Přejít na výpis diskuzí
Fallout New Vegas: Lonesome Road - recenze
6.2.2012 | Jan Smejkal
64 příspěvků
-
Hodně povedená recenze Smejki,
jsem rád, že jsem si konečně přečetl trošku objektivní článek o tomhle DLC, všechny ostatní články co jsem o tom zatím četl byly jako podle kopíráku.
Tenhle je jako první trošku konstruktivní;-)
Jenom ten odstavec s Odyseem jsem moc nepochytil (Ulysses je latinsky Odyseus, ale s tímhle to nesouvisí, protože to je Ulysses podle generála Granta... proč to teda zmiňovat?:-) ) -
Problém? *3*
-
Ostatní s tím problém nemají... Jenom ty tu potřebuješ ukájet své potřeby :-)
-
Můj rozhodně ne. *2*
-
Problém?
-
Na to treba mať bunky *2* (na ten web)
-
A hlavně tomu, kdo ještě nevlastní a nikdy nehrál NV skrytě závidím, že ten zážitek má ještě před sebou :) Od dob Falloutu 2 mě nic tak nebavilo...
-
Proč bych si měl zakládat vlastní web? *8*
-
Si založ vlastní web. Nechápum, proč už nemáš doživotní banán...
-
No more DLC? I'm gonna cry *13*
-
dle metacritics vychazí za 12 hodin New Vegas Ultimate Edition.. doporučuju zakoupit, kdo nevlastní NV a přemyšlí o koupi!
-
Klid, jen jsem nám, čtenářům, chtěl zachránit reputaci. *1*
-
Ano, jsme! *1*
-
ano, jsem poddno společnosti. Všichni, kdo jste Granta znali ještě před touto recenzí, vězte, že jste lepší než já! Tak a je to.
-
Historicko vojenští fetišisti ho zajisté znají. Možná jsem o něm něco zaslechl i já, ale kdyby mi někdo řekl, abych vyjmenoval 10 US presidentů, tak mě Grant ani nenapadne. Byl to skvělý generál, ale hra se na něj odkazuje pro jeho politický význam, který, jsem přesvědčen, je cizí většině neameričanů. Pokud někomu ne, slouží mu to jen ku cti.
A WWW jsem neviděl. *1* -
Ale tak si to tak neber, sám smejki přiznal, že o něm slyšel poprvé...
-
S Lonesome Road je to fakt komplikované. Osobně ho mám radši než Honest Hearts, protože je soudržnější, ale na druhou stranu obsahuje prvky, které s Falloutem úplně dohromady nejdou. Trochu mě zamrzelo i to, že se příběh překlápí dost rychle do osobní roviny. Čekal jsem trochu víc mocensko-politické ladění. Zbytek už je v recenzi.
-
Trol obviňuje autora recenze z trolení. Bizzaro world.
Smejki - dobrá recenze. Na druhé hraní NV včetně všech DLC se po tvých recenzích těším ještě o něco víc. Už aby byl čas se do toho obřího světa ponořit. -
"To jen abyste věděli, odkud brali tvůrci inspiraci, protože si nejsem jistý, že valná většina zdejších hráčů vůbec ví o existenci jednoho z nejméně významných amerických prezidentů, tím méně o jeho názorech a činech. Já o něm také slyšel prvně a tuším, že i naposled."
O presidentu/generálu Grantovi jsem slyšel! *1* Mj, myslím, je jednou z postav v komedii Wild Wild West. *15* -
počty - přídavků je šest. Na Courier's Stash a Gun Runners' Arsenal ale není co recenzovat, takže tohle je poslední kus a Fallout: New Vegas tě už obtěžovat nebude.