Přejít na výpis diskuzí
Fallout 4 slibuje morální dilema i boje s androidy
5.11.2015 | Honza Konfršt
205 příspěvků
-
Kvalitní diskuze ke kvalitní hře.
-
-
Ano klasika. Škoda mluvit -_-
-
-
Ten čokl nepůjde zabít?
-
-
Jo, to jediný mě mrzí. Tak určitě vyjdou módy na zabití pejska, nebo přeskinování na různý jiný rasy. Ale nejradši bych byl za nástroj, kterej by umožnil vytvořit si vlastního pejska *4*
-
budes ho muset snit ziveho.
-
-
Ale aspoň není nutný jíst ho při pokojový teplotě, během hry se z něj dá udělat hot dog.
-
-
ani děti nepůjdou zabít, stejně jako ve trojce.
-
-
Moc nevim co někdo ma se zabijeni deti a psu, asi nejaka morbidni úchylka kterou radsi ani nechci vedet.
-
-
Pes by mel jit zabit, ne kvuli uchylce, ale kvuli uveritelnosti, kvuli tomu, aby byl clovek na nej opatrnejsi, je to prirozenejsi.
-
Působí to strašně nepřirozeně, když nejde zabít a všechno přežije, je to designerská vada, nikoli přednost, zvláště u Falloutu. Navíc já raději lidi za parťáky. Líbilo se mi, že třeba ve Falloutu 1 a 2, ty parťáci prostě umřeli, a už ve hře potom nebyli, navíc jste se mohli rozhodnout, zda je mít či ne.
-
-
To mě to tedy pěkně štvalo. Pořád re-loadovat...
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=9TUCmEI4jME
-
-
Ty by jsi to měl mít zakázané! Určitě ti nebylo osmnáct... Pak se nemají parchanti jako ty střílet ve školách v Americe! Přesně tu je to černé na bílém. Rodiče kupují smradům hry, na které nemají věk a pak jsou jen problémy!!! Škoda, že sem rodičů moc nechodí... Být mé dítě, tak s takovými hrami by jsi měl smůlu!
-
-
jasne ze to je modifikace, v bethesde nejsou uchylaci.
Jinak tohle jsi mel napsat k tomu odkazu a ne az ted.. -
Děti normálně ve Falloutu zabít nejdou, stejně jako psi. V tom videu se jedná o mod. Ty děti totiž v té hře byly hrozně otravné, a tak tam spousta hráčů tuto možnost postrádala. Já ne, protože jsem Fallout 3 nějak moc nehrál.
-
-
nic jiného jsme od tebe ani necekal. jak uzasne, ON ZABIJI DETI..parada *7*
Ne vazne jen chorej mozek tohle muze povazovat za minus když ve hre není.. -
*1* *1* Doporučuje 9 z 10 ochránců zvířat a bojovníků za práva dětí. *1*
-
-
-
-
-
http://newfallout.com/fallout-4-trailer-map/
zajimavy, kdybych byl z bostonu tak by se tesil ještě vic:) -
-
V Bostonu jsem strávil několik měsíců (na Work and Travel programu a tak). Fakt krásné a příjemné město. Ale Fallout kvůli tomu stejně hrát nebudu *2*
-
-
No potěš... nesmrtelný čokl a teď ještě do toho ty rádoby vznešené morální kecy, které jako by vypadly z nějakého přiblblého náborového filmu US Army. Řešit nějaké umělé "lidičky" a bojovat za jejich freedom? Tohle je quest tak pro Lucii Bílou. Evidentně nestačí mizérie po jaderné zkáze plná mutantů a násilí, musela do toho Bethesda zamíchat ještě variaci na tažení Abrahama Lincolna. Doufám, že bude možné řešit tuhle kravinu i z druhé strany a místo "přináším vám svobodu, lásku a mír" něco jako "donutím vás, umělá chátro lízat boty svých pánů na povel". *1* Proč? Proóóóč... Zakažte Bethesdě do her dávat příběh, protože to dopadne hůř, než kdyby tam nebyl žádný.
-
-
Tys měl zůstat na brahmíně :D
-
A hele další kkt co uz to dohral a vi jak to bude:)
-
-
Ne internetu už se dá sehnat celej závěřečnej monolog, kterej je tak cheesy a debilní, že se ti určitě dude strašně líbit. *2*
-
Já doufám, že to tak nebude, ale jímá mě neblahý pocit. Mám předobjednáno, takže tak. *1*
-
-
-
Ja u se tak TESIM!!!!!!!! To budou herni orgie toto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
když je kolem toho takovej hype znamená to že všechno narvali do marketingu.. jen vás připravuju abyste pak nebyli zklamaný *3*
-
-
Hype není nijak zvlast odlisny od jinych her. Zaklinac 3 ho mel 10x vetsi. Bethesda si nikdy na nejaky super hype nepotrpěla. Nemaji to zapotřebí.
-
-
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Bethesda, že nemá hype? Skyrim byl před vydáním úplně, to samé Oblivion a Fallout 3, já snad začnu věřit, že ty si sám Todd Howard, protože to snad není možný aby byl člověk takhle zaslepenej.
Jo a btw v Oblivionu mě vždycky sralo, že se mnou levelovala každá krysa. *6* -
-
a co se ti na Oblivionu třeba líbilo?
-
-
na oblivionu se nikomu nic nelíbilo.. protože je to brutální s.ačka.. ostatně jako všechno co bethesda vyplodí
-
-
Oblivion byl v pohodě.
-
to nevim, ale znám pár lidí, který Oblivion, hodně bavil. A velmi pravděpodobné je, že takových lidí je na světě víc, ne jenom ti kamarádi. Takže lže. A ty jsi zřejmě úplně blbej, protože nechápeš význam fráze ''s*át se do někoho''
-
homelesy n*ser se do něj! *16*
Si špatnej člověk! *10* -
lžeš
-
-
S OOO to bylo jedno z nejlepších RPG široko daleko, v základu to bylo slabší.
-
Že mě tam neopruzoval žádnej homeles. *7*
-
-
-
I když se na Fallout 4 dost těším, taky tipuji, že bude Zaklínač 3 bude 10x lepší *4*
-
-
jak píše flash, je to subjektivní, mě osobně třeba zaklínač vůbec nezaujal. (k tomu se váže zajímavost, že jsem pod žádnej článek o hře nepsal žádné komenty, právě proto, že mě hra nezaujala. ''Pár'' lidí by si mohlo vzít příklad :-) )
Ale jestli jsi u zaklínače už strávil hodně času a bavilo tě to moc, tak se ti nedivím že máš takový názor :-) -
-
mě taky nezaujal a taky jsem nikde nepsal žádné komenty, protože jsem nechtěl kazit radost těm, které zaujal. Nerad druhým rozdupávám bábovičky *1*
-
-
Ty vole Drizzte doufam ze to co jsi napsal myslis jako nejakou parodii na sebe sama, protože clovek co nejvic prudil v diskuzích o W3 jsi byl ty *7*
-
tak to je paráda. Možná je víc takových lidí, nicméně stačí jeden, kterej to dělá a je to špatně. Jako třeba tady teď uživatel ''lol''
-
-
-
ze subjektivního hlediska ruznych typu hracu to tak klidne muze byt, ale u me ti muzu zarucit ze F4 me bude bavit mnohem vic nez zaklinac 3: hon na topivce, i když se me taky libil:)
-
o něco málo asi jo, ale prašť jak uhoď. Zaklínač 8/10, Fallout 7/10 (to je můj odhad ještě před vydáním na základě zkušenosti s Bethesdou)
-
-
-
-
Paráda, bude tam sniper, tak budu odstřelovat. Budu hrát za ženskou, tak doufám, že tam bude i nějakej dobrej hadr. Ve Skyrimu jsem měl na sobě nějakej koženej hadr z daedrickýho questu, obyčejný černý boty a Auriel luk. A snad tam budou dobrý účesy hned na začátku, ve Skyrimu jsem měl stažený účesy z nexusu. A hlavně stealth, ať bude vyřešený jakkoliv, budu hrát stealth. A postavim si konečně baráček kde chci. A asi i jakej chci, jestli jsem to správně pochopil. Město stavět nebudu to mě nebaví. No, ale už aby to vyšlo.
-
-
Paráda.
-
-
Vypada to skvele, je mi lito tech kteří se na to nedokazou tesit:)
-
-
nejbližší hra, na kterou se dá říct, že se opravdu těším, je Kingdom Come a o něco míň Deus Ex Mankind Divided. Jinak v hledáčku nic zásadního nemám. Tides of Numenera bude nejspíš fiasko, když těsně před finišem měnili kapitána a vydání se rozhodli odložit. Fallouta nejspíš vůbec hrát nebudu
-
-
Tak teda dík, žes nám to dal vědět.
btw - http://i.ytimg.com/vi/ps6YEbSTUkE/maxresdefault.jpg -
-
Co se tu do každýho se*eš? To je strašný tyhle lidi, jak se to vůbec může narodit. *16*
-
-
Co se do mě se*eš? *7*
-
-
do tebe můžu, ty jzi zlej
-
-
-
-
-
Mně je zase lídí co sežerou všechno, i kdyby se jim Bethesda vysr*la na talíř, viď flashíku. *2*
btw zapomněl jsi na svůj tag - http://s24.postimg.org/4nqw8giud/bethestard.png -
-
co ty jsi za člověka? Co by jsme měli žrát? Mě minulý hry od Bethesdy bavily a tohle vypadá krásně a nadějně, tak o co ti jde? Myslíš si že jsi jako napsal intelektuální koment? Nebo co?
-
-
"Mě minulý hry od Bethesdy bavily..."
Co ty si za člověka? *7* -
-
homo sapiens *1*
-
homo sapiens inteligentus falloutus bethesdus superiorus-prelozeno do cestiny-clovek inteligentni co miluje vsecny hry od bethesdy a fallout obzvlast!!!
no a ty ses LOL anonymus degradus neandrtalus opus homo dem*ntus nablblus! - deb*l co se tu do vseho sere.....nekam si to zapis a vypadni z tohohle fora! *1* *2* -
-
http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/015/652/230114_908223010.png
-
-
To fakt nevim. Ale ty jsi špatnej člověk. Respektive špatnej uživatel k diskuzi o hrách.
-
-
Narcissist, Psychopath and Sadist?
Jo, to vážně zní jako já. *1* -
Co je za člověka? Tohle:
https://www.psychologytoday.com/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists
-
-
-
-
-
-
Morální dilema? Jako v Zaklínači? :D jistě navíc to je grafický hnusne
-
-
opravdové morální dilemanta mělo PoE - a řekl bych až ke škodě. V té hře snad nebyl jediný quest s opravdu pozitivním černobílým východiskem. Většinou to bylo něco ve stylu necháte si uřezat pravé nebo levé varle?
-
-
Fallout mám rád, ale ta grafika mi přijde taková...nějaká....nemoderní a stará...?
-
-
Pokud máš rád Fallout tak nechápu co řešíš. Nejen že tato série nebyla nikdy o grafice a už vůbec ne o moderní, ale především grafika byla téměř pokaždé sic na slabší úrovni, ale měla svůj styl a smysl.
-
-
škoda ze fallout 3 nemal ani zmysel ani styl...bol to len preskinovany oblivion...vysmech povodnym falloutom ;)
-
-