Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "you don't find the Institute, the Institute finds you"

Dialogy alá Bethesda. *7*
  • to zas budou morální dilemata - buď můžete zachránit 20 dětí před rozsápání mutanty, nebo můžete získat výborný upgrade pro svou novou pušku. 99 procent hráčů si vybere ten upgrade.
    • VaZqeZ_EU
      Právě že 99% hráčů si vybere naopak tu záchranu, protože více XP do skillu *3*
      • pekna ukázka toho ze to bude tak 50 na 50 :) Zboznuju když se lidi nevedomky usvedci z nesmyslu co napisou:)
  • Já si nemůžu pomoct... I když si odmyslím ty povrchní věci, jako tu mizernou grafiku, již tradičně otřesné animace a všechna možná klišé - prostě to na mě nepůsobí dobře a určitě ne jako Fallout. Někde v půlce mi ten trailer začal připomínat trailer na Call of Duty a to je prostě konec.

Rád se však budu plést, budoucnost ukáže relativně brzy.
    • No... uvidíme. Teď jsem poprvý zklamanej. Na úroveň grafiky a animace třeba kašlu, mně to bohatě stačí. Ale přesně jak říkáš, zvlášť ta druhá půlka traileru mi ukázala hru, kterou hrát nechci. Bez ohledu na to, jestli se jmenuje Fallout nebo jakkoliv jinak, directed by Michael Bay mě nikdy nebavilo hrát. To už fakt jen doufat, že si vzali za vzor filmový trailery a ukázali všechny výbuchy, takže rozmělněný ve hře to zas tak strašný nebude. *1*
      • homeles8
        Tak jí tak prostě nehraj. Však se podívej řeba na trailery ke skyrimu a na mojí slečnu s lukem. Z trailerů nebylo možný vyvodit ta hra jak jsem jí hrál já. Naopak sekeru nebo helmu s rohama, resp. žádný těžký brnění jsem nikdy nepoužil. Tady to uričitě bude ten samej případ, v traileru CoD, ale ve hře si občas někoho odstřelím z dálky sniperkou, jinak moc střílet nebudu.
        • Tak samozřejmě že chci počkat na informace. Pokud bude možný vyhnout se větší části těch zběsilostí, tak v pořádku. Pořád F4 nezahazuju. A taky nejsem nějakej herní pacifista, to já si headshot vychutnám, ale co je moc, je moc. Takže uvidíme. A přirozeně vyplatí se počkat i z hlediska bugů a optimalizace herního systému, to je jasný že přijde.
  • Normálně si takhle koukám na trailer, a najednou cejtim, jak mi něco teče po stehně...
    • jj ja taky sral z toho, jak blbě to vypadá
    • pokud je to hnědé, tak máš inkontinentní svěrač *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit