopili.

Ak chce výrobca nalepiť na svoju hru nápis "taktická hra" mala by na to splnať základné predpoklady a to HLAVNE v prípade série ktorá spolu so SWATom žáner taktických akčných hier vpodstate definovala. Takže som naozaj zvedavý čo sa z toho vykluje.
  • Explozivní... jak jinak že? Dnes už klasika *16*
  • B.o.b
    Snad Ubisoft ví co dělá, mě spíš zajímá singleplayer.
  • Rainbow Six si pamatuju na PS1, od té doby jsem nic nehrál, ale popravdě je to od některých z vás, co tady píšete pěkně trapné soudit hru, kterou jste prakticky ještě ani neviděli.*12* Suďte až to bude namístě a ne, když ještě o té hře víte asi tolik co ostatní, takže skoro nic. Já osobně jsem třeba zvědavý.
    Ikdyž víc se těším na kooperaci v TC Division :) *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit