-
no a ted si predstav ze by to jeste byla dobra hra, dej prych ty XP body, pridej atmosferu, utocnejsi AI, trochu vice hororu, dynamicke svetla a mas F.E.A.R prvni dil ...
-
s tim kolik vydrzis a s autohealem (ktery se ti jeste urychli po ziskani jackpotu za koukani na mrtvoly, strileni do panacku, schovani za zdi, strileni presne, strileni nepresne a pod .. ) je uplne jedno jak presny enemaci jsou .. neverim ze krome par nestastnych nahod s "bossama", nebo spadnuti z mostu kdyz si za pochodu koukal zrovna nekam mimo monitor se da na stredni obtiznost umrit ..
-
Ono to hodnecení je tak marné od pana Marného asi proto aby evokovalo v psaní příspěvku a trumfl tak Dana :D
-
no jo metacritic je hlavně pro špekaté mozky z usa
-
Recenze nejsou podmaznute, protoze mazat recenzenty nikdo nemusi, kdyz tem blbinam sami davaji osmicky a devitky :) To je tim, ze hraci pak ty hry hraji s odstupem a delsi cas, a dokonce je i dohravaji, pak pochopitelne maji na hry ponekud odlisny nazor, nez recenzent, co si hru zahraje jako horkou novinku par hodin a jeste zateplna napise sve dojmy...
-
taky sem tak udělal, ve skorečku byla plna + datač tak sem to nainstaloval.
-
Ještě že jsem to prvně stáhnul. Odpad, jdu si zahrát jedničku
-
Pokud chcete vědět jak moc je hra dobrá koukněte na METACRITIC.COM a tam je hodnocení her, např. FAR CRY 2 je hodnocen známkou 50/100, přitom kritika tomu dává v průměru 85/100, to stejné DA2, Dungeon siege 3 oboje za 40/100.........., ať mi nikdo neříká že recenze nejsou podmáznuté, a takové hry jako Zaklínač co ma od kritiky 79/100 maj od lidí 92/100 takže asik tak ! *10* *10*
-
Jde vidět, že tu platí pravidlo ,,vždy jde slyšet nejméně početná skupina,, :D
-
Jsem schopen, ale nejsem ochoten. Zapoj mozkové závity. *4*
-
Nějak tak zrovna na FC2 se mi líbilo to , že to nebyl jenom prach sprostý korydor a odehrávalo se to v celkem atraktivním prostředí , které do té doby žádná hra pořádně nevyužila a co se zápletky týče ta taky nebyla uplně marná.
-
Kluci, meli byste si nejak sesynchronizovat hodnotici stupnici. Jedni redaktori zastavaji: "obecne se kazde hovadine dava 7-8, tak budeme prisnejsi, pez znamena prumer" a zase jini tu davaji prave kazde te hovadine 8, jako Fear 3 ;) Ja vim, stejne tomam marny...
-
Zkus mi objasnit tok svých myšlenek jsi-li toho schopen , protože jsou bez pochyb hluboké a čim větší hloubka tim větší tma , proto asi nevydim ten význam , ale jinak ti tleskám si nejlepší.
-
V tomhle případě snad nejde neshodnout se. *3*
-
Nebuď ovce - skoč z okna! *4*
-
nebylo by na skodu psat PORT KONZOLE nez PC hra, do *** s timhe dnesnim svinstvem
-
není to zas tak špatné..akorát tenhle fear je už jak se říká uvařený z vody,staré triky nefungují..grafika je nic moc,atmosféra není špatná ale už víte co se bude dít..třeba ,pocit že máte furt někoho(něco) za zády (z prvního dílu) už je dávno pryč.když hru budete hodnotit objektivně tak že nebudete srovnávat tenhle titul s předchozíma dílama (jak to má dělat recenzent) tak nebýt nebýt co-op + že hra snad i tak trochu překvapila nad své očekávání tak se snad ani recenzentovi nedivím. jo a možná by nebylo od věci hodnotit hru na 2 části .. a to SP a MP.
-
a je nás více a více, soudružníků stejného názoru ;o)
-
Nazdar kolego, to abychom se shodli se vazne stava vzacne a o to vic me tesi ze v tomto pripade jsme zajedno. *2*
-
Nesuď dle svého úsudky i ostatní. Je mnoho hráčů(včetně mě), kteří považuji FC 2 za perfektní rozsáhlou a krásnou hru hodnou vysokého hodnocení.