Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otazka znie bude Geralt avenger alebo x-men?
  • Vojta_Ilavsky
    Jestli svůj příspěvek považuješ za inteligentní, tak je někde problém, hledáš hloubku v povrchních hrách, ještě ktomu od Bethsedy. :) Ani nevím proč jsem se stebou dal do řeči, už bych si tady na ty chorobný výplody měl zvyknout. :D
  • Každý i mírně inteligentnější komentář je pro tebe trolling? Politováníhodné.
  • Vojta_Ilavsky
    Ani jako troll nejsi hoden politování za takovej žvást.U Skyrimu si leda každej zapisoval bugy, a co všechno si musí vyrobit, aby to bylo hratelný.
  • alladjex
    S tím nelze než souhlasit. Protože i já když to vyšlo byl rád, že mám po ruce iphone tablet a to tam nehraju jedinou hru.
  • alladjex
    Promiň, asi jsi napsal příspěvek pod nesprávný článek. Tohle není diskuze k Fallout 4 ani Zaklínačovi. *14* I love Trolls
  • Další skvělá hra od Bethesdy. A Fallout 4 bude potenciálně život-měnící mistrovské dílo.

Osobně nechápu, jak si někteří mohou myslet, že se např. CD Projekt RED a jejich Zaklínač vyrovná hrám od Bethesdy. Zaklínač je ekvivalent filmů do Marvelu - prostě bezmyšlenková zábava, při které jednu ruku máte volnou na chroustání popcornu. Oproti tomu hry od Bethesdy povyšují RPG žánr na umění, které učí své hráče důležité lekce o životě, morálce a lidské povaze v extrémních situaích. V porovnání se Zaklínačským popcornem si hráč Falloutu 3 a 4 vytáhne spíš zápisníček a bude si dělat poznámky ze hry.
  • Okey, uznávám, že když se na to podíváš takhle, tak to dává smysl :D Ale pořád si myslím, že tohle se dá ještě považovat za hru...ne za tak bohatou jako jsou ostatní mobilní hry, ale přeci jen, není to úplně správné přirovnání jako trailer k filmu
  • Jo to je taky pravda, PR je to rozhodně solidní, Ale já tohle vnímám spíš jako když byla několik let Éra Waiting for Fallout 4, tak jsem byl šťastnej za každej hoax, za každou kapku naděje, že tahle série nevymře a když oznámili konečně vydání tak to bylo super...a ještě k tomu Fallout hra do mobilu, to už byla úplná extáze :D Jenže teď mi tak došlo, že se fanoušci Falloutu rozdělili na dvě skupiny...Ti s iphonem co už hru znají skrz na skrz a ti s Androidem, co počítají minuty, až si to taky budou moct vyzkoušet...a ti s iphonama jsou už tím naštvaní a nebaví je to a androiďáci v tom vidí stále víc, než tam nejspíš je...
  • Při větším počtu lidí (150+) má tahle hra jeden hroznej nešvar... když něco děláte a stane se něco, co hra považuje za důležité (jakože dva se rozhodli si to jít rozdat), tak vás kamera přesune na jejich pozici a zazoomuje na danou místnot. Což by tak zase nevadilo, aspoň tušíte, co se děj, pokud vám to ale udělá během pěti minut desetkrát a vy pak pokaždé ve velkém vaultu hledáte, kde jste předtím byli, co jste chtěli udělat... otravuje to neskutečně!!!
  • Tato hra je něco jako trailer k filmu. Takže ano, kdyby se recenzoval trailer k filmu, tak je to reklama zadarmo.
  • Tilwaen
    Vyzkoušej. V čem Ti brání číselné hodnocení?
  • To bude plno neoptimalizovaných konverzí a shitů z Cordovy.
  • Spades
    Bude kovový.
    Já mám 830 a Denim mám už od toho co vyšla...
    A jestli myslíš Win10, tak ten dostane hned po to co vyjde :D
  • Vojta_Ilavsky
    A teď popravdě. Kdo hraje mobilní "hry"? Hlavně doufám že na WP spolu s W10 dorazí i ty mraky aplikací, se kterýma se vývojáři nechtěli sját, když jde teď lehce portovat z Androidu.
  • Vojta_Ilavsky
    A bude to zase plastový? Nevím, čekám na ekvivalent 830. Vzhledem k tomu že nedostane Denim...
    Edit: Tak to jsem překouk číslo, sorry.
  • Spades
    Tak podle spec 950 a 950XL se máme na co těšit.
    Snapdragon 810
    3GB Ram
    QHD Display
  • pro hry je Android a WP mrtvý. Tam se krade o sto péro, WP zase nikdo nemá. Obě platformy jsou mrtvé na mobilní hraní...
  • Vojta_Ilavsky
    Osobně doufám že MS vydá konečně konkurenceschopneou Flagship s velkým F, protože teďka je celá nabídka lowcost.
  • Spades
    Windows Phone je stále mladá platforma. Sice má menší procenta, ale roste.
    Jako proti tomu, když řekneš že je mrtvá asi nic nemůžu říct, ale že je mrtvý android?
    Odkud si spadnul? To si jako myslíš, že každý bude kupovat Pŕedražený iPhone?
    Lowcostu vládne WP a android, takže tu ještě dlouho zůstanou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit