Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kvalitní diskuze ke kvalitní hře.
    • Vakek
      Ano klasika. Škoda mluvit -_-
  • Ten čokl nepůjde zabít?
    • homeles8
      Jo, to jediný mě mrzí. Tak určitě vyjdou módy na zabití pejska, nebo přeskinování na různý jiný rasy. Ale nejradši bych byl za nástroj, kterej by umožnil vytvořit si vlastního pejska *4*
    • budes ho muset snit ziveho.
      • Ale aspoň není nutný jíst ho při pokojový teplotě, během hry se z něj dá udělat hot dog.
    • ani děti nepůjdou zabít, stejně jako ve trojce.
      • Moc nevim co někdo ma se zabijeni deti a psu, asi nejaka morbidni úchylka kterou radsi ani nechci vedet.
        • Pes by mel jit zabit, ne kvuli uchylce, ale kvuli uveritelnosti, kvuli tomu, aby byl clovek na nej opatrnejsi, je to prirozenejsi.
        • Působí to strašně nepřirozeně, když nejde zabít a všechno přežije, je to designerská vada, nikoli přednost, zvláště u Falloutu. Navíc já raději lidi za parťáky. Líbilo se mi, že třeba ve Falloutu 1 a 2, ty parťáci prostě umřeli, a už ve hře potom nebyli, navíc jste se mohli rozhodnout, zda je mít či ne.
          • Psychotic
            To mě to tedy pěkně štvalo. Pořád re-loadovat...
        • https://www.youtube.com/watch?v=9TUCmEI4jME
          • Mikrokokr
            Ty by jsi to měl mít zakázané! Určitě ti nebylo osmnáct... Pak se nemají parchanti jako ty střílet ve školách v Americe! Přesně tu je to černé na bílém. Rodiče kupují smradům hry, na které nemají věk a pak jsou jen problémy!!! Škoda, že sem rodičů moc nechodí... Být mé dítě, tak s takovými hrami by jsi měl smůlu!
            • jasne ze to je modifikace, v bethesde nejsou uchylaci.

Jinak tohle jsi mel napsat k tomu odkazu a ne az ted..
            • Děti normálně ve Falloutu zabít nejdou, stejně jako psi. V tom videu se jedná o mod. Ty děti totiž v té hře byly hrozně otravné, a tak tam spousta hráčů tuto možnost postrádala. Já ne, protože jsem Fallout 3 nějak moc nehrál.
          • nic jiného jsme od tebe ani necekal. jak uzasne, ON ZABIJI DETI..parada *7*

Ne vazne jen chorej mozek tohle muze povazovat za minus když ve hre není..
          • *1* *1* Doporučuje 9 z 10 ochránců zvířat a bojovníků za práva dětí. *1*
  • http://newfallout.com/fallout-4-trailer-map/

zajimavy, kdybych byl z bostonu tak by se tesil ještě vic:)
    • V Bostonu jsem strávil několik měsíců (na Work and Travel programu a tak). Fakt krásné a příjemné město. Ale Fallout kvůli tomu stejně hrát nebudu *2*
  • No potěš... nesmrtelný čokl a teď ještě do toho ty rádoby vznešené morální kecy, které jako by vypadly z nějakého přiblblého náborového filmu US Army. Řešit nějaké umělé "lidičky" a bojovat za jejich freedom? Tohle je quest tak pro Lucii Bílou. Evidentně nestačí mizérie po jaderné zkáze plná mutantů a násilí, musela do toho Bethesda zamíchat ještě variaci na tažení Abrahama Lincolna. Doufám, že bude možné řešit tuhle kravinu i z druhé strany a místo "přináším vám svobodu, lásku a mír" něco jako "donutím vás, umělá chátro lízat boty svých pánů na povel". *1* Proč? Proóóóč... Zakažte Bethesdě do her dávat příběh, protože to dopadne hůř, než kdyby tam nebyl žádný.
    • Tys měl zůstat na brahmíně :D
    • A hele další kkt co uz to dohral a vi jak to bude:)
      • Ne internetu už se dá sehnat celej závěřečnej monolog, kterej je tak cheesy a debilní, že se ti určitě dude strašně líbit. *2*
      • Já doufám, že to tak nebude, ale jímá mě neblahý pocit. Mám předobjednáno, takže tak. *1*
  • Ja u se tak TESIM!!!!!!!! To budou herni orgie toto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • když je kolem toho takovej hype znamená to že všechno narvali do marketingu.. jen vás připravuju abyste pak nebyli zklamaný *3*
    • Hype není nijak zvlast odlisny od jinych her. Zaklinac 3 ho mel 10x vetsi. Bethesda si nikdy na nejaky super hype nepotrpěla. Nemaji to zapotřebí.
      • HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Bethesda, že nemá hype? Skyrim byl před vydáním úplně, to samé Oblivion a Fallout 3, já snad začnu věřit, že ty si sám Todd Howard, protože to snad není možný aby byl člověk takhle zaslepenej.

Jo a btw v Oblivionu mě vždycky sralo, že se mnou levelovala každá krysa. *6*
        • homeles8
          a co se ti na Oblivionu třeba líbilo?
          • na oblivionu se nikomu nic nelíbilo.. protože je to brutální s.ačka.. ostatně jako všechno co bethesda vyplodí
            • Oblivion byl v pohodě.
            • homeles8
              to nevim, ale znám pár lidí, který Oblivion, hodně bavil. A velmi pravděpodobné je, že takových lidí je na světě víc, ne jenom ti kamarádi. Takže lže. A ty jsi zřejmě úplně blbej, protože nechápeš význam fráze ''s*át se do někoho''
            • homelesy n*ser se do něj! *16*

Si špatnej člověk! *10*
            • homeles8
              lžeš
          • jakubc
            S OOO to bylo jedno z nejlepších RPG široko daleko, v základu to bylo slabší.
          • Že mě tam neopruzoval žádnej homeles. *7*
      • I když se na Fallout 4 dost těším, taky tipuji, že bude Zaklínač 3 bude 10x lepší *4*
        • homeles8
          jak píše flash, je to subjektivní, mě osobně třeba zaklínač vůbec nezaujal. (k tomu se váže zajímavost, že jsem pod žádnej článek o hře nepsal žádné komenty, právě proto, že mě hra nezaujala. ''Pár'' lidí by si mohlo vzít příklad :-) )

Ale jestli jsi u zaklínače už strávil hodně času a bavilo tě to moc, tak se ti nedivím že máš takový názor :-)
          • mě taky nezaujal a taky jsem nikde nepsal žádné komenty, protože jsem nechtěl kazit radost těm, které zaujal. Nerad druhým rozdupávám bábovičky *1*
            • Ty vole Drizzte doufam ze to co jsi napsal myslis jako nejakou parodii na sebe sama, protože clovek co nejvic prudil v diskuzích o W3 jsi byl ty *7*
            • homeles8
              tak to je paráda. Možná je víc takových lidí, nicméně stačí jeden, kterej to dělá a je to špatně. Jako třeba tady teď uživatel ''lol''
        • ze subjektivního hlediska ruznych typu hracu to tak klidne muze byt, ale u me ti muzu zarucit ze F4 me bude bavit mnohem vic nez zaklinac 3: hon na topivce, i když se me taky libil:)
        • o něco málo asi jo, ale prašť jak uhoď. Zaklínač 8/10, Fallout 7/10 (to je můj odhad ještě před vydáním na základě zkušenosti s Bethesdou)
  • homeles8
    Paráda, bude tam sniper, tak budu odstřelovat. Budu hrát za ženskou, tak doufám, že tam bude i nějakej dobrej hadr. Ve Skyrimu jsem měl na sobě nějakej koženej hadr z daedrickýho questu, obyčejný černý boty a Auriel luk. A snad tam budou dobrý účesy hned na začátku, ve Skyrimu jsem měl stažený účesy z nexusu. A hlavně stealth, ať bude vyřešený jakkoliv, budu hrát stealth. A postavim si konečně baráček kde chci. A asi i jakej chci, jestli jsem to správně pochopil. Město stavět nebudu to mě nebaví. No, ale už aby to vyšlo.
    • Paráda.
  • Vypada to skvele, je mi lito tech kteří se na to nedokazou tesit:)
    • nejbližší hra, na kterou se dá říct, že se opravdu těším, je Kingdom Come a o něco míň Deus Ex Mankind Divided. Jinak v hledáčku nic zásadního nemám. Tides of Numenera bude nejspíš fiasko, když těsně před finišem měnili kapitána a vydání se rozhodli odložit. Fallouta nejspíš vůbec hrát nebudu
      • Tak teda dík, žes nám to dal vědět.

btw - http://i.ytimg.com/vi/ps6YEbSTUkE/maxresdefault.jpg
        • homeles8
          Co se tu do každýho se*eš? To je strašný tyhle lidi, jak se to vůbec může narodit. *16*
          • Co se do mě se*eš? *7*
            • homeles8
              do tebe můžu, ty jzi zlej
    • Mně je zase lídí co sežerou všechno, i kdyby se jim Bethesda vysr*la na talíř, viď flashíku. *2*

btw zapomněl jsi na svůj tag - http://s24.postimg.org/4nqw8giud/bethestard.png
      • homeles8
        co ty jsi za člověka? Co by jsme měli žrát? Mě minulý hry od Bethesdy bavily a tohle vypadá krásně a nadějně, tak o co ti jde? Myslíš si že jsi jako napsal intelektuální koment? Nebo co?
        • "Mě minulý hry od Bethesdy bavily..."

Co ty si za člověka? *7*
          • homo sapiens *1*
          • homo sapiens inteligentus falloutus bethesdus superiorus-prelozeno do cestiny-clovek inteligentni co miluje vsecny hry od bethesdy a fallout obzvlast!!!

no a ty ses LOL anonymus degradus neandrtalus opus homo dem*ntus nablblus! - deb*l co se tu do vseho sere.....nekam si to zapis a vypadni z tohohle fora! *1* *2*
            • http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/015/652/230114_908223010.png
          • homeles8
            To fakt nevim. Ale ty jsi špatnej člověk. Respektive špatnej uživatel k diskuzi o hrách.
            • Narcissist, Psychopath and Sadist?

Jo, to vážně zní jako já. *1*
            • Psychotic
              Co je za člověka? Tohle:

https://www.psychologytoday.com/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists
  • Morální dilema? Jako v Zaklínači? :D jistě navíc to je grafický hnusne
    • opravdové morální dilemanta mělo PoE - a řekl bych až ke škodě. V té hře snad nebyl jediný quest s opravdu pozitivním černobílým východiskem. Většinou to bylo něco ve stylu necháte si uřezat pravé nebo levé varle?
  • Fallout mám rád, ale ta grafika mi přijde taková...nějaká....nemoderní a stará...?
    • Pokud máš rád Fallout tak nechápu co řešíš. Nejen že tato série nebyla nikdy o grafice a už vůbec ne o moderní, ale především grafika byla téměř pokaždé sic na slabší úrovni, ale měla svůj styl a smysl.
      • škoda ze fallout 3 nemal ani zmysel ani styl...bol to len preskinovany oblivion...vysmech povodnym falloutom ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit