Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak mam udělat aby mi vyrostlo dítě?
  • suhlasim s hodnotenim. Detinska bugnuta hra s par (asi 3) vtipkami. Bugnuta preto lebo ako zensky char som si nalepil fuzy koli questu a odvtedy sa mi ich nepodarilo dat dolu - Jack Sparow s kozami... Suboje... ako stlacat mys a pustat firebaly a tie uz niekoho trafia to malo naozaj stavu.. naozaj hra ktora nema jasne definovanu cielovu skupinu.. konzoly ruinuju svet hier ako takych.. horsie je, ze sa to bude len zhorsovat... Ale chapem ze su tie hry take kratke - pochybujem ze by to regulerneho hraca bavilo hrat aj viac ako par dni. Odinstaloval som to po 6 hodinach hrania (pretrpenia - a to mam RPG ako TOP) a ked som v asi 50 sekundovej minihre poziadal o zenu inu zenu a bola do mna hotova vdaka 1 piskaniu, jednemu tancu, a jednemu ukazovaniu svalstva .. to bol posledny klinec do truhly.... zlaty gothic 1-2
  • Autor je hlupák, měl by se přestat brát tak vážně.
  • Snad první recenze a hodnocení, se kterým naprosto nesouhlasím. Ano, hra je i na těžší obtížnost stále jednoduchá, ovšem zbytek stojí za zahrání. Jde o pohádkové RPG pro mladé, humoruchtivé hráče a takovou zůstává po celou dobu. "Sims prvky" i ekonomicko-strategická část hry, které mi zpočátku přišli nedomyšlené a přebytečné se nakonec naopak staly jako chytrým a hlavně chytlavým prvkem. Grafické ztvárnění (hlavně jeho styl) je kouzelné, ačkoliv engine na PC není zcela doladěn. Ovládání je v pořádku - žádná hrůza, kterou recenzent popisuje se bez joypadu nekoná a "menu místnost" do které se po stisknutí ESC přesunete slouží jako hlavní nabídka vtipně i předně. Nevím jak daleko ve hře jsem, ale rozhodně si nepřijdu zklamaný. 7/10 s tím, že pokud se příběh ještě více rozvine a zamotá dám ještě o bodík víc.
    • -menu místnost je vtipná i přehledná... ach ty moje překlepy...
  • Lidi prosím, koupil jsem Originál, a musel jsem se přihlásit na Windows Live. To mě finguje, a při registraci hry, se přihlásím a pak to chce ověřit Product Key, který se ověří.

    Pak mě naskočí tabulka stahovaní profilu... a nahlásímě to chybu v síti. U her u všech her mám problém a Bránu Firewall mám vyplou. Prosím co mám nastavit na síti, nebo v šem je chyba, že se nemohu připojit u k hraní po inetrnetu.
  • Me to pripomina nevim proc The Sims
  • právě proto tyhle recenze nikdy nečtu já se radši kouknu na youtube nebo si to zahraju u kamoše protože vím že tyhle recenze by mě VŽDYCKY odlákali od koupi hry.... chci tím říct že většinou recenze říká že je ta hra děsná, ale když si ji potom zahraju tak mě to baví.
    • taky mne fascinuje, ze hra s podprumernym hodnocenim jako je Fable 3 mne bavi o dost vic nez frustrujici zaklinac. Navic napriklad ovladani na ktere tady nadavaji tak je u zaklinace chvaleno. souhlasim, ze je hra jednodussi, ale to prece nemusi byt na skodu - pokud si chcete vychutnat pribeh...
    • mognar
      Souhlas
  • Myslim ze ako interaktivny fantasy film je tato hra v pohode a pripomina mi to viac adventuru ako RPG s celkom fajn pribehom a peknym svetom. Hru by som hodnotil tak 7-8/10. Urcite to nieje hra pre kazdeho a kto caka ze to je RPG tak by sa mal asi poobzerat po niecom inom. :-)
  • mognar
    Vypadá to, že jsem jediný komu se ta hra líbí...? *1*
  • Core
    Působí to na mě jako blbost... Pan Molyneux by se měl už konečně probrat a udělat... třebas remake Populous.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit