Přejít na výpis diskuzí
Fallout New Vegas: Lonesome Road - recenze
6.2.2012 | Jan Smejkal
64 příspěvků
-
"O mediální obraz mi nikdy moc nešlo..."
-
To Troll : Celou zdejsi diskuzi ses sam dost zdiskreditoval... Puvodne jsem te povazoval za zdarileho trolla, ale zrovna tady to bylo opravdu mimo... Zadne z nich si vubec nehral predpokladam, jinak bys tu netrolloval a zustal bys u Skyrimu. DLC k Fallout New Vegas jsou skutecne perfektni a pokud by vypadala vsechna DLC takhle, nemel bych proti nim vubec nic. DLC naplnena obsahem a invenci, kreativitou a humorem... Proste parada.
-
Děkuji děkuji. Však se na to taky náramně těším. Vidím to tak na léto - pařák venku skvěle doplní atmosféru.
Otázečka: až se na to vrhnu, kdy se mám vydat hrát ty DLC, aby nedošlo k příběhovým lapsům atd? F:NV jsem ještě nehrál a rád bych věděl jaký postup by mi zkušení kurýři doporučili.
PS: nevíte, jestli ta ultimátka prodávaná u nás bude obsahovat i Courier's Stash a GRA? Hlavně teda ten GRA, bez zbraní z něj se můj pistolník neobejde *1* -
Výborná recenze, konečně alespoň něco pozitivního. Já byl z tohoto DLC nadšen a připadal jsem si sám jako kůl v plotě.
Pro mě je také Ulysses jednou z nejzajímavějších postav hry. je opravdu skvěle napsán a připadalo mi, že má ze všech postav vůbec největší přesah. Taky se mi líbilo, jak komentoval můj postup ve hře (byl jsem v podstatě před přehradou a to v barvách NCR).
OWB bylo sice o dost komplexnějším a propracovanější DLC, ale LR mě v závěru opravdu nakoplo a rezonovalo ve mě více."závěrečný" rozhovor mě malinko zklamal, jelikož jsem ho považoval za vyvrcholení a jakmile bylo po (S Ulyssesem jsem se spojil), zjistil jsem, že ve výsledku jsem ho jen přesvědčil o svém úhlu pohledu jako o tom správném. Přišlo mi to trochu málo. Jenže pak jsem venku našel onu nahrávku a teprve v tu chvíli přišla opravdová katarze. Celá moje cesta bylo zkouškou, byl jsem objektem jeho zájmu, hráčem v jeho vlastní hře. Těch posledních několik vět ho katapultovalo mezi nejcharismatičtější herní postavy vůbec, mezi ty, u nichž má hráč pocit, že před nimi musí obstát a od nichž se může něco naučit. A takových v herním světě opravdu moc není. -
No na tom se shodnem. Nejspolehlivěji si člověk nějakou averzi vypěstuje, když sedí přímo u zdroje*3*.
-
Nevím, zač se omlouváš. A neboj, navážení rozpoznám. Vůbec se ti nedivím, že české lokalizace nemáš rád, já taky ne (já nesnáším i českou distribuci). Vzhledem k tomu, že jsem pod pokličkou tvorby oficiálních překladů nějaký ten čas strávil, tak se ani nedivím, že to často vypadá, jak to vypadá. A vypadá to často hrůzně.
-
Aha, tak pardon, nebylo v úmyslu navážet se do autora. Jen už se mi z básnických aktivit našich distributorů (hlavně filmů) vyvinula úplná husí kůže.
-
Překlad LR jsem vedl já a já překlad onoho pojmu i vymyslel (sám mám na triku asi 25% všech slov v LR). Původně to skutečně byla Osamělá cesta, ale k Cestě osamění jsem se přiklonil kvůli celkovému dojmu ze hry. Párkrát se tenhle řetězec ve hře objevuje, ale samotný název DLC by přeložen být neměl. U betatestu jsem ale nebyl, takže finální podobu neznám.
-
Jenom drobný detail - ten titul "Cesta osamění" oficiálně vymyslela česká distribuce? Mělo by to být prostě a jednoduše "Opuštěná cesta" nebo maximálně "Osamělá cesta", jinak je to docela Šekzbeer.
-
Ty nepřátelský lodě sou Jem'Hadar Attack Ship ze Star Treku, trapné *7* .
-
Zmiňuju to proto, že to zmátlo i mě a první signální vedla k Homérovi, ne do občanské války. Což bylo jedno velké O_o.
-
Totalní nářez!!!
http://www.stream.cz/uservideo/657347-fatal-error-spot-2
http://www.facebook.com/groups/130154933739745/
*16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Osobne sa o vojensku historiu zaujmam a tiez som o nom extra necital. Vedel som, ze bol general v obcianskej vojne, ale ze bol prezident som napr. nevedel. Hlavne viem, ze po nom bol pomenovany stredny tank M3, presnejsie jeho varianta, ktoru si Briti v Amerike objednali. Americka verzia niesla nazov M3 General Lee a britska M3 General Grant
-
Třeba ty literárněji vzdělaní by v tom hledali Jamese Joyce nebo alespoň odkazy na Homéra (např. Simpsonovi), protože Když se napíše Ulysses, zrovna generál asi evropana nenapadne...
-
O mediální obraz mi nikdy moc nešlo...
-
Problém je, že tvoje fungování zde na fórech je z větší části čirá demence. V těchto sračkách zapadnou všechny tvé rozumné a mnohdy pohotové myšlenky a názory. Je to škoda, protože někdy máš, světe div se, pravdu.
-
Paparazzi by z tebe moc dobrý nebyl, na Pokémony nekoukám. *3*
-
No a proč to nezmiňovat? *4*
-
No sláva. Na tu kompletní edici se všemi DLC jsem čekal celou dobu. Nejsem osel a bohužel ani ne*eru peníze, abych si to kupoval po jednom.
-
Jop... Je to nechutný od normálního člověka natož to na vysokoškoláka co kouká na pokemony...