-
mrtvá platforma, stejně jako časem Android.
-
A Windows Phone zase nic...
-
Nechápu tak dlouhou recenzi o takové hře. Nemít to název Fallout, tak to zapadne jako 1/10 břečka, kterou ta hra je. Vždyť jakákoliv kopie Farmville nabídne 1000x víc obsahu a mechanik než tohle. Tady se jen postaví budova, dají se do ní lidé a pak už se jen kliká... a kliká... a kliká. Občas zaútočí raideři - pokaždé stejně a pokaždé stejným stupidním bojovým systémem... ne, systémem ne, systém je moc silné slovo. A to vysílání do pustin je taky jen nekonečné opakování pár hlášek dokola.
U hry jsem vydržel celkem dlouho, ale jen proto, abych věděl, jestli se to někam posune. Ne. Půlku pozdějších budov člověk nemusí vůbec stavět, jakmile má člověk 50+ obyvatel tak už ani nemůžou nikdy dojít suroviny... to vychvalované křížení jsem brzy vzdal, protože díky radio roomu ke mně chodí více lidí než potřebuji.
A taky musím říct, že odemykání nových beden je celkem návykové, což je bohužel asi spíše špatně.
Upřímně, pokud si chcete zahrát nějakou podobnou mobilní hru jako tohle, jděte do Sim City, to nabízí více a není to jen tak bezduché klikání. -
Já ti čoveče nevím, jestli tohle je zrovna výplň, kterou bych jako fanoušek Falloutu potřeboval. Osobně to spíš vidím z pohledu Bethesdy jako dobrý a vcelku originální PR. V tomhle směru rozhodně Fallout Shelter funguje dobře.
-
Proc bych hral hru ve ktere se nic nedeje a cim vic platim, tim rychlejs se to nic nedeje?
-
http://www.hrej.cz/podcasty/?podcast.pagenumber=39
-
pff. Ne, není *3*
-
Polda 6 je velký rest
-
Sice je okurková sezona, ale divím se, že neřeší spíše resty z minula. Kde je recenze na Bayonettu 2? Kde je recenze na DLC k Evil Within. Proběhla tu vůbec novinka o oznámení Dragon Quest XI....
-
mně a nestydím se za to :)
-
Ty asi nechápeš princip recenzí, co? Když si přečteš recenzi na film nebo na AAA titul, taky je to podle tebe reklama zadarmo?
-
Z recenze mi trochu přijde, že autor si od hry sliboval pomalu takovou komplexnost jako Fallout 4...ale zapomínáte, že tohle má být jen "čekání na vydání F4" a spíše taková výplň času, aby nedočkaví fanoušci celé série (jako jsem já) alespoň na těch pár posledních měsíců zavřeli hubu (vzhledem k tomu, že posledních pár let chodily do Bethesdy určitě tuny hate-mailů o tom, jestli udělají nový Fallout nebo ne ):D
-
recenziu som ešte nedočítal ale už píšem, lebo ma zaujal link na archív starých relácií GamePage. a stým mám spojenú otázku: kde by som prosím Vás našiel videoarchív starých relácií, ktorú robili redaktori Games? myslím že sa to volalo H-pod, niekoľko krát to bolo spomenuté v podcastoch. alebo je to len audio-relácia? každopádne za link na archív by som bol vďačný. ďakujem!
-
Recenzi jsem si prošel dvakrát a nedá mi to, abych nevyjádřil něco ze svých pohledů. Za prvé mi přijde, že z pojmu "hardcore hráč" se stalo univerzální inkviziční zaklínadlo. Kdo to je? Píše-li o hře jako Fallout Shelter a pokud nehraji na mobilních zařízeních, jsem rázem etablován jako nechápající hardcore hráč. Když ale vlezu do Dota a chci si jen zahrát jsem lama, noob a víkendový hráč. Osobně si myslím, že jsem člověk, který si rád hraje.
Hrál jsem první Fallout, nikdy ho nedohrál, ale přesto se mi moc líbil. Není mi už vůbec jasné, jestli "proto" jsem HC hráč Falloutu, a proto nechápu krásu f2p Falloutu nebo "protože" nechápu Fallout Shelter jsem HC hráč Falloutu nebo co vlastně jsem. Recenze se podle mě zvláštně staví do role ochránce a svoji argumentaci staví především na statutu hráče/čtenáře. Naopak mi chybí skutečné a řekněme alespoň subjektivní argumenty proč je z hlediska mechanik hra dobrá?
Cituji: "Naopak, ono periodické „manuální" těžení surovin kráčelo vstříc mobilnímu hraní s jiným tempem hratelnosti a jinými kvalitami." Právě, že herní mechaniky je to, co mi v FShelter přijde naprosto prázdné a nechápu tu míru opojení. Recenzi jsem četl dvakrát právě proto, že jsem opravdu chtěl pochopit co mi uniká. Ale až na fakt, že autor recenze hrál dříve FarmVille, který ho bavil a FShelter je možná méně agresivní, jsem nezískal žádný rozumný argument, proč klikání jednou za 2 až 3 minuty považovat za hru či zábavu.
FShelter je z mého pohledu vizuálně krásně udělaný. Je vtipný, animace fajn, způsob získávání nových technologií príma. Ale text recenze podle mě postrádá naprosto zásadní shrnutí herního mechanismu. Hru je potřeba neustále sledovat. Jednou za zmíněné 2 až 3 minuty na něco kliknout. To že se stanete šíleným správcem, je spíše z nouze ctnost, protože vás štve, že nic neděláte a přitom se FShelter musíte pořád věnovat. Záměrně se vyhýbám označení hra, protože po třech hodinách zkoušení sem odcházel od tabletu s naprostým znechucením ze zabitého času. Sledovat hru celou dobu se nedá, protože není, co dělat. Zkoušel jsem dělat v průběhu čekání i něco jiného, ale to se taky nedá, protože prodlevy klikfestu jsou moc krátké.
Poslední, co bych rád vyzvedl, je fakt, že velká očekávání od hry u mě vytvořili spíš recenzenti a redaktoři, protože v průběhu týdnů na FS slyším pět samou chválu. Nicméně jediného čeho hra dosáhla, je přesvědčení, že podobné hry ... nejsou pro mě a měl bych se jim vyhýbat obloukem ... a proto jsem HC fanoušek Falloutu hráč ;] -
Škoda že to není ještě na android jinak je to hra je tak proč by nemohla být recenze co... tomu se řiká nevyhraněnost platformy *7*
-
Určitě tomu dám šánci, až to za dva týdny vyjde na Android... proč taky ne.
-
Rád bych se zastal games za tuhle recenzi. Mobilní hry vůbec nesleduju, ale nemohlo mě minout, jak velký zájem tahle hra obecně vzbudila, protože Fallout. Je proto dobře, že se jí tento web věnuje. Nazdar.
-
Pokud se ti ještě neohnul v kapse, tak by to mohl rozjet.
-
ty maš iPhone?? to se fakt frajer *1* *1* *1*
-
Vrať se do diskuse na novinky.cz a nezaváděj tu stejné poníženecké nálady internetových pindalů.