-
Mám nahráno něco přes dvě hodiny. Dojmy? Mnohem slabší jak jednička, zábavnější než dvojka. S FEARem to ale už bohužel má společného jen název :(
-
Boha, dyť ta hra je úplnej odpad vezoucí se na vlně CoD. Vývojáři noname studio, grafika není, atmosféra není, inteligence vojáků 0, koridor. Nic nechybí - bloody screen, autoheal, krytí, max. dvě zbraně, wtf rankování za nesmysly. To někdo jen rozpracoval tu parodii od Epicu na CoD, co vyšla jako součást kampaně Bulletstormu. Přece tohle nemůže nikdo nazývat F.E.A.R.em !
-
ALICE ? to je teda jedna z naj tohto roku, neviem ako jej niekto moze dat 6, ved to ma tolko super napadov, len niesu dotiahnute dokonca to neva :) je to na mna ale dost tazke teraz :)
-
Hru som dohral > 6.5/10. 8 je za tohle totalne prepecene. Hlavne ze Alice dostala 6, jedna z najlepsich hier tohto roku.
-
Tak já jsem si to vyzkoušel, ale vzhlůedem k tomu, že tam není klasickej multiplayer, jen ty novodobý kooperativná blbiny, tak už je to z disku a nekupuju. Vyzkoušel jsem dvě mise ze singleplayeru a rozhodně to nebyla nuda, natož propadák nebo podprůměr. Zaostává to v grafice, fyzice a systému krytí pro debily, který se nedá používat. Jinak je to na okurkovou sezónu jak dělaný, přestřelky jsou pořád fajn, i když iž to není k chybějícím efektům ono. Nejlepší pořád zůstává první díl :)
-
Máš špatnej crack... *3* *5*
-
Ale pockat, to me dost zaujalo. Dokazal bys takovou rovnici sestavit (primo sem napsat), ktera by nakonci vypliva objektivni cislo? Treba me zaujala ta promenna jaky je rok. Jak bys to pocital? :)
-
Jenže u recenzí "od lidí" je to hodnocení dost často ovlivněno tím, že se lidí snaží hodnocení srážet/zvyšovat. Takže často nehodnotí podle sebe ale "fláknou" nějaké hře třeba 0/10 protože jim současný přůměr připadá moc vysoký a naopak. Dále tam hodnotí spousta lidí, kteří jsou napřiklad proti hře nějak zaujatí, jsou to fanouškové dané značky a odpouští tak spoustu chyb atd....
-
Blbost, výborná FPS, i když už ne tak hardcore.
-
Mira objektivity recenzi je ale subjektivni ;)
-
Když budou recenzenti opravdu znalí herního průmyslu a budou psát objektivní recenze, tak tohle platit nebude. Protože se budou moct o co opřít. Objektivně psát recenze jde! Podíváte se na předchozí „rovnice“ dílu hry. Porovnáte s jinýma „rovnicemi“ her plus jaký je rok dneska a rovnice hardwaru. To porovnáte. Něco sečtete, něco odečtete a máte výsledek. Recenzenti by si měli sestavit statistiku vývoje, od které by se opírali(jakýsi základ).
-
pekne blby, uz mlcim, dlouho jsem tam nebyl...:)
-
To sis celkem odpověděl sám pokud se v tom s ČR nedá moc hrát , řekl bych že to asi nemá moc smysl tam něco zkoušet.
-
To bylo bezvadny (bez ironie) az na to, ze OnLive uz pres mesic je pro CR zablokovany ;)
-
Už když jsem poprvé viděl videa jsem si říkal že něco nesedí. Na Brink jsem byl též natěšenej a jak to dopadlo. Ja už se dnes ani tomu nedivím
-
Co zkusit OnLive? Sice se v tom neda moc hrat z CR, ale maji tam kazdou hru na vyzkouseni na 30min
-
nemluvě o tom že na metacritic to má 77, což je, zaokrouhleně, kolik? aha, 8 z 10
-
Vsak kdyz to hned smazal, je to jako kdyz se na zkousku projel v aute a rozhod se, ze ho nekoupi, protoze zataci jen doleva ;) A kdyz na hru nevydaji ani demo (a recenzim jak vidno se neda vubec verit) tak zkusit si hru nejprve stahnout je vlastne jedina moznost, jak se nenechat napalit..
-
lol
-
Sice jsem proti vsem podelanym portum, ale to prece neni duvod krast. Proste me postupem casu odnaucili hrat hry a usetrit penize na lepsi veci...