Přejít na výpis diskuzí
Fáma o prodeji práv na STALKERa Bethesdě vrací úder
31.7.2012 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
Jako vysokoškolsky vzdělaný občan bych chtěl zpochybnit názory všech lopat v této diskuzi, vyjma mne.
-
-
Konečně pořádnej názor, to se musí nechat študovanej pane...
-
-
Tak moc si preji dalsiho Stalkera, i kdyby to melo vypadat stejne jako minulej dil...je to tak mimořádná a jiná hra než ostatní(krom Metro 2033) Z té atmosféry prostě padá huba...Ale pravda, že by to chtělo, aby to dělali ukrajinci nebo někdo podobnej a na podobnym enginu. Ale budu rad za jakoukoliv naději...v nejhorším případě se na další díl vykašlu
-
Zona se rozhrostla a ovládla celou Evropu a Američani ji přijedou osvobodit
Další díl - Američani Evropu osvobodili, ale nedokázali Zonu uplně zničit a ta vrací úder a útočí na USA.
Ne, vím, že to tak asi nebude, ale miluju syrový prostředí Stalkera a že ho dělali Východní evropané, teď se bojím, že ztratí to kouzlo na zbytečných efektech -
Stalker a Betsheda? Bůh nás trestá!
-
Doufám že to kachna je. Stalkera postavenýho na jejich "ancient evil" enginu bych asi nerozdejchal. Krom toho na Stakerovi by měl dělat někdo z evropy . Je dost malá pravděpodobnost že by amíci vychytali tu atmosféru, která je pro tu hru zásadní.
-
Presne tohoto sem se nejvice obaval.Stalker mel radsi zustat u ledu,nez dalsi zpackanou serii.
Neverim,ze se jim podari zachytit tu atmosferu puvodnich her a nejvic se obavam zjednodusovani a akcnejsiho pojeti jen aby zaujmuli sirsi publikum,nejlepe hrace bf a cod,jak je v posledni dobe v mode. -
?<#"?^*}>? !!!
-
-
<(")
-
-
YES! Gamebryo STALKER se řítí. Už se těším.
-
-
Jakoby snad byli stalkeři ve své době nějaké bugu prosté hry...vždyť se to snad ani nedalo dohrát bez tuny patchů
-
-
Hral sem vsechny dily prakticky v den vydani a dohrat se to dalo uplne bez problemu.Nejake bugy se nasly,ale nic zasadniho natoz znemoznujiciho dohrani hry.
Vazne nechapu odkud se tyto reci o zabugovanosti berou.
-
-
Bohužel. Nic jiného se asi od bethesdy nedá čekat. Pravděpodobně ze stalkera udělají the stalker scrolls: new chernobyl
-
-
I když mě hardcores fans asi zabijou, mně se Fallout 3 líbil hodně a v mých očích rozhodně značce ostudu neudělal. Vlastně jsem si v něm poprvé pořádně uvědomil, jakej _průšvih_ byla Válka a jak moc se všechno podělalo. V prvních dvou dílech je Válka něco, co se prostě stalo, a s čím všichni počítaj jako s daností, a hráč vlastně taky. Ve trojce jsem se na dlouhé minuty zastavoval v městských ulicích a u různých koster a říkal si "sakra. sakra sakra sakra. to muselo bejt peklo". A když skutečně jdu třeba patnáct minut skrz mapu a vidím zkázu, zkázu a zase zkázu, tak je to úplně jiný zážitek, a i pozdější otupění vůči této "kulise" má svůj vlastní smysl. Tohle jsou pocity, které jsem v prvních dvou dílech prakticky nezažíval, i když F1 i F2 byly - a jsou - ukrutně zábavné. Ale jiným způsobem. Jsou to pro mě víc hry a míň zážitky z toho světa. Čili z hlediska mýho hraní odvedla Bethesda dobrou práci a nelituju, že jsem si FO 3 koupil. Třeba i u toho STALKERa přinese nějaký nový pohled.
-
-
To bude tím otevřeným světem a možností ho prozkoumávat z prvního pohledu. Já se v F3 taky moc rád procházel, ale časem mě to dost omrzelo, což se mi u předchozích dílů ještě nestalo. Ale jsem vážně rád za FNV. I když prvním dvoum kouskům konkurovat nemůže, F3 překonává o několik délek.
-
Uplne s tebou suhlasim, mne sa F3 velmi, velmi pačil...
-
To bude ale asi hodně způsobený tim že trojka byla první Fallout z third/first person pohledu. Člověka to víc vtáhne a vnímá věci trochu jinak než z toho izometrickýho.
-
-
Nejvtipnější jsou ty komenty, že nás čeká (pokud je na týdle fámě něco pravdy) pozpátku chodící mutanti, létající auta a release hry v alfa verzi...pánové, dejte si velkou facku...první dva díly STALKERA byly obrovskej bugfest...třetí díl byl v tomdle lepší ale stejně, to už si nepamatujete (?)...jakožto velkej fanoušek STALKER universa jsem sice trochu lítostiv že pokračování nebudou dělat ukrajinští soudruzi ale pokud by todle znamenalo, že vyjde další stalker...proč ne? Vy to hrát nemusíte...
-
-
Mimo jiné se dělá na survarium...což je duchovní nástupce stalkerů...nebo vám jde snad o to jak se ta hra jmenuje?
-